Wondershare UniConverter

Uw volledige video-oplossing

 • Ondersteund 1.000+ video/audio formaten zoals MP4, MOV, AVI, AVI, WMV, enz.
 • DVD branden en aapassen met gratis DVD menutemplates.
 • Download of neem video's op van meer dan 10.000+ videodeelsites.
 • Alles-in-één toolbox combineert Schermrecorder, Videoconverter, Video Downloader, enz.

Is VLC Veilig

Voor elke computerliefhebber had je deze mediaspeler genaamd VideoLan Client moeten tegenkomen die is afgekort als (VLC). Deze software is een gratis mediaspeler die bijna alle bestanden afspeelt. Dit wordt toegeschreven aan een pakket codecs waarmee het alle video en kan afspelen audio formaat op uw apparaat. Het speelt ook optische media naast de mogelijkheid om u te laten streamen op internet. Dit is een perfecte mediaspeler waarnaar u op zoek bent, maar hoe veilig is het? Is VLC mediaspeler goed beschermd?

VLC mediaspeler

Afgezien van zijn slanke functies is VLC-media honderd procent veilig voor u om te downloaden. Het is raadzaam om deze mediaspeler te downloaden van de goedgekeurde site. Hierdoor blijft u vrij van alle vormen van virussen. Deze speler wordt niet alleen beschermd tegen geplande schade, maar ook tegen spyware en andere soorten ondeugendheid. Daarom is VLC-media alleen veilig voor uw computer wanneer u het met succes van een betrouwbare site downloadt. Aan de andere kant zijn er zwakke punten opgemerkt op de VLC mediaspeler is dat niet veilig. Hieronder volgt een analyse van drie nieuwswebsites.

Om te beginnen is het nieuws op deze site http://news.softpedia.com. Op deze website is heel goed aangegeven dat de nieuwste versie van VLC Media Player 0.8.6d enigszins vlekkerig is. Dit is een unaniem probleem voor alle computergebruikers die elk type bestaand besturingssysteem gebruiken. Dit gebeurt wanneer u bestanden met ondertitels opslaat op de mediaspeler. Terwijl u de bestanden laadt, is er gewoonlijk een tijdelijke geheugenoverloop en dat is het moment waarop de kwaadwillende personen uw bestanden kunnen indraaien en manipuleren. Met de snelle technische vooruitgang moet dit niet worden verwacht bij de nieuwste versie van deze speler.

box

Wondershare UniConverter - Uw Complete Video Toolbox

 • Converteer AVCHD naar 1000+ indelingen, zoals AVI, MKV, MOV, MP4, etc.
 • Converteer naar geoptimaliseerde preset voor bijna alle apparaten
 • 30X snellere conversiesnelheid dan conventionele converters
 • Bewerk, verbeter & personaliseer uw video's.
 • Download of neem video's op van 10000+ video sharing sites.
 • Haal metagegevens voor je iTunes-films automatisch op.
 • Veelzijdige toolbox combineert fix video metadata, GIF maker, verzenden video naar TV, VR-converter en schermrecorder
 • Toonaangevende APEXTRANS-technologie converteert video's zonder kwaliteitsverlies of videocompressie
 • Ondersteund besturingssysteem: Windows 10/8/7/XP/Vista, mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6.

Op deze website er zijn fouten geconstateerd op de VLC-mediaspeler. Een gekwalificeerde Turkse programmeur heeft ontdekt dat een kwaadwillende persoon het geheugen van je computer kan beschadigen en de niet-gespecificeerde codes kan verwijderen bij het gebruik van M2V-bestanden of een FLV-bestand. U zult dit ervaren wanneer u de gecreëerde M2V-formaten en FLV gebruikt. Deze fout is opgemerkt in deze versies van mediaspeler 2.2.0 en 2.1.5 Versies.

Eindelijk op deze nieuwswebsite VLC is onveilig voor bugs. In vergelijking met andere website VLC mediaspeler kan worden uitgebuit door mal bedoeld persoon om willekeurige codes uit te voeren. Een les van deze website is dat je voorzichtig moet zijn met ASF-bestanden voor degenen met 2.0.5 VLC-versie. Dit is een grote maas in de wet om een niet-bestaand geheugen in te voeren en het VLC-geheugenproces te laten crashen. Het wordt sterk aangeraden om geen bestanden van een mysterieus persoon te openen. Bovendien moet je ook geen externe websites bezoeken om veilig te zijn.

Concluderend, de VLC-mediaspeler is een van de beste mediaspelers, maar heeft zwakke punten. Wees daarom voorzichtig met deze kwaadwillende persoon. Vermijd te klikken op bestanden die u niet kent of ga naar externe websites.

Tips & Trucs > VLC-formaat > Is VLC Veilig