Wondershare UniConverter

Uw Complete Videotoolbox

 • Video's naar MTS/MP4/MOV/AVI/MKV/WMV en andere 1000+ formats omzetten.
 • Beste videoconverter/compressor/DVD-brander voor Windows/Mac.
 • Video's bewerken door deze te trimmen, croppen, draaien, watermerken toe te voegen, en nog veel meer functies.
 • Veelzijdige toolbox combineert schermrecorder, GIF-maker, fix video-metadata, comprimeren van video, etc.

Hoe MTS-video's te converteren met Aiseesoft MTS Converter

Als u een video van een speciale gebeurtenis of gelegenheid met uw videocamera hebt gemaakt, is de kans groot dat u deze zo snel mogelijk op sociale media-websites of sites voor het delen van video's wilt uploaden. Maar doe je als je videocamera video opneemt met een uitvoerbestand dat niet compatibel is met de meeste spelers op de sociale mediawebsite? Nou... converteer het naar een bestand dat wel door hun mediaspelers wordt ondersteund!

De meeste high-definition videocamera's hebben het MTS-formaat als uitvoerformaat, en de meeste sites voor het delen van video's (zoals Facebook) ondersteunen dit niet. Een van de beste softwareprogramma's die mensen vandaag gebruiken om hun MTS-videobestanden mee te converteren, is Aiseesoft MTS Converter. Dit is software waarmee je elk videoformaat naar een ander formaat kunt converteren, en dit omvat MTS-bestandsformaten. Als u deze software wilt gebruiken om uw eigen videobestanden te converteren, volgt hier een stapsgewijze handleiding voor het gebruik van dit programma:

Stap 1 Download het programma

Download de software van de officiële website van Aiseesoft. U kunt de proefversie gratis downloaden, of u kunt profiteren van de volledige versie voor slechts $35.

Stap 2 Voeg de bestanden toe die u wilt converteren

Wanneer u klaar bent met het downloaden en installeren van de software op uw computer, dubbelklikt u eenvoudig op het pictogram om het te starten. Wanneer het is geopend, klikt u op de knop 'Add File' die zich net onder het logo linksboven in het scherm bevindt.

add video to aiseesoft mts converter

Stap 3 Kies het formaat

Kies nu in welk bestandsformaat u de video's wilt converteren. In dit voorbeeld gebruiken we MPEG-4 of MP4. Dit formaat wordt ondersteund door de meeste websites voor het delen van video's, dus dit is een ideaal uitvoerformaat voor het converteren van uw videobestand(en). Wanneer je video klaar is, klik je op de knop 'Convert' rechtsonder in het softwarevenster.

choose output format in aiseesoft

TDe conversie duurt maar een paar minuten om te voltooien, maar het is natuurlijk altijd afhankelijk van de grootte van het bestand dat u converteert. Hoe groter het bestand, hoe langer u moet wachten tot het is geconverteerd. Wanneer het 100% klaar is, klikt u op 'Completed' - de laatste knop rechtsonder in het conversievenster.

Wat als Aiseesoft niet werkt? - Probeer een alternatief: Wondershare UniConverter

Er zullen altijd problemen zijn met de Aiseesoft MTS-converter. Het kan bijvoorbeeld crashen of niet meer werken. Als u andere convertersoftware wilt gebruiken die ook eenvoudig (of eigenlijk gemakkelijker) te gebruiken is, dan is Wondershare Uniconverter een geweldig alternatief voor Aiseesoft MTS Converter. Net als Aiseesoft doet Wondershare het ook perfect, maar het bevat nog vele extra functies.

video converter logo Wondershare UniConverter

wondershare video converter ultimate
 • Converteer video naar meer dan 1000 formaten, waaronder MP4, AVI, WMV, FLV, MKV, MOV en meer
 • Converteer naar geoptimaliseerde preset voor bijna alle apparaten.
 • 30x hogere conversiesnelheid dan conventionele converters.
 • Bewerk, verbeter & personaliseer uw bestanden.
 • Brand en pas uw dvd aan met gratis dvd-menusjablonen
 • Download of neem video's op van meer dan 10.000 sites voor het delen van video's
 • Veelzijdige toolbox combineert vaste videometagegevens, GIF-maker, castvideo naar tv, VR-converter en schermrecorder
 • Toonaangevende APEXTRANS-technologie converteert video's zonder kwaliteitsverlies of videocompressie
 • Ondersteunde besturingssystemen: Windows 10/8/7/XP/Vista, Mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6
Security Verified, 5,942,222 mensen hebben het reeds gedownload.

Vergelijking tussen Aiseesoft en Wondershare UniConverter

Beide bieden basisbewerkingsfuncties die de gebruiker helpen de video aanzienlijk te verbeteren. Ze kunnen ook worden gebruikt om een bestand te converteren naar bijna elk videobestandsformaat dat u nodig hebt of wilt.

Beide videoconverters bieden een zeer eenvoudige manier voor u om alle videobestanden die u op uw apparaat hebt af te spelen. Aangezien de meeste apparaten en apps hun eigen voorkeuren voor bestandskenmerken hebben, is het van groot belang dat u het juiste bestandstype heeft voor het apparaat dat u gebruikt of gaat gebruiken, als u wilt genieten van het bekijken van de video zoals u zou moeten zijn.

Met Aiseesoft en Wondershare Video Converter kunt u niet alleen nieuwe bestanden maken die op elk type of type apparaat kunnen worden afgespeeld - ze kunnen ook uw bestanden verbeteren voor de specifieke schermgrootte van uw apparaat, de resolutie en andere specifieke functies.

Maar welke van de twee is betrouwbaarder en moet worden overwogen bij het zoeken naar het beste geconverteerde MTS-bestand? Hier hebben we een vergelijking gemaakt van beide video-converters als het gaat om hun functies:

Functies Wondershare UniConverter Aiseesoft
Meervoudige conversie
Optimaliseren voor bepaalde apparaten
Optimaliseer het delen van video's
Video's bewerken
Brengt bestanden over naar videobewerkingssoftware
Mogelijkheid tot video downloaden van internet
Brand videobestanden op CD of DVD
Draadloze synchronisatie

Dus al met al is Wondershare duidelijk beter te gebruiken dan Aiseesoft, omdat het eenvoudiger is om te gebruiken. Ten eerste stelt Wondershare je in staat om eenvoudig video's rechtstreeks van websites te downloaden en rechtstreeks van de conversiesoftware te converteren, en ten tweede staat het ook Wi-Fi-synchronisatie toe die Aiseesoft video converter niet kan doen.

Populaire artikels
Tips & Trucs > TS > Hoe MTS-video's te converteren met Aiseesoft MTS Converter