Wondershare UniConverter

Uw volledige video-oplossing

 • MTS eenvoudig en snel omzetten naar MP4,MOV, AVI en 1000+ andere videoformaten.
 • MTS-bestanden bewerken door middel van trimmen, croppen, roteren, watermerken toevoegen, effecten, enz.
 • Download of neem video's op van meer dan 10.000+ videodeelsites.
 • Veelzijdige toolbox combineert videocompressie, schermrecorder, GIF-maker, fix-metadata voor video, enz.

TOP 5 Gratis MTS Converter

Videobestanden zijn er in verschillende bestandsindelingen. MTS is er een van en sommige apparaten worden ontwikkeld om dit bestandsindeling te spelen. De uitdaging is dat het bronvideobestand mogelijk niet in MTS-bestandsindeling wordt geleverd, vandaar de behoefte aan een video-converter. U kunt zich afvragen: "Waar kan ik een gratis videobestandsconverter krijgen?" Profiteer van onze lijst met gratis converters van videobestanden en converteer uw bestand naar MTS-bestandsindeling.

Dit zijn hun kenmerken.

1. Wondershare Video Converter Free (Windows & Mac)

Wie zegt dat gratis software niet de functies heeft van hun betaalde tegenhangers? Neem een kijkje naar e eerste op onze lijst, Wondershare Video Converter Free. Dit is een gratis videoconversiesoftware die kan worden gebruikt om videobestanden naar MTS-videoindeling te converteren. Naast het MTS-indeling zijn andere uitvoerversies TIVO, NUT, , NSV, VOB, MKV, MTS / M2TS / TS / TP / TRP (avchd, , VC-1, MPEG-2 HD), MOD, TOD, DV, ASF, 3G2, DRM MP4, RM, RMVB, WTV, OGV, MXF en VRO.

 Gratis MTS Converter

Belangrijkste Functies:

Breedindeling ondersteuning
Converteren naar een breed scala aan HD- en SD-videoindelingen: algemeen HD-videoindeling zoals HD TS, HD MPG, HD WMV, HD MP4, HD MKV, enz .; populaire SD-video's zoals AVI, MP4, MOV, WMV, MKV, MPG, MPEG, en meer.

Audio exporteren vanuit MTS Video
Extraheer audiobestanden van AVCHD-opnamen en sla ze op als MP3, WMA, M4A, WAV, APE, FLAC, AAC, AC3, MKA, OGG, AIFF, RA, RAM, MPA.

Verbeter video's met rijke bewerkingsfuncties
Snijd de zwarte rand bij tot het volledige scherm, knip het ongewenste gedeelte bij, roteer zijwaartse video's en voeg verschillende video's samen tot één enkele video, pas een interessant foto- of tekstwatermerk toe om het meer uniek en stijlvol te maken.

2. Ffmeg (Mac)

Ffmeg is een andere gratis video-conversiesoftware die kan worden gebruikt om de meeste video-indelingen naar MTS-indeling te converteren. Met zijn recente update naar versie 6 is het volledig comprimeerbaar met windows 8. Het uitvoerindeling is echter niet beperkt tot MTK alleen, andere uitvoerindelingen zijn M4V, MKV, MOV, MP4, MPG, OGG, OGV, RM, SWF, TP, TS, WEBM, WMV en nog veel meer.

 Gratis MTS Converter

3. Isquint(Mac OS)

Isquint is een eenvoudig te gebruiken gratis videoconversiesoftware die converteert naar de MTS videobestandsindeling. Met de nieuwste updates zijn wenselijke functies opgenomen in deze software, waardoor dit een alternatief is voor betaalde versies.

 Gratis MTS Converter

4. MPEG Streamclip (Windows & Mac)

Dit is een krachtige gratis videoconversietool die werkt met de MAC- en Windows-versie. Het is niet alleen een MTS-video-conversietool, het is ook een videospeler en een encoder die films naar verschillende indelingen kan coderen. Het kan ook worden gebruikt als videobewerkingssoftware die films kan knippen, bijsnijden en bij elkaar kan voegen. Door de URL van een video in te voeren van sites zoals youtube, kan MPEG Streamclip de video downloaden.

 Gratis MTS Converter

5. Gratis online bestandsconverter (Online Converter)

Dit is een webgebaseerde gratis videoconvertor die kan worden gebruikt om videobestanden naar indelingen zoals MTS, 3G2, MKV, OGG en een groot aantal andere bestandsindelingen te converteren. Dit platform kan ook worden gebruikt voor het converteren van audiobestanden, beeldconversie documentconversie, eBook-conversie. Het is een archiefconverter. Ondanks het feit dat het een gratis software is om te gebruiken, levert het altijd een kwaliteitsproduct.

 Gratis MTS Converter

U hoeft nu niet te betalen voor een bestandsconverter om uw MTS-bestandsindeling te converteren. Profiteer van deze gratis software omdat ze geweldige alternatieven zijn voor hun betaalde tegenhangers.

6. Wondershare Video Converter Free (Windows & Mac)

Als u een krachtige MTS-converter met een hoge-snelheidsconversie wilt hebben en meer wilt doen met uw video's. U kunt Wondershare UniConverter proberen, dat een gratis proefversie heeft.

video-converter logo Wondershare UniConverter

Je Complete Video Toolbox

 • Converteer video naar meer dan 1000 formaten, zoals AVI, MKV, MOV, MP4, etc.
 • Converteer naar geoptimaliseerde preset voor bijna alle apparaten
 • 30X snellere conversiesnelheid dan andere gangbare converters.
 • Bewerk, verbeter en personaliseer uw video's.
 • Brand video op afspeelbare dvd met aantrekkelijke gratis dvd-sjabloon.
 • Download of neem video's op van sites voor het delen van video's.
 • De veelzijdige toolbox omvat het repareren van videometadata, GIF-maker, uitzenden van video naar tv, VR-converter en schermopnemer.
 • Ondersteund besturingssysteem: Windows 10/8/7/XP/Vista, mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6
beveiligingsdownload Beveiliging gecontroleerd, 5.481.347 mensen hebben het gedownload.
Populaire artikels
Tips & Trucs > TS > TOP 5 Gratis MTS Converter