Wondershare UniConverter

Uw volledige video-oplossing

 • Video's naar elk formaat in batch omzetten met minder kwaliteitsverlies.
 • Brand video's in elk formaat op DVD met een paar muisklikken en gratis menutemplates.
 • Download of neem video's op van meer dan 10.000+ videodeelsites.
 • Veelzijdige toolbox combineert videocompressie, schermrecorder, GIF-maker, fix-metadata voor video, enz.

Hoe VLC Audio Sync problemen op Windows / Mac op te lossen

Misschien heeft u synchronisatieproblemen bij uw audio ervaren dat niet gelijk is met de video tijdens het afspelen van een video op VLC Player. Soms is het slechts een klein probleem, dat na enkele ogenblikken op zichzelf wordt verholpen. Soms is het probleem niet te verwaarlozen, dat de problemen vaak niet word opgemerkt. Maar wanneer het probleem groot wordt en het kijken naar een video niet mogelijk is, moet dit op de een of andere manier worden rechtgezet. Hier is de oplossing.

Deel 1. Hoe VLC Audio Sync op Windows te repareren

Terwijl VLC Player op Windows draait en men ervaart het probleem van de-synchronisatie van audio met de video's, kunnen de problemen worden voorkomen door een goede maatregel te nemen.

Ga naar het VLC-menu en klik op Voorkeuren. Klik op het Audio-menu. Klik op Alles in de linkerbenedenhoek om meer audiovoorkeuren weer te geven. Zoek "Audio de-synchronization compensation" in de voorkeuren. Nu is het tijd om de synchronisatiecompensatie in te stellen in positief of negatief, wat volledig afhangt van hoe uw audio niet synchroon loopt met de video die u aan het spelen bent. In deze situatie staat je audio voor op de video, pas je negatief toe op basis van de geschatte tijd, in het geval dat deze zich achter de video bevindt en vervolgens de audio vooruit gaat door positief toe te passen. Klik vervolgens op opslaan en speel uw video af. U krijgt het beste resultaat en uw video wordt volledig gesynchroniseerd met de audio.

syncproblemen

Deel 2. Hoe VLC Audio Sync op MAC te repareren

Voor het oplossen van het probleem op MAC is de oplossing vrij eenvoudig. We kunnen de sneltoetsen op de MAC gebruiken voor hetzelfde en kunnen alle problemen oplossen die verband houden met het synchroniseren van audio met video. Sommige van de handige toetsen in de vorm van F-toets en G-toets zijn enkele van de toetsen om de audio in overeenstemming met de video.

Wanneer u op de F-toets drukt, wordt de audiovertraging in milliseconden verkort, terwijl de G-toets de audio-vertraging in milliseconden verhoogt. Dus, afhankelijk van de vertraging of de voortgang van audio met de video, volstaat het om de toetsen in te drukken en het werk gemakkelijk te doen. G-toetsen verplaatst de audio naar voren terwijl de F-toets de audio achteruit beweegt.

Bekijk de onderstaande snapshots om een idee te krijgen over wat de toetsen voor u kunnen doen.

syncproblemen

Deze twee sleutels kunnen wonderen voor je doen. Het enige wat je nodig hebt is om je video aan te passen en van de video te genieten.

box

Wondershare UniConverter - Uw Complete Video Toolbox

 • Converteer AVCHD naar 1000+ indelingen, zoals AVI, MKV, MOV, MP4, etc.
 • Converteer naar geoptimaliseerde preset voor bijna alle apparaten
 • 30X snellere conversiesnelheid dan conventionele converters
 • Bewerk, verbeter & personaliseer uw video's.
 • Download of neem video's op van 10000+ video sharing sites.
 • Haal metagegevens voor je iTunes-films automatisch op.
 • Veelzijdige toolbox combineert fix video metadata, GIF maker, verzenden video naar TV, VR-converter en schermrecorder
 • Toonaangevende APEXTRANS-technologie converteert video's zonder kwaliteitsverlies of videocompressie
 • Ondersteund besturingssysteem: Windows 10/8/7/XP/Vista, mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6.

Notitie: Houd er echter rekening mee dat de wijzigingen die u hier invoert, slechts tijdelijk zijn en dat zodra u de video sluit en opnieuw start, alle aangebrachte wijzigingen worden gereset en u de wijziging opnieuw in dezelfde video moet plaatsen. . Dus, om de permanente verandering aan te brengen, breng gewoon de beste video aan zonder zulke fouten met de audio.

Tips & Trucs > VLC-formaat > Hoe VLC Audio Sync problemen op Windows / Mac op te lossen