Wondershare UniConverter voor Windows

Ontgrendel het volledige potentieel van videoconversie op Windows, met een uitgebreide toolbox die efficiënte conversie, geavanceerde compressie en veelzijdige videobewerkingsfuncties biedt.r videoprojecten.

Windows 11 / Windows10 / Windows8 / Windows7 (64 bit OS)

For macOS 10.11 or later | Native Apple Silicon Support and Intel Support

Convert video
Record screen
compress video
edit video

Waarom wij - We streven ernaar om beter en professioneler te zijn voor jou.

Conversion speed improved
Conversiesnelheid naar een heel nieuw niveau!

Conversiesnelheid naar een heel Nieuw niveau!

Met de hoge conversiesnelheid hoef je niet te wachten tot het ene bestand klaar is voordat je aan een ander begint. All Dankzij onze nieuwe multi-threaded GPU-versnellingstechnologie (geleverd door Intel/AMD/NVIDIA).

Advanced encoder support
Geavanceerde encoderondersteuning

Geavanceerde encoder ondersteuning

In toevoeging tot algemene video- en audiocodes, ondersteunen we ook geavanceerde encoders zoals VP9, AV1, CFHD, enz. Uitgebreide encoderformaten lossen gemakkelijk al je zorgen over niet-ondersteunde formaten op.

 Bijna geen verlies bij videocompressie
Bijna geen verlies bij videocompressie

Nearly Nul verlies in videocompressie

Terwijl je geniet van de nieuwe snelheid, comprimeer je video tot een kleiner formaat met bijna geen kwaliteitsverlies. Verklein je video van 100% tot 30% met ZERO kwaliteitsverlies!

Staying on the cutting edge of technology
Op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën

Op de Snijdende rand van technologie

We ontwikkelen voortdurend nieuwe functies met behulp van nieuwe AI-technologieën, terwijl we onze bestaande functies voortdurend verbeteren en uitbreiden. We zijn toegewijd om je de gemakkelijkste audio- en video-oplossingen te bieden.

Moeiteloze videoconversie,
video's kunnen overal worden gewijzigd.

Lees wat gebruikers en media zeggen over UniConverter.

Casey

Casey

Student

"Ik heb het conversieprogramma van Wondershare gebruikt, dat wil zeggen, converteer elke extensie naar MP4 vanwege de eenvoud en de interface van het programma is niet ingewikkeld, de opties zijn beschikbaar voor alle apparaten en de snelheid van de conversie, het is altijd een aanrader."

Morris

Morris

Leraar

"Perfecte tool om video's te verkleinen, en het werkt erg goed met video's (.MOV) die zijn gemaakt door de nieuwe iPhones! Een echte aanrader en elke dollar waard!"

Elsa

Elsa

Webleraar

"De snelle conversietijd, uitvoer van hoge kwaliteit en extra functies maken het de perfecte keuze als video converter software."

Simon Kwan

Simon Kwan

Voetballer

"Geweldige software voor video-opname en -conversie. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan in batches werken. Echt handig."

Alex

Alex

Zakenman

"Ik ben zo blij met dit product. Het heeft ons in staat gesteld een ander product te gebruiken om overheads te produceren en de productie vervolgens te converteren naar een MP4-indeling. Dank u, dank u, dank u."

Edie

Edie

Reisliefhebber

"Ik hou gewoon van deze software, de toolbox is geweldig, het is schoon, gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken. Je kunt video's converteren, je kunt schermen opnemen en gif-video's maken."

Mike

Mike

Kantoorpersoneel

"Ik heb veel verschillende videoconverteerprogramma's gebruikt. Geen van hen kan tippen aan Wondershare UniConverter. Dit is het beste programma en is zo makkelijk te gebruiken. Er is ook een gebruikershandleiding om mensen te helpen die hulp nodig hebben met het programma."

Greg Pierce

Greg Pierce

Fotograaf

"Dit product is voor mij een redder in nood geweest. Ik heb andere conversiesoftware geprobeerd, maar dat werkte niet. Dit programma converteerde mijn MOV bestanden naar MP4 zodat ik het kon gebruiken in Adobe's Premiere Element."

Stevans

Stevans

Skateboarder

"Normaal gesproken schrijf ik geen review voor een product dat ik gebruik, maar dit wordt mijn eerste review voor deze software, krachtig, slim, makkelijk te gebruiken en wordt steeds geavanceerder. Ik dank het team dat hard werkt aan deze software om het beter te maken en voor de onbeperkte updates."

Geavanceerde video-omzetter en -compressor
voor superieure prestaties