Wondershare UniConverter

Uw volledige video-oplossing

 • Gratis MOD-converter, converteren MOD-vidoe's zonder kwaliteitsverlies.
 • Video's branden en aanpassen naar DVD/Blu-ray disc met gratis menutemplates.
 • Download of neem video's op van meer dan 10.000+ videodeelsites.
 • Veelzijdige toolbox combineert videocompressie, schermrecorder, GIF-maker, fix-metadata voor video, enz.

Top 5 gratis MOD-converter voor eenvoudige videoconversie

Heeft u een MOD-bestandsconverter nodig? Misschien heeft u wel een klein budget en wilt u niet veel uitgeven aan bestandsconversiesoftware. Maakt niet uit, dit artikel geeft vijf gratis applicaties die moeiteloos kunnen worden gebruikt om MOD-bestanden te converteren. Maak er gebruik van om uw eigen bestanden om te zetten.

Wondershare Free Video Converter (Windows & Mac)

Dit is een geweldige MOD conversietool die MOD-bestanden eenvoudig omzet. Het is een geweldig alternatief voor betaalde software en biedt alle functies die de betaalde software ook heeft. Naast omzetten kunt u uw geconverteerde bestanden ook op dvd branden, videobestanden naar meer dan honderd formats omzetten en uw video's eenvoudig en sneller bewerken. Gemeenschappelijk output format van deze video-coverter is 3D MP4, 3D WMV, 3D AVI, 3D MKV en 3D YouTube-video.

Gratis MOD Converter -1

Belangrijkste eigenschappen van Wondershare Gratis MOD Converter:

Veel ondersteunde Formats
Zet om naar een breed scala aan HD- en SD-videoformats: algemeen HD-videoformaat zoals HD TS, HD MPG, HD WMV, HD MP4, HD MKV, enz .; populaire SD-video's zoals AVI, MP4, MOV, WMV, MKV, MPG, MPEG, H.264, H.265 en meer.

Exporteer Audio uit MOD Video
Extraheer audiobestanden van MOD-opnamen en sla ze op als MP3, WMA, M4A, WAV, APE, FLAC, AAC, AC3, MKA, OGG, AIFF, RA, RAM, MPA.

Verbeter video's met de vele bewerkingsfuncties
Snijd de zwarte rand bij tot het volledige scherm, knip het ongewenste gedeelte bij, draai zijwaartse video's en voeg verschillende video's samen tot één enkele video, pas een interessant foto- of tekstwatermerk toe om het meer uniek en stijlvol te maken.

HandBrake (Windows, Mac, Linux OS)

HandBrake is een hulpmiddel voor bestandsconversie dat wordt gebruikt voor de conversie van videobestanden naar vrijwel elk format, waaronder MOD. Het heeft een interface die gemakkelijk te gebruiken en te beheersen is, zodat eindgebruikers geen problemen ondervinden. Dit is een software die ontwikkeld is om op alle drie de belangrijkste besturingssystemen te werken, waardoor dit een alternatief is voor betaalde video-converters. De installatie- en installatiebestanden zijn zo klein mogelijk gemaakt en nemen weinig ruimte in beslag op uw systeem.

Gratis MOD Converter -2

Ffmpeg(Windows)

Wilt u uw favoriete YouTube-video's bewaren? Dit programma is perfect voor het maken van FLV-bestanden en het converteren naar een beter te managen AVI-format. De interface is intuïtief in gebruik en eenvoudig te bedienen vanaf de eerste keer dat u het opstart. Het programma is vrij van malware, iets dat met gratis downloads wel eens anders is.

Gratis MOD Converter -3

MPEG Stream Clip (Windows, Mac)

Dit is een krachtige video-converter met een breed scala aan bestandscompatibiliteit. Het is ontwikkeld om op zowel Windows- als Mac-systemen te draaien. Naast MOD zijn andere formats onder andere MPEG, VOB, PS, M2P, MOD, VRO, DAT, MOV, DV, AVI, MP4 en TS. Deze applicatie heeft andere functionaliteiten zoals het bewerken van een bestandsfragment, kopiëren en knippen. Het kan worden gebruikt om filmformats zoals MPEG en een groot aantal andere bestandsformats af te spelen. Het converteert, MPEG-bestanden tussen muxed en demuxed formaten. Kan tevens worden gebruikt om verschillende filmformats te coderen.

Gratis MOD Converter -4

Zamzar (Online Converter)

Dit is een gratis online bestandsconverter die kan worden gebruikt om het MOD-bestandsformat om te zetten. Het simpele ontwerp van deze applicatie maakt het eenvoudig te gebruiken. Aangeraden voor diegenen die altijd bestanden wilden omzetten zonder software te moeten downloaden. Profiteer vandaag nog van deze tool en u zult onder de indruk zijn van de functionaliteit.

Gratis MOD Converter -5

U hoeft niet langer te lijden onder het ongemak van het niet kunnen afspelen van het MOD-bestandsformaat, omdat deze met deze gratis toepassingen tot het verleden behoort en deze hulpmiddelen geweldige alternatieven zijn voor betaalde software.

Aangeraden MOD Converter

Als de bovenstaande MOD-converters niet aan uw behoeften voldoen, kunt u proberen de betaalde versie van de MOD-converter te gebruiken. Wondershare UniConverter is een alles-in-een video-tool die video-converter, downloader, recorder, editor, dvd-brander en meer is.

video converter logo Wondershare UniConverter

Uw Complete Video Toolbox

 • MOD-video's omzetten naar meer dan 1000 formats, zoals AVI, MKV, MOV, MP4, enz.
 • MOD-video's omzetten naar geoptimaliseerde preset voor bijna alle apparaten.
 • 30X snellere conversiesnelheid dan andere gangbare converters.
 • Bewerken, verbeteren & personaliseren van uw MOD-video's.
 • Brand video op afspeelbare dvd met aantrekkelijke gratis dvd-templates.
 • Download of neem video's op van +10.000 videodeelsites.
 • Veelzijdige toolbox die onder ander het repareren van videometadata, GIF-maker, casten van video naar tv, VR-converter en schermrecorder bevat.
 • Ondersteund besturingssysteem: Windows 10/8/7 / XP / Vista, mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6
beveiligde download Geverifieerde Beveiliging, 5,481,347 mensen hebben dit al gedownload.
Tips & Trucs > Comprimeren > Top 5 gratis MOD-converter voor eenvoudige videoconversie