Wondershare UniConverter

Uw Complete Videotoolbox

 • Video's naar MTS/MP4/MOV/AVI/MKV/WMV en andere 1000+ formats omzetten.
 • Beste videoconverter/compressor/DVD-brander voor Windows/Mac.
 • Video's bewerken door deze te trimmen, croppen, draaien, watermerken toe te voegen, en nog veel meer functies.
 • Veelzijdige toolbox combineert schermrecorder, GIF-maker, fix video-metadata, comprimeren van video, etc.

Hoe MTS naar WMV te converteren op Windows/Mac

Ben je een bestand met de MTS-extensie tegengekomen en vraag je je af wat voor formaat het is? Nou hier is het antwoord. MTS is een extensie van Advanced Video Coding (AVCHD). AVCHD is een high definition-formaat dat vaak wordt gemaakt in camcorders zoals Panasonic en Sony. Terwijl WMV een van de beste formaten is die als het standaardformaat van Windows worden beschouwd, met andere woorden, alle Windows van elk genre ondersteunt het WMV-formaat. Daarom converteren mensen in veel gevallen liever MTS naar WMV te converteren.

Deel 1. Waarom Mensen MTS naar WMV Converteren

Over het algemeen zijn er voornamelijk 3 redenen waarom mensen de conversie van MTS naar WMV overwegen.

 • U wilt MTS op uw Android-telefoon of iOS-telefoon spelen, waardoor u ze moet converteren naar standaardvideo, formaten zoals WMV, MOV of AVI.
 • Misschien wilt u het gebruik van schijfruimte minimaliseren. WMV is een gecomprimeerd formaat dat minder ruimte in beslag neemt in vergelijking met het HD MTS-bestand.
 • WMV-formaat is compatibel met verschillende mediaspelers, mobiele apparaten en browsers in vergelijking met MTS-bestanden, die alleen beperkt zijn tot camcorders en enkele mediaspelers.

Deel 2. Hoe Converteer je MTS naar WMV op Windows in Eenvoudige Stappen

Zonder verder gedoe willen we Wondershare UniConverter aanbevelen, een professionele video-omzetter die video-omzetter, online video-downloader, dvd-brander, video streamer en meer combineert.

video converter logo Wondershare UniConverter

wondershare video converter ultimate
 • Converteer video naar meer dan 1000 formaten, waaronder MP4, AVI, WMV, FLV, MKV, MOV en meer
 • Converteer naar geoptimaliseerde preset voor bijna alle apparaten.
 • 30x hogere conversiesnelheid dan conventionele converters.
 • Bewerk, verbeter & personaliseer uw videobestanden
 • Brand en pas uw dvd aan met gratis dvd-menusjablonen
 • Download of neem video's op van meer dan 10.000 sites voor het delen van video's
 • Veelzijdige toolbox combineert vaste video metagegevens, GIF-maker, castvideo naar tv, VR-converter en schermrecorder
 • Toonaangevende APEXTRANS-technologie converteert video's zonder kwaliteitsverlies of videocompressie
 • Ondersteund besturingssysteem: Windows 10/8/7/XP/Vista, Mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6
Beveiliging Geverifieerd, 5,942,222 mensen hebben het gedownload

Het bijbehorende proces is zeer eenvoudig te volgen en de gebruiker moet ervoor zorgen dat het beste aan het systeem wordt geleverd door de onderstaande stappen te volgen. Met de oprichting van Windows Mobile-apparaten zijn de voordelen en de bruikbaarheid van het formaat ook enorm toegenomen en om dezelfde reden moet ook worden opgemerkt dat de gebruiker niet alleen de beste resultaten in dit opzicht krijgt, maar er ook voor zal zorgen dat de bestanden worden zonder vertraging afgespeeld en uitgegeven. De WAV is een multimedia-indeling en zorgt ervoor dat de gebruiker de beste resultaten krijgt en dat de kwaliteit nooit wordt aangetast.

Stap 1 De gebruiker moet eerst Wondershare UniConverter op de computer installeren, zorg ervoor dat u de juiste versie downloadt via de download knop hierboven. Start het na installatie.

Stap 2 Klik linksboven op Bestanden Toevoegen om de bestanden toe te voegen die u wilt converteren. U kunt meerdere bestanden in één keer toevoegen omdat de converter batchconversie ondersteunt.

how-to-convert-mts-to-wmv-on-windows

Stap 3 Klik op het pictogram Omgekeerde driehoek in het gedeelte Doel om de lijst met uitvoerformaten uit te vouwen, klik op het tabblad Video en kies WMVin de linkerzijbalk en selecteer vervolgens de videoresolutie aan de rechterkant om het uitvoerformaat te bevestigen.

how-to-convert-mts-to-wmv-on-windows

Stap 4 Druk op de knop Converteren rechtsonder in het softwarevenster om te beginnen met het converteren van MTS naar WMV-audiocodec. U ziet onmiddellijk de paarse voortgangsbalk voor conversie en het programma zal de conversie in korte tijd afronden. Daarna kunt u overschakelen naar het tabblad Geconverteerd om het geconverteerde audiobestand op uw computer te vinden.

how-to-convert-mts-to-wmv-on-windows

Bovendien neemt WMV minder ruimte in beslag in vergelijking met MTS en M2TS, dat veel wordt gebruikt en als het voorkeursformaat wordt beschouwd. Zijn gebruikt om liedjes en video's te uploaden naar YouTube toont ook het uitgebreide gebruik en de populariteit van WMV. Dus pak je video en converteer hem meteen naar WMV!

Deel 3. Hoe MTS gratis te Converteren naar WMV met Behulp van een Online Converter

Zamzar is een online MTS naar WMV-converter die u snelle en gratis conversies biedt. Het is gebruiksvriendelijk en neemt slechts enkele stappen om de bestanden te converteren. U kunt echter geen bestanden uploaden die groter zijn dan 100 MB. Volg deze babystappen en converteer uw MTS naar WMV.

Step 1. Ga naar de Zamzar-website en klik op de knop Bestand Kiezen. Hiermee gaat u naar de lokale schijf van uw computer. U kunt ook het MTS-bestand slepen of neerzetten of online downloaden door de MTS-URL-koppeling te plakken.

uploaden mts voor online conversie

Step 2. Nadat het MTS-bestand is geüpload naar Zamzar MTS converter, kunt u nu het uitvoerformaat kiezen. Klik op het uitvoerpictogram en scrol omlaag naar videoformaten en selecteer WMV-indeling.

kies wmv als uitvoerformaat

Step 3. Daarna, moet u een e-mailadres opgeven waarnaar het geconverteerde bestand zal worden verzonden. Voer het juiste e-mailadres in en vink vervolgens de overeenkomst knop aan. Vanaf daar klikt u op Converterenn en Zamzar begint uw MTS-bestand te converteren. Nadat het bestand is geconverteerd, ontvangt u een melding. Open uw e-mail en download het WMV-bestand.

online mts naar wmv conversie

Zo simpel is het!

Populaire artikels
Tips & Trucs > TS > Hoe MTS naar WMV te converteren op Windows/Mac