Zang Verwijderaar
Beperkte tijd gratis

Beste zangverwijderaar om zang automatisch van elk nummer te verwijderen met AI algoritme.

Windows 11 / Windows 10 / Windows 8 / Windows 7 (64 bit OS)

Ga naar Mac >>

macOS 10.11 - macOS 11(Apple M1 compatibel)

Ga naar Windows >>
vocal remover removal vocals removal vocal remove vocals voice remover

Beste Zang Verwijderaar voor
Muziekliefhebbers en Fans van Muzikale Instrumenten

Enjoy singing

Karaoke: Geniet van zingen

Zingen maakt mensen doorgaans gelukkig. Karaoke is een geweldige manier om stress en angst los te laten tijdens het socializen met vrienden. Als je van zingen houdt, kun je onze Vocal Remover gebruiken om zang uit een nummer te verwijderen om er een karaoke van te maken.
remove vocals from a song

Lichte muziek: Verbeter je dag

Verbeter je dag door zang uit een nummer te halen, zodat alleen de achtergrondmuziek overblijft tijdens het werken, studeren, lezen of mediteren. Geniet van lichte muziek door zang van muziek te scheiden met Vocal Remover of UniConverter.
remove vocal song

Oefen het bespelen van instrumenten

Als de beste instrumentale verwijderaar ondersteunt UniConverter het verwijderen van muziekinstrumentgeluiden uit muziek. Je kunt zonder enige moeite oefenen met het bespelen van het instrument dat je leuk vindt.

Krachtige Zang Verwijderaar App voor Muziekproducenten en DJ's

Breng je muziek op een hoger niveau!

Krijg zang en instrumentale nummers van hoge kwaliteit uit elk audiobestand om je eigen nummer te maken! Vocal Remover van UniConverter isoleert automatisch stem en instrumenten in elk nummer met AI algoritme. Als muziekproducent kun je eenvoudig je eigen muziek maken met geëxtraheerde begeleiding.
song vocal remover

Vrolijk je publiek op met DJ remix!

Nadat je de zang uit een nummer hebt verwijderd, kun je de zang of het instrumentale nummer opslaan om in DJ te gebruiken. DJ's kunnen het publiek in bars of clubs gemakkelijk inspireren en motiveren door een remix te maken met de zang of begeleiding geïsoleerd door UniConverter.
vocal remover and isolation

Waarom kiezen voor Vocal Remover van UniConverter

Vocal Remover van UniConverter versus Vocal Remover Online
Software Vocal Remover van UniConverter
(Desktop)
Vocal Remover Online
Makkelijke toegang
Non-Web-Based
Snelheid Snel Traag
Audio bestandsgrootte Zonder limiet Beperkte audio bestandsgrootte
Ondersteunde bestandsformaten MP3, M4A, WAV, OGG,
MP4, MOV, MKV, AVI
MP3, WAV
Converteert Karaoke
Video naar Audio (zonder ingebouwde Converter)
Geen Advertenties
100% Gratis Zonder beperkingen (enkele ervan)

Vaak gestelde vragen over de Vocal Remover

01
Is Vocal Remover van UniConverter gratis te gebruiken?
Ja, gebruikers kunnen UniConverter nu gratis downloaden en de functie van Vocal Remover gebruiken, maar het is slechts voor een beperkte tijd gratis. Je kunt deze nieuwe functie echter onbeperkt gebruiken tijdens de gratis proefperiode .
Vocal Remover verwijdert zang uit een nummer met AI technologie. Gebruikers kunnen het karaoke-audiobestand en de geïsoleerde zang gemakkelijk krijgen. Zodra je een nummer uploadt naar de Vocal Remover, analyseert het automatisch het audio-/videobestand en krijg je karaoke-tracks van hoge kwaliteit van je nummer.
Vocal Remover stelt gebruikers in staat om zang te verwijderen uit muziekbestanden in de formaten MP3, M4A, WAV, OGG, MP4, MOV, MKV en AVI. Het is echter beperkt tot MP3 export. Als je de zang of karaoke in een ander formaat wilt, kun je het geëxporteerde bestand openen met UniConverter's Converter functie en het MP3 bestand converteren naar elk gewenst formaat.
Importeer het audiobestand met de zang die je wilt isoleren, en de Vocal Remover van UniConverter begint het te analyseren. Binnen enkele seconden zijn de zang en het instrumentale nummer volledig geïsoleerd.
Ja, upload eenvoudig je YouTube video naar UniConverter's Vocal Remover. De zang van je YouTube video wordt automatisch verwijderd.