Wondershare UniConverter

Uw Complete Videotoolbox

 • Video's naar MTS/MP4/MOV/AVI/MKV/WMV en andere 1000+ formats omzetten.
 • Beste videoconverter/compressor/DVD-brander voor Windows/Mac.
 • Video's bewerken door deze te trimmen, croppen, draaien, watermerken toe te voegen, en nog veel meer functies.
 • Veelzijdige toolbox combineert schermrecorder, GIF-maker, fix video-metadata, comprimeren van video, etc.

Hoe MTS-bestanden te converteren naar 3GP in Batch

MTS-bestanden zijn de videobestanden die meestal door camcorders worden geproduceerd. Het voordeel van videobestanden in MTS-formaat is dat een groot deel van uw high-definition video in deze kleine bestanden kan worden gecomprimeerd om op kleine kaarten van kleine camcorders te passen. Maar het nadeel is dat de meeste mediaplatforms dit bestand niet ondersteunen. Dus wat ga je doen als je je video met je mobiele telefoon wilt afspelen? Dat is niet moeilijk: Converteer het bestand! De meeste mobiele telefoons kunnen 3GP-bestanden afspelen, dus je kan MTS naar 3GP converteren.

Deel 1. Beste MTS naar 3GP Converter

Een van de meest betrouwbare videoconverters die u kunt gebruiken is Wondershare UniConverter . Als u dit programma nog niet eerder hebt gebruikt, vindt u hieronder de stapsgewijze handleiding voor het gebruik ervan.

video converter logo Wondershare UniConverter

wondershare video converter ultimate
 • Converteer MTS naar 3GP, MP4, MOV en 1000 andere formaten.
 • Converteer MTS naar geoptimaliseerde preset voor bijna alle apparaten.
 • 30x hogere conversiesnelheid dan andere gangbare converters.
 • Bewerk, verbeter & personaliseer uw videobestanden.
 • Brand en pas uw dvd aan met gratis dvd-menusjablonen.
 • Download of neem video's op van meer dan 10.000 sites voor het delen van video's.
 • Veelzijdige toolbox combineert video-metadata-editor, GIF-maker, cast-video naar tv, VR-converter en schermrecorder.
 • Toonaangevende APEXTRANS-technologie converteert video's zonder kwaliteitsverlies of videocompressie.
 • Ondersteunde besturingssystemen: Windows 10/8/7/XP/Vista, Mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6.
Security Verified, 5,942,222 mensen hebben het reeds gedownload.

Stappen voor het converteren van MTS naar 3GP op Windows 10:

Stap 1 Download Wondershare MTS converter en importeer MTS-bestanden.

Download Wondershare UniConverter vanaf de download-link, deze software is voor zowel pc- als Mac-gebruikers beschikbaar. Wanneer u klaar bent met downloaden en installeren, start u de software onmiddellijk op. Importeer het MTS-bestand dat u wilt converteren. Over het algemeen zijn er twee manieren om dit te doen. Klik eerst op de + Add File knop, de bestandsmap verschijnt, zoek en selecteer de MTS-bestanden en klik op de Open knop. De tweede methode is door het bestand eenvoudig uit de bronmap te slepen en op het softwarepaneel neer te zetten.

add MTS files to video converter

Stap 2 Selecteer 3GP als uitvoerformaat.

Klik vervolgens op het Inverted triangle icon icoontje van de Target box en selecteer de Video tab. Kies nu 3GP in de linkerzijbalk en selecteer de videoresolutie rechts om het uitvoerformaat te bevestigen.

choose output format 3GP

Stap 3 Converteer MTS naar 3GP.

Nu u het uitvoerformaat hebt gekozen, bent u klaar om uw bestand te converteren. Klik simpelweg op Convert All rechtsonder op het scherm, zoals op de foto. Wacht tot de conversie is voltooid en je bent klaar! Je video kan nu worden bekeken met je mobiele telefoon.

start MTS to 3GP conversion

Als je deze oplossing wilt gebruiken voor je videocompatibiliteitsproblemen, probeer het dan meteen! Wondershare UniConverter is uw video-oplossing voor al uw conversiebehoeften.

Deel 2. Gratis MTS naar 3GP Converter

Wondershare Free Video Converter stelt u in staat om uw video's te converteren, downloaden, bewerken en branden. Ook verwerkt het overdrachten tussen internet, optische media en harde schijf. Het heeft alles wat u nodig heeft in een eenvoudige, flexibele en gebruiksvriendelijke interface.

Dankzij Wondershare Free Video Converter kun je nu allerlei video's downloaden van het internet, of video's maken van wat dan ook met elk soort apparaat, zonder je zorgen te hoeven maken of je het niet kunt bekijken of uploaden op een website over het gehele World Wide Web. En omdat u het gratis kunt downloaden en gebruiken, hoeft u geen geld uit te geven om uzelf te vermaken met het bekijken van alle video's of films die u wilt.

free video converter

Deel 3. Online MTS naar 3GP Converter

Over online converters gesproken, u kunt Online UniConverter (originally Media.io) een kans geven. Het is toegankelijk vanaf elk besturingssysteem en kan worden gebruikt vanuit elke browser. Daarnaast is Online UniConverter (oorspronkelijk Media.io) compatibel met een zeer breed scala aan bestandsindelingen die niet alleen snel MTS naar 3GP converteert, maar u ook informatie over de invoer- en uitvoerindelingen biedt met korte maar volledige gegevens.

wondershare online free video converter

Populaire artikels
Tips & Trucs > TS > Hoe MTS-bestanden te converteren naar 3GP in Batch