Wondershare UniConverter

Uw volledige video-oplossing

 • MTS/M2TS naar MP4 omzetten op Mac zonder kwaliteitsverlies.
 • Video's branden en aanpassen naar DVD/Blu-ray disc met gratis menutemplates.
 • Download of neem video's op van meer dan 10.000+ videodeelsites.
 • Veelzijdige toolbox combineert videocompressie, schermrecorder, GIF-maker, fix-metadata voor video, enz.

MTS naar MP4: Hoe MTS/M2TS naar MP4 om te zetten op Mac (Inclusief Catalina)

Simpel gezegd is MTS /M2TS een HD-videobestand dat wordt geproduceerd door HD-camcorders. Het bestandsformat wordt voornamelijk gebruikt voor het opslaan van HD-video's op Blu-ray-schijven en AVCHD (Advanced Video Codec High Definition). Hoewel camcorders van Sony, Panasonic en anderen worden geleverd met software waarmee u video's van apparaat naar pc kunt bekijken, maar als u uw videoclips op Mac of andere apparaten wilt bekijken of bewerken, dient u de MTS/ M2TS-bestanden om te zetten naar meer gangbare en compatibel formats zoals MP4. Dus als u op zoek bent naar manieren om MTS naar MP4 op Mac om te zetten, bent u op de juiste pagina. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Deel 1. Waarom u MTS/M2TS naar MP4 voor Mac moet omzetten

Er kunnen vele redenen zijn om MTS/ M2TS naar MP4 om te zetten . MTS is een HD-videoformat dat niet compatibel is met afspelen via verschillende mediaspelers en draagbare apparaten. Dus als u uw opgenomen videoclips wilt afspelen of delen via een reeks apparaten, moet u deze naar MP4 omzzetten, zodat deze door vrijwel alle besturingssystemen en spelers kan worden herkend. Bovendien hebben MTS /M2TS-bestanden een hoge resolutie en zijn ze dus groot in formaat. Dus als u ruimte op uw Mac of apparaat wilt vrijmaken zonder concessies te doen aan de videokwaliteit, is het Omzetten van MTS naar MP4 een geweldige optie. Als u M2TS omzet naar MP4 op Mac, maakt u uw bestand niet alleen compatibel met verschillende apparaten maar bespaart u ook schijfruimte op uw Mac.

Deel 2. De Beste MTS/M2TS naar MP4 Converter voor Mac

Het gebruik van professionele, feature-packed software is de beste manier om MTS/M2TS om te zetten naar MP4 op Mac. Wondershare UniConverter voor Mac zorgt op de meest efficiënte manier voor deze taak. De software is gebruiksvriendelijk, snel en maakt met slechts één klik conversie van MTS naar MP4 mogelijk. Wondershare UniConverter voor Mac (Wondershare Video Converter Ultimate voor Mac) is een complete conversietool die meer dan 150 populaire formats ondersteunt. Met behulp van het programma kunt u meerdere bestanden tegelijk converteren met een 30 keer snellere snelheid dan andere software.

Naast conversie werkt de MTS naar MP4-converter ook als een geweldige video-downloader en -recorder, omdat hiermee video's van meer dan 10.000 sites kunnen worden gedownload, waaronder populaire sites zoals YouTube, Vimeo, DailyMotion en anderen. Met de software kunt u uw bestanden bewerken en personaliseren met functies zoals bijsnijden, samenvoegen, trimmen, watermerken toevoegen en andere. Branden, maken, bewerken en converteren van dvd's is met deze software ook mogelijk.

video converter logo Wondershare UniConverter - De Best Video Converter voor Windows/Mac (Inclusief Mojave)

UniConverter (originally Wondershare Video Converter Ultimate)
 • Direct MTS-, M2TS- naar MP4-, VOB-, AVI-, MKV-, MOV- en andere 1000-formats omzetten.
 • Brand MTS, M2TS op DVD of Bluray om met uw dvd-speler af te spelen.
 • Zet MTS-, M2TS-video's rechtstreeks over naar iPhone, iPad en andere apparaten.
 • Bewerk video's met de geavanceerde videobewerkingsfuncties zoals trimmen, bijsnijden, watermerk toevoegen, ondertitels etc.
 • All-in-one toolbox: schermrecorder, metadata toevoegen, VR-converter, GIF Maker, etc. toe
 • Download video's van YouTube en andere 10.000+ sites voor het delen van video's.
 • Ondersteund besturingssysteem: mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6, Windows 10/8/7/2003/XP/Vista.
Geverifieerde Beveiliging. 5,481,347 mensen hebben dit al gedownload.

Video Tutorial: Wondershare UniConverter - MTS/M2TS naar MP4 omzetten

Handleiding om MTS/M2TS naar MP4 om te zetten op Mac met Wondershare UniConverter:

Stap 1 Start de beste Converter MTS naar MP4 op Mac en voeg bestanden toe.

Download, installeer en start de converter op de Mac. Versleep het gewenste MTS-bestand naar de software-interface. U kunt ook op het tabblad Besteanden Toevoegen klikken om de bestanden van uw Mac-systeem toe te voegen.

bestanden toevoegen aan de M2TS naar MP4 converter op Mac

Stap 2 Selecteer MP4 als Output Format

Klik in de rechterbovenhoek op het omgekeerde driehoekje om het deelvenster Opmaak te openen, selecteer MP4 en de verwante resolutie onder Video categorie als het output format.

Selecteer MP4 als output format

Stap 3 MTS naar MP4 omzetten op Mac.

Klik ten slotte op Alles Omzetten om het conversieproces te starten. Se locatie op uw Mac waar u het geconverteerde bestand wilt opslaan kan ook onderaan de hoofdinterface worden geselecteerd.

MTS of M2TS omzetten naar MP4 op Mac

Het geselecteerde MTS-bestand zal succesvol naar MP4 worden omgezet met bovenstaande stappen.

Deel 3. Gratis manieren om MTS/M2TS naar MP4 om te zetten op Mac

Desktop software is zeker de beste manier om MTS-bestanden naar MP4-format om te zetten, maar om van alle functies van de software gebruik te maken moet er wel betaald worden. Als u daar geen zin in heeft en op zoek bent naar een gratis alternatief zijn er talloze tools beschikbaar. Er zijn een paar desktopsoftware en een aantal online converters waarmeeGratis MTS naar MP4 omgezet voor Mac. Een van die goeie converters is Convertio Dat een Gratis MTS naar MP4 converter voor Macis. Het programma is gratis te gebruiken en is beschikbaar voor Windows- en Mac-systemen. Alle populaire video, audio, documenten, afbeeldingen en archiefformaten worden ondersteund door de converter. De converter maakt het toevoegen van bestanden van meerdere bronnen mogelijk, inclusief lokale bestanden, Dropbox, Google Drive en URL. Na conversie kunnen de bestanden worden gedownload vanuit het programma of kunnen ze ook rechtstreeks worden opgeslagen in Google Drive of Dropbox.

Stappen om MTS naar MP4 om te zetten met Convertio:

Stap 1: Open https://convertio.co/ in uw Mac browser.

MTS/M2TS omzetten naar MP4 op Mac - open de browser

Stap 2: Klik op Bestanden Selecteren om te Converteren om een MTS-bestand van uw computer of andere bronnen aan de interface toe te voegen.

MTS/M2TS omzetten naar MP4 op Mac - Selecteer bestand om om te zetten

Stap 3: Nadat het MTS   -bestand is toegevoegd aan de converterinterface, selecteert u MP4 als het output format in de categorie Video.

MTS/M2TS omzetten naar MP4 op Mac - selecteer MP4 als output format

Stap 4: Klik op Omzetten om het proces te starten. Zodra het MTS-bestand is omgezet naar MP4, wordt de downloadkoppeling beschikbaar gesteld.

MTS/M2TS omzetten naar MP4 op Mac - klik op omzetten

Deel 4. Vergelijking tussen twe M2TS naar MP4 Converters voor Mac

Bovenstaande zijn 2 werkbare manieren om uw MTS naar MP4 om te zetten. Aan de ene kant is er Wondershare UniConverter voor Mac (Wondershare Video Converter Ultimate voor Mac) die snel, betrouwbaar en boordevol functies is, en Convertio aan de andere kant, een online tool die gratis te gebruiken is met een redelijke snelheid. Dus als u nog steeds niet zeker weet welke methode u moet gebruiken, kijkt u hieronder in de vergelijkingstabel. Op basis van de tabel kunt u uw behoeften en vereisten beoordelen en de best passende optie selecteren.

Converter/Software Wondershare UniConverter Online Convertio
MTS/M2TS naar MP4 omzetten zonder kwaliteitsverlies Ja Beperkt
Bestanden omzetten naar apparaatcompatibele formats Ja Nee
Ondersteund andere bestandsformats Ondersteund meer dan 1000 populaire formats Beperkt hoeveelheid bestandsformats
Conversiesnelheid Zeer snel (30 keer sneller dan andere software) Langzaam
Batchconversie Ja Nee
Beperking bestandsgrootte Geen beperking Ja
Afhankelijk van de internetverbinding Nee Ja
Video's Downloaden en Opnemen Ja Nee
Bewerkingsfuncties Ja Nee
Branden, maken en bewerken van dvd Ja Nee
OS-ondersteuning Windows/Mac Windows/Mac
Prijsce Afhankelijk van abonnement Gratis

Installeer daarom Wondershare UniConverter voor Mac (Wondershare Video Converter Ultimate voor Mac) om snelle M2TS naar MP4 voor de Mac om te zetten om daarna te genieten van het kijken op alle draagbare spelers en apparaten.

Populaire artikels
Tips & Trucs > TS > MTS naar MP4: Hoe MTS/M2TS naar MP4 om te zetten op Mac (Inclusief Catalina)