Optimale geluidomvormer en modulator

Verander je stem met verschillende geluidseffecten, verhoog plezier, verberg gender en meer. Voordat u uploadt naar een sociaal platform of deelt met anderen in een groepssessie.

Windows 11/Windows 10/Windows 8/Windows 7 (64-bits besturingssysteem)

Ga naar Mac >

Voor de toepassing van de acOS 10.11 of hoger versie van Apple Silicon compatibel

Ga naar Windows >

Wijzig stem met 5 verschillende geluidseffecten

UniConverter Voice Changer biedt 5 verschillende geluidseffecten en je kunt een gewenste stememulator toevoegen om je stem te veranderen, zoals mannelijk, vrouwelijk, kind, robot of transformer, afhankelijk van de gelegenheid.
Het bewerken van de stem van andere opgenomen video's kan ook moeiteloos en direct worden bereikt.

Male Sound Effect
Mannelijk
Female Sound Effect
Vrouwelijk
Baby Sound Effect
Baby
Robots Sound Effect
Robots
Transformer Sound Effect
Transformer

Voeg plezier toe aan elke video of audio

UniConverter Voice Changer is een krachtig instrument om je plezier te brengen. Met professionele stemeffecten kun je je creativiteit ten volle benutten en hilarische geluidseffecten toevoegen aan een video/audio om je vrienden op te vrolijken of je stem veranderen in een robot om je familie te verrassen wanneer je ze een spraakbericht stuurt.

Add Fun to Any Video or Audio

Bescherm uw privacy door het geslacht te verbergen

Heb je geprobeerd je ware stem te verhullen en je identiteit te verbergen met een stemeffect wanneer je je audio naar iemand anders stuurt? UniConverter is een goede hulp bij het verbieden van het lekken van privacy. Hiermee kunt u geluidsveranderingen bereiken van man tot vrouw of van volwassene tot kind. Om je stem te beschermen tegen herkenning.

Protect Your Privacy by Hiding Gender

Veelgestelde vragen over Voice Changer

01
Hoeveel stemeffecten biedt UniConverter? Ondersteunt het batchconversie?
UniConverter Voice Changer biedt 5 verschillende stemeffecten, namelijk het stemeffect van man, vrouw, kind, robot en transformer. Het ondersteunt ook batchconversie van video's en audio's en je hoeft alleen maar op de knop "Toepassen op alles" te klikken om batchconversie te bereiken.
Nee, UniConverter Voice Changer is een tool die eenvoudig te bedienen is en je kunt de handleiding volgen om stemverandering te bereiken in slechts een paar stappen.
Het is niet mogelijk om direct aanpassingen te maken in de stemveranderings-tool, maar je kunt het resulterende audiobestand uploaden naar de Editor van UniConverter om het naar wens aan te passen nadat je je stem hebt geconverteerd.
Ja, de geconverteerde stem is direct beschikbaar nadat je een gewenst geluidseffect hebt toegevoegd en het bestand hebt geëxporteerd.