Wondershare UniConverter

Uw volledige video-oplossing

 • Ondersteund 1.000+ video/audio formaten zoals MP4, MOV, AVI, AVI, WMV, enz.
 • DVD branden en aapassen met gratis DVD menutemplates.
 • Download of neem video's op van meer dan 10.000+ videodeelsites.
 • Alles-in-één toolbox combineert Schermrecorder, Videoconverter, Video Downloader, enz.

Hoe speel ik MDI-audiobestanden af met VLC

Ik heb onlangs een aantal nummers gedownload en deze hebben een .midi-indeling. VLC-speler speelt ze niet af. Het komt met deze foutmelding:
MIDI-synthese niet ingesteld: een gezond lettertypebestand (.SF2) is vereist voor MIDI-synthese. Installeer een goed lettertype en configureer het vanuit de VLC-voorkeuren (Codecs / Audio / FluidSynth). Geen geschikte decodermodule.

De bovenstaande vraag is geciteerd door VLC-gebruikers die op een VLC-forum hebben gepost. Dit probleem heeft te maken met veel VLC-gebruikers die Midi-bestanden probeerden te spelen. Dus om het probleem op te lossen hoe Midi-audiobestanden met VLC te spelen, gaan we deze onderstaande gids geven, die je zal helpen om midi-bestanden te spelen met een VLC mediaspeler.

Deel 1. Waarom VLC geen MIDI speelt

Midi is eigenlijk geen muziekformaat, geen echte geluiden en het is geen digitaal formaat zoals WMV of MP3 of andere formaten. Midi is slechts een gegeven of een reeks instructies. Midi-formaat heeft een lijst met berichten of gebeurtenissen en tijdens het gebruik vertelt het aan het apparaat over hoe dat apparaat dat geluid zal genereren. We kunnen zeggen dat ze slechts een containersignaal zijn dat naar een degelijke database zal slaan. Het MIDI-bestand bevat alleen tonen en instrumenten die alleen in een geluidsoptreden worden aangegeven, maar geen audiogolfvorm hebben. Dit is de reden waarom VLC geen Midi-bestanden afspeelt. Wanneer u op midi muziek opneemt op de computer, slaat de computersoftware de lijst met berichten en instructies op als .mdi-bestanden.

Deel 2. Hoe "VLC Not Playing MIDI Audio" Probleem Op te lossen

Zoals we al hebben besproken over wat midi-bestanden zijn en waarom VLC geen Midi-bestanden op uw computer kan afspelen. Om "VLC zonder MIDI-audio" op te lossen, is er slechts één oplossing via internet, dat wil zeggen om uw Midi-bestanden naar de door VLC ondersteunde formaten te converteren, dan kunt u ook Midi-bestanden gemakkelijk in uw VLC-mediaspeler beluisteren. Wondershare UniConverter kan een perfecte keuze zijn, waarmee je je Midi-bestanden eenvoudig kunt converteren naar elk VLC-ondersteund formaat met een 30 keer hogere snelheid.

box

Wondershare UniConverter - Uw Complete Video Toolbox

 • Converteer MIDI-bestanden in .MP3 of andere door VLC ondersteunde formaten.
 • Ondersteuning van meer dan 1000 audio / video-indelingen, zoals AVI, MKV, MOV, MP4, enz.
 • 30X snellere conversiesnelheid dan conventionele converters
 • Bewerk, verbeter & personaliseer uw video's.
 • Download of neem video's op van 10000+ video sharing sites.
 • Haal metagegevens voor je iTunes-films automatisch op.
 • Ondersteund besturingssysteem: Windows 10/8/7/XP/Vista, mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6.

Stapsgewijze gids om te repareren "VLC speelt geen MIDI-audio"

Stap 1 Download Wondershare UniConverter en start het na de installatie. U krijgt de primaire interface te zien zoals hieronder.

speel midi audio-audio met vlc

Stap 2 Klik op de bestanden toevoegen om uw doel-MIDI-bestanden te laden, of u kunt direct MIDI-bestanden slepen en neerzetten naar de hoofdinterface onder de Converteren tab.

speel midi audio-audio met vlc

Stap 3 Het Wondershare MIDI-converterprogramma zal nu beginnen met het laden van bestanden voor conversie. Alle bijgevoegde MIDI-bestandsminiaturen worden weergegeven zoals de schermafbeelding laat zien.

speel midi audio-audio met vlc

Stap 4 Zodra alle bestanden aan het programma zijn toegevoegd, klikt u op de Omgekeerde driehoek icoon pictogram van de Doelwit sectie en selecteer het uitvoerformaat dat ook door VLC wordt ondersteund. U kunt nu midi-bestanden in meer dan 1000 formaten converteren.

speel midi audio-audio met vlc

Stap 5 Klik nu op de Alles omzetten rechtsonder om de videoconversie te starten. Je ziet de paarse voortgangsbalk tegelijkertijd.

speel midi audio-audio met vlc

Stap 6 Dat is het! Je MIDI-bestanden worden nu geconverteerd in het VLC-ondersteunde formaat en het probleem "VLC niet spelen van MIDI Audio" wordt nu opgelost. U kunt de geconverteerde bestanden ophalen van de Geconverteerd tab

speel midi audio-audio met vlc

Tips & Trucs > VLC-formaat > Hoe speel ik MDI-audiobestanden af ​​met VLC