Wondershare UniConverter

Uw Complete Videotoolbox

 • Video's naar MTS/MP4/MOV/AVI/MKV/WMV en andere 1000+ formats omzetten.
 • Beste videoconverter/compressor/DVD-brander voor Windows/Mac.
 • Video's bewerken door deze te trimmen, croppen, draaien, watermerken toe te voegen, en nog veel meer functies.
 • Veelzijdige toolbox combineert schermrecorder, GIF-maker, fix video-metadata, comprimeren van video, etc.

Hoe MTS/M2TS gratis te converteren met Handbrake

Handbrake is een bekende en gratis Mac-converter waarmee de gebruikers ervoor kunnen zorgen dat het beste wordt geleverd aan het Mac OS, door de onderworpen formaten te converteren naar de formaten die worden ondersteund door het Mac OS. Tegelijkertijd zorgt het er ook voor dat de gebruiker de formaten vrij kan converteren zonder enig probleem en zonder extra kosten.

Deel 1. Hoe converteer je MTS-video's gratis met Handbrake

Zoals hierboven ook is uitgelegd, beschouwen de meeste gebruikers die niet kunnen doen wat ze nodig hebben het hulpmiddel als een nuttig technisch stuk. Feit is echter dat gebruikers het hulpmiddel niet op optimaal gebruik kunnen instellen, waardoor het niet goed werkt, en de output niet naar verwachting is. Hieronder volgt een klein proces waarmee de gebruiker er zeker van kan zijn dat de juiste instellingen niet alleen zijn ingesetld, maar dat de conversie ook een van de beste vormen van de uitvoer is die de gebruiker wenst. Het proces moet worden gevolgd zonder enige stap over te slaan, omdat het een van de beste manieren is om ervoor te zorgen dat het hulpprogramma wordt uitgevoerd en de hoogste kwaliteit wordt gegenereerd, om de wens van de gebruiker binnen de gewenste tijd te vervullen:

Stap 1 De gebruiker moet ervoor zorgen dat Handbrake is gedownload vanaf http://www.handbrake.fr/, en het programma wordt geinstalleerd en uitgevoerd om te controleren of het eerste deel van het proces is voltooid. Na een succesvolle installatie wordt het programma gestart:

#

Stap 2 Onder de uitvoerinstellingen moet vervolgens op het formaat worden geklikt om te controleren of het nodige is gedaan:

#

Stap 3 De gebruiker moet er vervolgens voor zorgen dat het volgende venster verschijnt waar alle instellingen moeten worden ingesteld om de gewenste (of de beste) uitvoerkwaliteit voor de video te krijgen:

#

Stap 4 Klik op de middelste knop in de linkerbovenhoek om ervoor te zorgen dat de conversie start, en het proces ook hier eindigt:

#

Belangrijke opmerking: Er moet ook worden opgemerkt dat met Handbrake geen andere formaten hoeven te worden geinstalleerd, en de gebruiker kan ervoor zorgen dat dit stand-alone hulpmiddel de verwerking zonder problemen doet. De software wordt beschouwd als een van de beste, maar er zijn verschillende nadelen aan het gebruik van deze tool, die ook in deze tutorial worden behandeld. Sommige nadelen hangen samen met het feit dat de gebruikers nooit weten wat de instellingen van dit programma moeten zijn, waardoor de uitvoer soms niet optimaal is.

2 Veelvoorkomende problemen tijdens het converteren van MTS/M2TS met Handbrake

Er zijn verschillende problemen of nadelen bij het gebruik van dit programma, en sommige zijn hieronder opgesomd:

1. Out of Sync

Het is een van de meest voorkomende problemen waarmee een gebruiker wordt geconfronteerd, en om dezelfde reden moet ook worden opgemerkt dat de volgende vier meest voorkomende en belangrijkste oorzaken voor dit probleem zijn. Om deze te overwinnen, moet de gebruiker corrigerende maatregelen nemen om zorg ervoor dat de uitvoer optimaal is.

 1. Afspeel probleem: De video loopt vast tijdens het converteren, waardoor de video (het beeld) enkele seconden tot minuten gaat achterlopen op het geluid.
 2. Intense features: Soms worden de video's met intense functies gecodeerd en om dezelfde reden kan de gebruiker niet de beste resultaten behalen.
 3. Systeem problemen: Als de PC is geinfecteerd door malware of een virus treedt dit probleem soms op, en moet het opnieuw worden gestart om het probleem op te lossen.
 4. Xvix issues: Als de MPEG-2-video wordt gecodeerd, moet de gebruiker ervoor zorgen dat de codec-bestanden zorgvuldig worden geselecteerd, zodat het probleem niet optreedt.

2. Kwaliteit

Nu is het zeker dat wanneer een video wordt geconverteerd, vooral een MTS- of M2TS-bestand, je heel vaak ziet dat de kwaliteit ernstig wordt aangetast. Soms is ook gezien dat de kwaliteit van de video ook wordt beinvloed in termen van pixels en de problemen in dit verband. Er is helaas helemaal geen oplossing voor dit probleem.

Deel 2. Handbrake alternatief: Wondershare UniConverter

Handbrake is voor een gratis tool prima software, maar deze software heeft ook enkele basisbeperkingen. U kunt bijvoorbeeld uw bestanden niet naar meer dan twee formaten converteren; u kunt geen batch-conversie uitvoeren, u kunt hiermee geen auteursrechtelijk beschermde dvd's of uw zelfgemaakte dvd's converteren. Dus mensen zijn op zoek naar alternatieven. Wondershare UniConverter werkt gewoon geweldig en veel beter dan Handbrake.

video converter logo Wondershare UniConverter

wondershare video converter ultimate
 • Converteer video naar meer dan 1000 formaten, waaronder MP4, AVI, WMV, FLV, MKV, MOV en meer
 • Converteer naar geoptimaliseerde preset voor bijna alle apparaten.
 • 30x hogere conversiesnelheid dan andere gangbare converters.
 • Bewerk, verbeter & personaliseer uw videobestanden
 • Brand en pas uw dvd aan met gratis dvd-menusjablonen
 • Download of neem video's op van meer dan 10.000 sites waar video's gedeeld worden
 • Veelzijdige toolbox combineert vaste videometagegevens, GIF-maker, castvideo naar tv, VR-converter en schermrecorder
 • Toonaangevende APEXTRANS-technologie converteert video's zonder kwaliteitsverlies of videocompressie
 • Ondersteunde besturingssystemen: Windows 10/8/7/XP/Vista, Mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6
Security Verified, 5,942,222 mensen hebben het reeds gedownload.

Hoe MTS/M2TS-bestanden professioneel te converteren met Wondershare UniConverter

Het is een van de beste convertors die ervoor zorgt dat de kwaliteit nooit wordt beinvloed, en de conversie wordt op de beste manier uitgevoerd. Nu volgen gedetailleerde stappen ter begeleiding.

Stap 1 Download Wondershare UniConverter via de downloadknop hierboven en start het na installatie.

Stap 2 Klik op Add Files in de linkerbovenhoek om de MTS- of M2TS-bestanden toe te voegen die u wilt converteren. Of u kunt uw doel-MTS-video's rechtstreeks naar het programma slepen.

add MTS video file

Opmerking: U kunt meerdere bestanden in een keer toevoegen omdat de converter batchconversie ondersteunt.

Stap 3 Klik op het Inverted triangle icon icoontje in de Target sectie om een keuzelijst te krijgen, waar een enorme hoeveelheid aan ondersteunde uitvoerformaten is onderverdeeld in Recently, Video, Audio en Devie. U kunt kiezen op basis van het merk of model van uw draagbare apparaten of specifiek bestandstype.

Stap 4 Klik rechtsonder op Convert button in the lower-right om MTS-videoconversie onmiddellijk te starten. Klaar!

Deel 3. Vergelijking: Handbrake vs Wondershare UniConverter

Sommigen zouden zeggen dat Handbrake vol zit met functies als gratis software. Maar laten we eerlijk zijn en zeggen dat er een paar puntjes zijn waar Handbreak tekortschiet. Dan zijn er bepaalde gebieden waar Wondershare UniConverter de strijd wint. Laten we een vergelijking maken om te zien welke beter is, of welke bovenaan staat bij het converteren van video's.

Functies Wondershare UniConverter Handbrake
Conversie van batchbestanden

Conversie Bestandstypes
elk formaat
.mp4 en .mkv
Conversiesnelheid
30x sneller
gemiddeld
Preset Customisatie

Branden naar DVD's

Download faciliteit

We gaan niet in op technische details voor beide software. Er is een enorm verschil tussen beide, ongeacht hoe je het bekijkt. We laten het verschil in eenvoudige kenmerken zien die iedereen kan begrijpen. Hoewel Handbrake uitstekende software is voor de conversietaken zijn er weinig extra functies, wat Wondershare UniConverter een voorsprong geeft.

Populaire artikels
Tips & Trucs > TS > Hoe MTS/M2TS gratis te converteren met Handbrake