Wondershare UniConverter

Uw Complete Videotoolbox

 • Converteer M2TS naar MOV en vice versa zonder kwaliteitsverlies op Windows/Mac.
 • Ondersteunt meer dan 1000 video- en audioformaten, waaronder MP4, AVI, MKV, WMV, TS, MPEG, enz.
 • Bewerk video's door bij te snijden, te knippen, te roteren, watermerken toe te voegen, effecten toe te passen, enz.
 • Zet video's eenvoudig over van pc/Mac naar externe apparaten via een USB-kabel.
 • Alles-in-een tool: video-editor, schermrecorder, GIF-maker en meer.

Top 3 manieren om M2TS naar MOV te converteren op Windows/Mac

Veel mensen zijn op zoek naar een methode om M2TS naar MOV te converteren zodat de video's op de Mac kunnen worden afgespeeld. Zoals we weten wordt M2TS echter niet veel gebruikt als MOV of MP4. Het is dus niet eenvoudig om een goede M2TS naar MOV converter te vinden. In dit artikel hebben we de top 3 M2TS naar MOV converters voor Windows/Mac weergegeven.

Deel 1. Waarom M2TS naar MOV converteren

Voordat we dieper op het onderwerp ingaan moeten we duidelijk maken welk MOV-formaat een multimediabestandsformaat is dat op Mac wordt gebruikt. Ooit was dit het enige beschikbare formaat voor Mac. Na verloop van tijd zijn er met formaten als AVI, AMV, FLV en real media meerdere mogelijkheden gekomen naast het MOV formaat. Deze formaten worden ook gebruikt door gebruikers om hun media af te kunnen spelen. Lees onderstaand artikel om erachter te komen welk formaat het meest geschikt is om video's mee af te spelen.

 1. Het MOV-formaat wordt door een aantal spelers en platforms over de hele wereld ondersteund en is in vergelijking met het M2TS-formaat licht van gewicht en neemt minder ruimte in beslag. Het zorgt er ook voor dat de beste kwaliteit wordt geleverd aan het systeem en de bijbehorende programma's die zijn geinstalleerd, en het is ook gemakkelijk te uploaden. Het MOV-formaat is over het algemeen het beste en meest geavanceerde multimedia-formaat. Hoewel er inmiddels meerdere formaten zijn ontwikkeld kunnen de traditionele voordelen van het MOV-formaat op geen enkele manier worden overtroffen, waardoor de gebruiker van het MOV-formaat het zal blijven gebruiken en helemaal niet naar de andere formaten zal gaan.

 2. Het tweede en meest belangrijke voordeel van het gebruik van het MOV-formaat is gerelateerd aan ontwikkelaars, zodat tot op zekere hoogte technische taal zal worden gebruikt om ervoor te zorgen dat het probleem wordt begrepen en vervolgens de kennis op de beste manier wordt toegepast. Het tweede voordeel van het MOV-formaat is dat het zich insluit met andere programma's en de websites die zijn gebouwd. De meeste ontwikkelaars die hun websites op de beste manier ontwikkelen, zorgen ervoor dat het MOV-formaat is ingebouwd, waardoor de gebruiker ook het beste resultaat krijgt. Het MOV-formaat is een lichtformaat zoals eerder uitgelegd, dus het past gemakkelijk in elke webpagina en zorgt ervoor dat altijd de platformonafhankelijke compatibiliteit op de beste manier wordt geboden.

Deel 2. Beste manier om M2TS naar MOV te converteren op Windows/Mac

Wondershare UniConverter is een van de beste converters die ervoor zorgt dat het M2TS-formaat wordt geconverteerd naar MOV om het probleem binnen de kortste keren op te lossen. Het ondersteunt niet alleen M2TS maar ook meer dan 1000 andere video- en audio-indelingen, waaronder MP4, AVI, MKV, WMV, MOV, enz. U kunt het gebruiken om video's te bewerken en videogrootte op Windows en Mac te comprimeren. U kunt de M2TS- of MOV-bestanden rechtstreeks via een USB-kabel toevoegen en overbrengen naar apparaten. Lees de volgende informatie over meer functies, en de stappen om M2TS naar MOV te converteren op Windows/Mac.

video converter logo Wondershare UniConverter - Beste M2TS naar MOV Converter

wondershare UniConverter
 • Converteer video naar meer dan 1000 formaten, waaronder M2TS, TS, MOV, MP4, AVI, WMV, FLV, MKV en meer.
 • Converteer naar geoptimaliseerde preset voor bijna alle apparaten.
 • 30x hogere conversiesnelheid dan conventionele converters.
 • Bewerk, verbeter & personaliseer uw videobestanden met realtime preview.
 • Brand en bewerk uw DVD met gratis DVD-menusjablonen.
 • Download of neem video's op van meer dan 10.000 sites voor het delen van video's zoals YouTube.
 • Toonaangevende APEXTRANS-technologie converteert video's zonder kwaliteitsverlies.
 • Veelzijdige toolbox combineert vaste videometagegevens, GIF-maker, castvideo naar tv, videocompressor en schermrecorder.
 • Ondersteunde besturingssystemen: Windows 10/8/7/XP/Vista, Mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6.
Security Verified, 5,942,222 mensen hebben het reeds gedownload.

Stappen om M2TS naar MOV te converteren op Windows/Mac met behulp van Wondershare UniConverter

Stap 1 Voeg M2TS-bestanden toe aan Wondershare Converter

Klik op de downloadknop hierboven om Wondershare UniConverter gratis op uw computer te downloaden en start het na installatie op. Klik op de Add Files knop linksboven de primaire interface om uw doel-M2TS-video's in het programma te importeren. U kunt ook meerdere bestanden tegelijk slepen.

add M2TS files to M2TS to MOV converter

Stap 2 Kies MOV als uitvoerformaat

Ga naar de Convert all files to: optie en open de keuzelijst. Klik op de Video tab en selecteer MOV. Specificeer ook de resolutie.

choose MOV as output format

Stap 3 Converteer M2TS naar MOV op Windows/Mac

Klik op Convert All om de conversie van M2TS naar MOV te starten, en deze wordt automatisch voltooid. Je kan naar de Converted tab switchen om te genieten van de geconverteerde MOV video's!

convert M2TS to MOV

Deel 3. Gratis M2TS naar MOV Converter voor Mac

Het is een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat het formaat wordt geconverteerd. Om er zeker van te zijn dat dit optimaal gebeurt, is het raadzaam om MPEG Streamclip te gebruiken, die niet alleen gratis is, maar de service is ook zeer goed.

Stap 1: De DVD moet naar de harde schijf van het systeem worden gekopieerd.

3-way-convert-m2ts-to-mov-on-mac

Stap 2: De gebruiker moet vervolgens Streamclip voor Mac downloaden op URL, en het installeren. Zodra het klaar is, wordt het programma opgestart.

3-way-convert-m2ts-to-mov-on-mac

Stap 3: Ga vervolgens naar Bestand > Open Files om de DVD te krijgen die in het begin van het proces is opgeslagen.

3-way-convert-m2ts-to-mov-on-mac

Stap 4: Het programma kiest automatisch de benodigde bestanden.

3-way-convert-m2ts-to-mov-on-mac

Stap 5: De gebruiker moet er vervolgens voor zorgen dat de export naar snelle tijd is geselecteerd om de beste kwaliteit te krijgen.

3-way-convert-m2ts-to-mov-on-mac

Stap 6: De uitvoerinstellingen moeten vervolgens worden geselecteerd om de uitvoer optimaal te maken.

3-way-convert-m2ts-to-mov-on-mac

Stap 7: Klik vervolgens op de knop Make MOVie om het converteren te starten en het proces te voltooien.

3-way-convert-m2ts-to-mov-on-mac

Deel 4. Hoe gratis M2TS naar MOV online te converteren

De beste online converter in dit opzicht bevindt zich op http://www.online-convert.com/, en het proces gaat als volgt.

Stap 1: Ga naar de hoofdpagina van de website.

3-way-convert-m2ts-to-mov-on-mac

Stap 2: Zorg ervoor dat onder de video-omzetter de conversie naar MOV is geselecteerd en de GO-knop is ingedrukt.

3-way-convert-m2ts-to-mov-on-mac

Stap 3: Op de volgende pagina moet het bestand worden geüpload en de uitvoerinstellingen worden geselecteerd om ervoor te zorgen dat het proces verder gaat.

3-way-convert-m2ts-to-mov-on-mac

Stap 4: De gebruiker moet vervolgens op de knop File drukken om ervoor te zorgen dat het proces eindigt.

3-way-convert-m2ts-to-mov-on-mac

Na gelezen te hebben over de top 3 methoden om M2TS naar MOV te converteren, kun je degene kiezen die je echt nodig hebt. Wondershare UniConverter staat echter altijd bovenaan de aanbevelingslijst vanwege de gebruiksvriendelijke interface, zeer hoge snelheid en extra functies.

Populaire artikels
Tips & Trucs > TS > Top 3 manieren om M2TS naar MOV te converteren op Windows/Mac