Wondershare UniConverter

Uw volledige video-oplossing

 • MTS eenvoudig en snel omzetten naar MPG/MPEG en 1000+ andere videoformaten.
 • MTS-bestanden bewerken door middel van trimmen, croppen, roteren, watermerken toevoegen, effecten, enz.
 • Download online video's van YouTube en andere sites door direct de URL te plakken.
 • Veelzijdige toolbox combineert videocompressie, schermrecorder, GIF-maker, fix-metadata voor video, enz.

De snelle en moeiteloze manier om MTS te converteren naar MPG/MPEG

In het algemeen leveren camcorders van merken zoals Canon, Sony, Panasonic, JVC en dergelijke ons AVCHD bestanden in het .mts-bestandsformaat. Het is altijd lastig om deze bestanden af te spelen, te bewerken, uploaden of zelfs alleen maar te importeren, want .mts-bestanden zijn veelal niet compatible met de meeste multimedia-apparatuur.

Gelukkig is er wel een manier om dit voor elkaar te krijgen. Wat je nodig hebt is een MTS naar MPG Video Converter, of MTS naar MPEG Converter om MTS te converteren naar MPG/MPEG. Dat maakt het mogelijk om de bestanden eenvoudig af te spelen, te bewerken, uploaden en te importeren. Download nu je MTS naar MPG/MPEG converter, installeer hem en start het programma op.

Wondershare UniConverter All-in-One Video Converter/Compressor/DVD Burner

WMV naar DVD brander
 • Video's naar populaire format zoals MP4, AVI, WMV, MKV, MOV en 1000 andere formats omzetten.
 • Brand en pas video's aan op uw DVD of Blu-ray disc met gratis DVD menutemplates.
 • Comprimeer video's zonder kwaliteitsverlies.
 • Geoptimaliseerde preset voor bijna alle apparaten, zoals iPhone, iPad, HuaWei telefoon etc.
 • 30X hogere conversiesnelheid dan gewone converters met unieke APEXTRANS technologie.
 • Krachtige bewerkingstools helpen bij het aanpassen van uw video's, zoals trimmen, bijsnijden, watermerk toevoegen, ondertitels etc.
 • Download of neem video's op van YouTube en 10.000 andere videodeelsites.
 • Video's van computer naar iPhone, iPad en andere apparaten direct overzetten en vice versa.
 • Veelzijdige toolbox: Voeg video metagegevens, GIF maker, cast video toe aan TV, VR converter en screen recorder.
 • Ondersteund OS: Windows 10/8/7/XP/Vista, mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6
Geverifieerde Beveiliging. 5,481,347 mensen hebben dit al gedowndload.

Stappenplan voor het converteren van MTS naar MPG/MPEG:

Stap 1 Voeg de MTS-bestanden toe.

Klik op Add Files om MTS-bestanden in het programma te openen, of sleep de bestanden eenvoudig weg naar de bestandenlijst. Je kunt meerdere bestanden tegelijk toevoegen om ze in batches te verwerken.

MTS bestanden toevoegen - MTS naar MPEG Converter

Stap 2 Bewerk je video's (Optioneel).

Voordat je jouw MTS video omzet naar MPG of MPEG kun je deze bewerken. Perfectioneer en personaliseer jouw filmpjes om te delen en van te genieten. Klik op een van de Edit-iconen en je kunt trimmen, bijsnijden, effecten toevoegen, een watermerk aanbrengen en ondertitels aanmaken. Alles om jouw video op maat te maken.

Bewerk je video - MTS naar MPEG Converter

Je kunt ook de begin- en eindtijd in stellen om jouw favoriets scenes uit jouw video te selecteren met de trimming-functie (knippen). Als je veel verschillende stukjes film hebt, kun je tijdens het converteren samenvoegen.

Stap 3 Stel MPG/MPEG in als output-bestandstype.

Klik op het omgekeerde driehoekje naast Convert all files to om het output scherm op te roepen. Kies voor de categorie Video > MPEG om het gewenste bestandstype te zoeken. Klik hierna op het "Output Format" icoon om het juiste format te selecteren. Zoek naar "Format">"Video" > "MPG". Je kunt trouwens een ander type bestand kiezen als je dat zou willen.

Selecteer MPG als output format - MTS naar MPEG Converter

Stap 4 Start cde conversie van MTS naar MPG/MPEG.

Nu kun je op de knop Convert All drukken om je MTS te converteren naar MPEG/MPG. Deze video converter laat je in het conversie-schermpje zien hoeveel tijd al verstreken is en hoe lang de conversie nog duurt. Je kunt het proces elk gewenst moment pauzeren of stoppen als je dat zou willen. De conversietijd hangt af van hoe groot de video is die je wilt omzetten.

MTS naar MPG/MPEG converteren - converteer MTS naar MPEG

Tips: Waarom mensen MTS converteren naar MPG/MPEG

Als je op zoek bent naar de belangrijkste redenen waarom mensen MTS converteren naar MPG/MPEG komt het meestal neer op bestandsgrootte en compressie: de compressiegraat van MPEG is veel beter dan die van M2TS. En MPEG ondersteunt niet alleen realtime compressie, maar de videokwaliteit van het uiteindelijke bestand heeft een veel betere kwaliteit. Bovendien nestelt een MPEG zich tijdens het converteren op de plek waar je het wilt opslaan. MPEG heeft ook geen datacompensatie nodig, zoals een frame2frame interpolatie.

Lees meer over MTS en MPG/MPEG:

Converteer MTS naar MP4 in Mac/Win: Deze gids leert je hoe je MTS converteert naar MP4, zodat je jouw MTS-bestanden op de populairste mediaspelers en devices kunt afspelen.

Importeer MTS naar Adobe Premiere: Wil je jouw MTS zonder kwaliteitsverlies converteren naar? Dat is een fluitje van een cent met deze gids.

Populaire artikels
Tips & Trucs > TS > De snelle en moeiteloze manier om MTS te converteren naar MPG/MPEG