Wondershare UniConverter

Uw Complete Videotoolbox

 • Voeg ondertitels toe aan MP4, MKV, AVI, M2TS en elk ander mediabestand.
 • Ondersteuning van meerdere audiotracks en ondertitels.
 • Bewerk ondertitels naar wens en schakel ondertitels vrij in/uit.
 • Download online video's van YouTube en andere 10.000 sites.
 • Alles-in-één video-tool: video-omzetter, video-editor, dvd-brander en meer.

MP4 naar TS: Top 5 Manieren om MP4 Gemakkelijk naar Video_TS te Converteren

Om je MP4-video's af te spelen op TS-ondersteunde spelers en apparaten, is formaatconversie vereist. Met behulp van een goed online of een desktopprogramma kan MP4 naar TS-conversie eenvoudig en snel worden bereikt. U kunt kiezen uit de hieronder vermelde MP4-naar-TS-converters die het beste aan uw eisen voldoen.

Deel 1. Meest Aanbevolen Manier om MP4 naar TS te Converteren op Windows/Mac

Conversie van videoformaat in hoge kwaliteit is alleen mogelijk met professionele en hoogwaardige software en hier raden we het Wondershare UniConverter aan als de beste tool. Dit veelzijdige programma ondersteunt meer dan 1000 formaten zodat het, ongeacht de conversietypen die u zoekt, eenvoudig kan worden bereikt. Met ondersteuning voor batchverwerking kunnen meerdere bestanden worden geconverteerd in kwaliteit zonder verlies en met supersnelle snelheid. U kunt de te converteren bestanden toevoegen vanaf uw systeem of ook rechtstreeks vanaf een apparaat.

video converter icon Wondershare UniConverter - Het Beste MP4 naar TS Converter

wondershare uniconverter
 • Converteer MP4 naar TS en andere 1000+ formaten en vice versa op Windows/ Mac.
 • Bewerk video's zoals bijsnijden, bijsnijden, watermerk toevoegen, ondertitels bewerken, enz.
 • Download video's van YouTube en andere 1000+ sites voor het delen van video's.
 • 30X hogere conversiesnelheid om video's te converteren zonder kwaliteit te verliezen.
 • Brand en pas uw video aan op dvd met gratis dvd-menusjablonen.
 • Alles-in-één video-toolbox: videocompressor, schermrecorder, video-metadata repareren, CD/DVD-converter, etc.
 • Ondersteund besturingssysteem: Windows 10/8/7/XP/Vista, Mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6.
veilige download Beveiliging Geverifieerd. 5,481,347 mensen hebben het gedownload.

Stappen om MP4 naar Video_TS te converteren met Wondershare UniConverter

Stap 1 Importeer lokale MP4-video's naar Wondershare TS-videoconvertor

Voer de geïnstalleerde Wondershare UniConverter-software op uw pc uit en voeg de MP4-video's toe door te klikken op de knop +Bestanden Toevoegen in het gedeelte Converteren. U kunt de bestanden ook slepen en neerzetten. Meerdere bestanden voor batchverwerking kunnen worden toegevoegd.

MP4-bestanden toevoegen om te converteren naar TS

Stap 2 Videobewerking (optioneel)

De toegevoegde bestanden zijn te zien op deze MP4 naar TS converter programma-interface met zijn details. Onder de toegevoegde bestandsminiatuurafbeelding, pictogrammen voor Knippen, Bijsnijden en Effect en presenteren. Klik op het benodigde pictogram en er wordt een nieuw venster geopend waarin u de gewenste wijzigingen kunt aanbrengen. Nadat de wijzigingen zijn aangebracht, klikt u op OK om te bevestigen.

Deze stap kan worden overgeslagen als videobewerking niet nodig is.

bewerk MP4 naar TS video

Stap 3 Kies TS als doelformaat voor MP4-bestanden

De lijst met ondersteunde doelindelingen en apparaten kan worden gecontroleerd door de vervolgkeuzelijsten te openen bij Alle bestanden converteren naar: tabblad in de rechterbovenhoek. Kies op het tabblad Video TS als het gewenste formaat en ook de resolutie.

kies TS voor MP4-uitvoer

Stap 4 Converteer MP4 naar TS

Het tabblad Uitvoer kan worden gebruikt voor het kiezen van de bureaubladlocatie om het verwerkte bestand op te slaan. Klik op de knop Alles Converteren om het conversieproces te starten. Het tabblad Geconverteerd kan worden gebruikt om de geconverteerde bestanden in het programma te bekijken en te beheren.

converteer MP4 naar TS video

Indien nodig is, ondersteunt het programma ook de conversie van TS naar MP4 met behulp van de bovenstaande stappen.

Deel 2. MP4 naar TS Converter Freeware

Als u op zoek bent naar een freeware-tool om MP4 naar video_TS te converteren, is Wondershare Free Video Converter een uitstekende keuze. Met deze gratis te gebruiken software voor Windows en Mac kunt u uw bestanden in alle populaire formaten converteren, inclusief MP4 naar TS. De bestanden worden in hoge kwaliteit geconverteerd en worden geleverd met een watermerk. Eenvoudige videobewerking wordt ook ondersteund door de software. De software wordt geleverd met advertenties en ondersteunt enkele andere functies, zoals het downloaden van video's van YouTube, het branden van dvd's, video-opnames en andere.

gratis MP4 naar TS converter

Stappen om MP4 naar TS Free te converteren

Stap 1: Download, installeer en voer de Wondershare Free Video Converter op uw systeem uit. Sleep de MP4-bestanden naar de interface of klik op de knop +Bestanden Toevoegen op het tabblad Converteren om te bladeren en te laden.

Stap 2: Kies in de vervolgkeuzelijst bij Alle bestanden converteren naar: tabblad in de rechterbovenhoek TS als het gewenste formaat op het tabblad Video. Selecteer ook de resolutie van het bestand.

Stap 3: Om een enkel bestand tegelijk te converteren, klikt u op de knop Converteren naast het toegevoegde bestand. Klik voor batchconversie op de knop Alles Converteren. De verwerkte bestanden worden opgeslagen op de locatie die is geselecteerd op het tabblad Uitvoer.

Deel 3. Top 3 MP4 naar TS Converter Online

Er zijn ook online MP4 naar TS converter-tools beschikbaar die bestandsconversie mogelijk maken zonder software te downloaden of te installeren. Deze programma's zijn gratis te gebruiken en verwerken vanuit uw browservenster. Hieronder vindt u een overzicht van de populaire tools.

1. Online UniConverter

Met deze online conversietool kunt u uw MP4-video's converteren naar TS-formaat zonder software-installatie. Het programma ondersteunt de verwerking van maximaal 2 bestanden tegelijk en de geconverteerde bestanden kunnen naar het systeem worden gedownload of kunnen ook worden opgeslagen in de Dropbox-account. Een reeks veelgebruikte video- en audioformaten wordt door de tool als doelbestanden ondersteund.

beste online MP4 naar TS converter

Stappen om mp4 naar TS converter gratis te gebruiken

Stap 1: Voer https://www.media.io/ uit op uw pc en klik op het + teken om te bladeren en MP4-video toe te voegen die moet worden geconverteerd.

Step 2: Kies bij Convert all files to: section TS als het doelformaat uit de videolijst.

Stap 3: Klik op de knop CONVERT om de videoconversie te starten.

2. Convertio

Deze populaire online tool is gratis te gebruiken en werkt vanuit het browservenster. Bestanden op uw computer, URL, Google Drive en Dropbox kunnen voor dit proces aan de interface worden toegevoegd. Maximale ondersteunde bestandsgroottelimiet is 100 MB. Met de instellingenoptie kunt u de video bijsnijden en roteren en ook de parameters zoals kwaliteit, framesnelheid en andere wijzigen. De geconverteerde bestanden kunnen indien nodig op de computer of in de cloudopslag worden opgeslagen.

online MP4 naar TS converter - convertio

Stappen om mp4 online naar video_ts te converteren

Start https://convertio.co/nl/mp4-ts/ in uw browser. Voeg indien nodig het MP4-bestand van het systeem of de cloudopslag toe. Meer bestanden binnen de toegestane maximale grootte kunnen worden toegevoegd door te klikken op de knop + Meer bestanden toevoegen

Stap 2: Kies TS als het video-uitvoerformaat uit de ondersteunde lijst. Klik op het pictogram Instellingen om de bestandsparameters te wijzigen, bij te snijden of te draaien.

Stap 3: Klik op de knop Converteren om de toegevoegde bestanden te converteren.

3. OnlineConvertFree

Met deze browsergebaseerde conversietool kunt u uw MP4-video's converteren naar TS en een scala aan andere indelingen. De interface van het programma is eenvoudig en hiermee kunnen twee bestanden tegelijk worden geconverteerd. De geconverteerde bestanden kunnen worden gedownload via de programma-interface.

online MP4 naar TS converter - onlineconvertfree

Stappen om de gratis online tool mp4 naar video_ts converter te gebruiken

Stap 1: Open https://onlineconvertfree.com/convert-format/mp4-to-ts/ op uw pc. Klik op de knop KIES BESTAND om te bladeren en het te converteren MP4-bestand te laden.

Stap 2: Kies TS als het uitvoerformaat uit de ondersteunde lijst in het vervolgkeuzemenu.

Stap 3: Als u op de knop CONVERT klikt, worden uw bestanden verwerkt.

Met behulp van een van de bovengenoemde oplossingen kunt u video_ts maken van mp4-bestanden. Professionele software zoals Wondershare UniConverter is het beste voor hoogwaardige conversie met extra functies, terwijl voor basisprocessen freeware en online tools kunnen worden gebruikt.

Populaire artikels
Tips & Trucs > TS > Top 5 Manieren om MP4 Gemakkelijk naar Video_TS te Converteren