Wondershare UniConverter

Uw Complete Videotoolbox

 • Video's naar MTS/MP4/MOV/AVI/MKV/WMV en andere 1000+ formats omzetten.
 • Beste videoconverter/compressor/DVD-brander voor Windows/Mac.
 • Video's bewerken door deze te trimmen, croppen, draaien, watermerken toe te voegen, en nog veel meer functies.
 • Veelzijdige toolbox combineert schermrecorder, GIF-maker, fix video-metadata, comprimeren van video, etc.

Hoe M2TS Gemakkelijk naar YouTube te Uploaden?


M2TS is een formaat dat bekend staat om zijn grootte en om dezelfde reden moet worden opgemerkt dat YouTube dit formaat helemaal niet ondersteunt. Er zijn een aantal formaten vermeld op https://support.google.com/youtube/troubleshooter/2888402?hl=en en de gebruiker kan deze pagina bezoeken om ervoor te zorgen dat het gewenste formaat altijd wordt geüpload en de beste resultaten worden verkregen voor zover het YouTube betreft.

Deel 1. Kan YouTube M2TS-Bestanden Accepteren

Er zijn ook een aantal coderingsproblemen waardoor een gebruiker het M2TS-formaat niet naar YouTube kan uploaden. Nogmaals, als er een uitweg is, dan is het een goede video-omzetter waarmee de gebruiker ervoor kan zorgen dat de gebruiker het beste wordt geboden en hij krijgt wat hij nodig heeft, d.w.z. een YouTube-upload. Het technische punt dat in dit verband moet worden onthouden, is dat de lichte videoformaten de site toestaan om meer video's op dezelfde plaats te uploaden en om dezelfde reden is het ook belangrijk voor hen om ruimte te besparen omdat extra ruimte meer investeringen betekent en elke en elk verstandig bedrijf ter wereld zorgt ervoor dat het effect van kosteneffectiviteit wordt genoten en uiteraard is YouTube er een van en zij zullen er daarom voor zorgen dat de gebruiker de benodigde ruimte krijgt en geen byte daarbuiten. Om ervoor te zorgen dat de kijkers de beste resultaten krijgen, wordt YouTube geadviseerd om de M2TS-indeling niet te uploaden, omdat de site de indeling rechtstreeks weigert. Zelfs als de gebruiker de upload beheert, kan hij dit nog steeds niet doen, omdat het probleem volgens YouTube het formaat ongeldig is. Er is echter ook een uitweg voor dit. De M2TS-bestanden gebruiken mpeg2-codec en het mpeg-formaat is iets dat door YouTube wordt geaccepteerd en de gebruiker kan proberen het bestand te uploaden door de extensie te wijzigen in MPEG en vervolgens proberen te controleren of het formaat is geüpload, maar het is geen garantie ook. De gebruiker kan de video mogelijk helemaal niet uploaden, dus opnieuw is een video-omzetter vereist die ervoor zorgt dat de kwaliteit van de video niet wordt opgeofferd en de video wordt geüpload zodra het formaat wordt gewijzigd.

Deel 2. Ondersteund Formaat van YouTube

Zoals eerder vermeld, worden de YouTube-formaten die door de site worden ondersteund officieel vermeld op de URL https://support.google.com/youtube/troubleshooter/2888402?hl=en voor het gemak van de gebruiker echter ondersteunde formaten worden ook hieronder vermeld, zodat de gebruiker niet hoeft te worden geconfronteerd met het bezoeken van de URL en het vinden van het gewenste formaat zelf. Deze zelfhulpgids zorgt ervoor dat de gebruiker alle informatie op een enkele pagina doorneemt zonder enig probleem en zonder zorgen:

 • .MOV
 • .MPEG4
 • .MP4
 • .AVI
 • .WMV
 • .MPEGPS
 • .FLV
 • 3GPP
 • WebM

Deel 3. Converteer M2TS naar YouTube Compatibele Formaten

Converteer M2TS naar YouTube

De enige speler die ervoor zorgt dat het beste aan de gebruiker is geleverd als het gaat om conversie zonder kwaliteitsverlies, is de enige echte Wondershare UniConverter met de nieuwste functies en zorgt er ook voor dat de kwaliteit behouden blijft en de gebruiker krijgt dezelfde weergave en de resultaten als het gaat om de conversie. Hier volgen de stappen die hierbij betrokken zijn en de gebruiker moet ervoor zorgen dat de stappen worden gevolgd zoals ze zijn om ervoor te zorgen dat het proces voor hen nooit een gedoe wordt:

video converter logo Wondershare UniConverter

Uw Complete Video-Toolbox

 • Converteer video naar meer dan 1.000 formaten, zoals AVI, MKV, MOV, MP4, etc.
 • Converteer video naar geoptimaliseerde preset voor bijna alle apparaten.
 • 30x hogere conversiesnelheid dan andere gangbare converters.
 • Bewerk, verbeter & personaliseer je video's.
 • Brand video op afspeelbare dvd met aantrekkelijke gratis dvd-sjabloon.
 • Download of neem video's op van sites voor het delen van video's.
 • Veelzijdige toolbox omvat het repareren van videometagegevens, GIF-maker, het casten van video naar tv, VR-converter en schermrecorder.
 • Ondersteund besturingssysteem: Windows 10/8/7/XP/Vista, Mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6
beveiligingsdownload Beveiliging Geverifieerd, 5,481,347 mensen hebben het gedownload

Stap 1 De URL https://videoconverter.wondershare.com/guide/ moet worden bezocht om te controleren of het programma is gedownload en geïnstalleerd. Eenmaal gedaan moet het worden geopend:

how-upload-m2ts-youtube

Stap 2 Klik op de knop span class="strong">Bestanden Toevoegen in de linkerbovenhoek onder Converteren tabblad > Aan het Convereteren> om M2TS-bestanden toe te voegen of sleep gewoon uw M2TS-bestanden naar Wondershare UniConverter.

how-upload-m2ts-youtube

Stap 3 Het juiste formaat volgens YouTube moet worden geselecteerd om verder te gaan. Selecteer de doelindeling YouTube uit de Videocategorie die in de volgende afbeelding wordt weergegeven.

how-upload-m2ts-youtube

Stap 4 Begin met het converteren van M2TS-video's naar YouTube-formaat. Klik op de knop Alles Converteren in de rechteronderhoek om de video's te verwerken. En je kunt de geconverteerde video's vinden op het tabblad Geconverteerd.

Tips: U kunt de schakelaar Hoog Snelheid Conversie om de conversie te versnellen.

how-upload-m2ts-youtube

Conclusie

YouTube zelf is de beste en de grootste videowebsite ter wereld en om dezelfde reden is het niet alleen belangrijk voor de bedrijven, maar heeft het genereren van inhoud ook geleid tot het aantal gebruikers voor deze website die met gemak en tevredenheid succesvol via deze website verdienen. . Om de beste resultaten te krijgen, is het raadzaam om ervoor te zorgen dat het beste formaat dat op de bovenstaande URL is vermeld, wordt geraadpleegd en als het gaat om M2TS-bestanden, is het directe antwoord van YouTube een grote NEE. Het is te wijten aan het feit dat YouTube zijn servers nooit wil verstikken en de grote omvang van de M2TS-bestanden zal ervoor zorgen dat er ook grote ruimte wordt ingenomen over de servers en dat de legitieme gebruikers geen bestanden kunnen uploaden. Om dit probleem te verhelpen, heeft YouTube ervoor gezorgd dat alleen die indelingen zijn toegestaan die niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook een van de beste zijn als het gaat om onderhoud en het proces is ook probleemloos. De gebruiker kan in dit verband er ook voor zorgen dat de beste technologieën worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de video wordt geconverteerd en dit ligt in het feit dat de YouTube-gerelateerde formaatconvertor wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de voordelen van de website worden genoten zoals op integendeel, de website zal een gebruiker nooit toestaan iets te uploaden dat niet gerelateerd is aan het gewenste formaat. Er moet ook worden opgemerkt dat YouTube een van de grootste videoservers ter wereld heeft waar er geen beperkingen zijn voor het uploaden van de films en er wordt ook gezegd dat de servers dagelijks worden uitgebreid om ervoor te zorgen dat de gebruikers pacificeren en ze zie in dit verband nooit problemen.

Populaire artikels
Tips & Trucs > TS > Hoe M2TS Gemakkelijk naar YouTube te Uploaden?