Wondershare Video Converter Ultimate

Uw Complete Videotoolbox

 • Beste videoconverter/compressor/DVD-brander voor Windows/Mac.
 • Video's naar MP4/MOV/AVI/MKV/WMV en andere 1000+ formats omzetten.
 • Video's bewerken door deze te trimmen, croppen, draaien, watermerken toe te voegen, en nog veel meer functies.
 • Veelzijdige toolbox combineert schermrecorder, GIF-maker, fix video-metadata, comprimeren van video, etc.

Top 9 Video Verkleiners voor Android om video's eenvoudig en gratis te comprimeren

"Ik heb een 9min video opgenomen met mijn Android-telefoon en deze is 1,04 GB groot. Nu wil mijn tante in het buitenland dat ik haar een mailtje stuur, hoe kan ik de video op een Android-telefoon comprimeren en haar mailen?"

Moderne Android mobiele apparaten hebben de mogelijkheid om 4K-video's met een hoge resolutie op te nemen. Dit is heel mooi maar een nadeel van deze video's is dat veel ruimte op uw android in beslag nemen. Voor die mensen die geen optie hebben om een externe geheugenkaart toe te voegen aan Android is dat een probleem, maar dan maar geen video's meer opnemen werkt ook niet. Of wanneer we de maximale kwaliteit van onze video willen behouden, delen we hem normaal gesproken tussen apparaten zoals hij is, zonder hem te transformeren. Soms moeten we echter een video versturen via instant messaging, e-mail of snel uploaden naar bijvoorbeeld YouTube, en als de video honderden megabytes groot is (of meer dan een gig als we het over 4K-video's hebben), wordt dat onmogelijk.

Om deze problemen op te lossen heeft u hulp nodig van een APK videocompressor voor Android-telefoons. Deze Android videocompressoren kunnen de videogrootte op Android eenvoudig en gratis verkleinen. In dit artikel kijken we naar de top 8 videocompressoren voor Android en de beste manier om video's voor Android te comprimeren zonder enig kwaliteitsverlies.

Deel 1. De beste manier om het videoformaat voor Android te verkleinen zonder kwaliteitsverlies

Het verkleinen van de videogrootte op Android werkt misschien niet goed, maar met Wondershare Video Converter Ultimate kunt u de video's met slechts een paar klikken comprimeren. Zodra u de grootte van de video hebt verkleind, kunt u de video ,et dit programma direct overzetten naar Android- en iOS-apparaten. Het stelt u in staat om de videoresolutie te wijzigen, formaten om te zetten, de bitsnelheid aan te passen en meer functies. Wondershare Video Compressor voor Android is beschikbaar voor Mac en Windows en ondersteunt het downloaden, omzetten, overbrengen, branden en bewerken van video's met alles-in-één video-oplossing.

Wondershare Video Converter Ultimate

De beste videocompressor voor Android op Windows/Mac (inclusief Mojave)

video converter ultimate
 • Wijzig de grootte van android video's en breng ze met één klik direct over naar Android.
 • Comprimeer de videogrootte door het veranderen van de videoresolutie, het omzetten van formaten, het aanpassen van de bitsnelheid en andere parameters.
 • Ondersteunt meer dan 1.000 videoformaten voor conversie en compressie zonder kwaliteitsverlies.
 • Bewerken van video's met functies van trimmen, croppen, roteren, toevoegen van watermerk, effecten, enz. toe te passen, enz.
 • Zet gecomprimeerde video's rechtstreeks over naar Android-apparaten via een USB-kabel.
 • Download of neem video's op van YouTube en 10.000+ andere videodeelsites.
 • Veelzijdige toolbox omvat het repareren van video-metadata, GIF-maker, het casten van video naar TV, DVD-branding en schermrecorder.
 • Ondersteund OS: Windows 10/8/7/XP/Vista, mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6
security download Geverifieerde Beveiliging, 5,481,347 mensen hebben dit al gedownload.

Stappen Hoe video's voor Android te comprimeren met Wondershare Video Converter Ultimate:

Stap 1 Android video's toevoegen aan Wondershare Android Video Compressie Tool

De eerste stap om de grootte van video's voor Android aan te passen is het programma te downloaden en te installeren op uw PC of Mac, deze vervolgens te starten en dan komt u automatisch in de Conversie interface. Verbind uw Android mobiele apparaat met de computer en klik vervolgens op de omgekeerde driehoek naast de Bestanden Toevoegen knop op de interface, kies de Van Apparaat Toevoegen optie om video's te selecteren die u wilt importeren op uw Android telefoon.

Video toevoegen van Android toestel aan de compressor

Selecteer de video van Android die u wilt vergroten of verkleinen en klik op de knop Aan Conversielijst Toevoegen. Zorg ervoor dat u "USB debugging" op uw Android mobiele telefoon heeft ingeschakeld.

aan conversielijst toevoegen

Stap 2 Kies Output Video Formaat

Klik nu op de Alle bestanden omzetten naar: optie om de output video formaat lijst te openen. Kies hetAndroid videoformaat in het tabblad Apparaat. U kunt ook op de knop +Aangepaste klikken om alle compressie-instellingen voor batchconversie en -comprimering zelf in te stellen.

kies output formaat

Stap 3 Videocompressie-instellingen aanpassen

Klik vervolgens op het pictogram comprimeren op het tabblad Doel, er wordt een nieuw venster geopend waarin u de videoresolutie, bitrate, videokwaliteit en andere parameters kunt wijzigen door de voortgangsbalk dienovereenkomstig te verplaatsen. Klik op de Voorbeeld knop om de gecomprimeerde video voor 20 seconden te bekijken.

Videocompressie-instellingen aanpassen

Stap 4 Begin met het comprimeren van Android Video

Nadat alle instellingen zijn voltooid, vindt u het formaat kleiner onder het Doel tabblad. Klik op de Alles Omzetten knop in de rechterbenedenhoek om de conversie te laten beginnen.

Comprimeer Android video's

Stap 5 Zet gecomprimeerde video's over naar Android-toestellen

U kunt uw na de compressie video's vinden onder het tabblad Geconverteerd, en door met de muis op de video te bewegen en de knop Toevoegen aan overdracht te klikken kunt u uw video's comprimeren en overbrengen naar Android-toestellen.

gecomprimeerde video's overzetten naar Android

Deel 2. Top 8 Gratis APK Videocompressors voor Android

Met de nieuwe technologieën en Full HD-camera's die praktisch in alle android-apparaten zitten, is het nu normaal dat elke video die we opnemen met onze Android, hoe kort ook, erg groot is waardoor deze lastig te versturen is, bijvoorbeeld via Gmail, die het versturen van bestanden beperkt tot 30 MB. In deze gevallen is er een Android compressie app nodig en soms zelfs een video resizer voor Android. Bekijk de volgende 8 Android video formaat verkleiner:

1. Video Compressor

Google Play Store-beoordeling: 3,6 Sterren van de 5

Prijs: Gratis

Video Compressor is een Android video compressie app beschikbaar in play store voor android mobiele apparaten. Deze app is volledig compatibel met Android 3.0 en hogere Android versies. Deze app is zeer eenvoudig te gebruiken en werkt perfect om videogroottes aan te passen. Alles wat u nodig hebt om de video van uw Android mobiele galerij te selecteren en vervolgens de duur van de video in de video resizer voor Android app in te stellen. Zodra u de video hebt gecomprimeerd met behulp van een Android compressie video app, kunt u die video rechtstreeks vanuit de app delen op uw favoriete sociale-mediaplatform, zoals Facebook, WhatsApp, enz.

Voordelen:

 • Deze app ondersteunt belangrijke mp4, 3gp en AVI video formaten.
 • Met de preview-optie kunt u eerst kijken voordat u de video gaat delen op social media.
 • Nadelen:

 • De app geeft een foutmelding bij het comprimeren van de video's op Redmi Note 4.
 • Niet in staat om grote video's te comprimeren.

Video Compressor - videoformaatverkleiner voor Android

2. Video Compress

Google Play Store-beoordeling: 4.4 Sterren van de 5

Prijs: $ 0,62.

Video Compress is een betaalde compressie-app voor Android die waarmee de videogrootte op Android verkleint kan worden. Deze app is ook daar gratis maar de gratis versie is wel voorzien van vervelende advertenties. Deze Android video verkleiningsapp stelt u in staat om mobiele opgenomen video's te comprimeren in verschillende formaten en lengtes die compatibel zijn met sociale netwerken. Deze app ondersteunt bijna alle soorten videoformaten om het probleem van het comprimeren van video op Android-telefoons op te lossen.

Voordelen:

 • Zet videobestanden om naar MP3-audiobestanden.
 • Roteert video.
 • Extraheert ondertitels van video's.
 • Nadelen:

 • Na Android videocompressie zal het niet meer mogelijk zijn om de originele video te verwijderen.
 • Doet veel langer over het comprimeren van video's dan andere.

Video Compress - videoformaatverkleiner voor Android

3. VideoShow - Video Editor, Videomaker, Muziek, Gratis

Google Play Store-beoordeling: 4,5 Sterren van de 5

Prijs: 20,27 dollar.

VideoShow is een video formaat verkleiner voor Android app waarmee u de video grootte Android kunt verkleinen. Deze app wordt wereldwijd door miljoenen gebruikers gebruikt. Het is een zeer gebruikersvriendelijke app en beschikt over veel videobewerkingsfuncties zoals het maken van video's met foto's. U kunt ook teksten, FX-effecten, GIF en overgangen toevoegen om uw video's met deze app beter te maken. Deze app is ook beschikbaar in een proefversie, maar met zeer beperkte mogelijkheden en vervelende advertenties.

Voordelen:

 • Meer dan 50 themes om muziekvideo's naar keuze te maken.
 • Comprimeer video's en voeg muziek toe
 • Nadelen:

 • Kan GIF-bestanden niet verplaatsen terwijl u ze selecteert.
 • Veel mensen kunnen geen video's op Facebook plaatsen die met deze app zijn gemaakt.

VideoShow- videoformaatverkleiner voor Android

4. VivaVideo - Gratis Videobewerker

Google Play Store-beoordeling: 4.6 Sterren van de 5

Prijs: 23,39 dollar.

VivaVideo is de beste video compressie app voor Android in de play store met een goede beoordeling door gebruikers. Deze video verkleiner voor Android app kan video's verkleinen door de lengte ervan in te korten. U kunt het programma van play kopen om het videoformaat van Android te verkleinen of een gratis proefversie van deze app gebruiken. Het wordt geleverd met een zeer eenvoudig te gebruiken interface, zodat iedereen zonder al te veel technische kennis deze app makkelijk kan gebruiken.

Voordelen:

 • Met de reversed video functie kan de app omgekeerde video's te maken.
 • U kunt de snelheid van de videoweergave aanpassen.
 • Nadelen:

 • De push-notificatiedienst draait altijd op de achtergrond.
 • Weigert u de video te bewerken wanneer u de app opnieuw installeert, zelfs als u de betaalde versie hebt gekocht.

VivaVideo- videoformaatverkleiner voor Android

5. VidTrim - Video Editor

Google Play Store-beoordeling: 4.2 Sterren van de 5

Prijs: Gratis

VidTrim Android reduce video size is een gratis app waarmee u Android video's kunt comprimeren. Dit is een gratis versie van VidTrim Pro app maar ondersteunt advertenties in deze versie. Hiermee kunt u trimmen, samenvoegen, video-effecten toevoegen en audio uit video's direct op uw Android mobiele apparaten halen. U kunt ook video's roteren volgens uw behoefte met behulp van deze app.

Voordelen:

 • Trim direct videoclips op het Android-toestel.
 • Video's omzetten naar mp3 formaten.
 • Nadelen:

 • Watermerken in de resulterende video's in deze versie.
 • Er is het kwaliteitsprobleem bij het samenvoegen van meerdere video's.

VidTrim- videoformaatverkleiner voor Android

6. VidCompact

Google Play Store-beoordeling: 4.3 Sterren van de 5

Prijs: Gratis

Dit is een nieuwe videocompressor die meer dan 200 Android apparaten, Blackberry, Lumia, Samsung Galaxy, etc. ondersteunt. Het is een zeer goed hulpmiddel om uw video's te comprimeren en zeer snel om te zetten in MP4, HD, MOV, AVI en meer formaten, met eenvoudige stappen en met een hoge kwaliteit. U kunt de video's personaliseren door middel van zoals trimmen, bijsnijden / snijden, video-resolutie kiezen, enz., u kunt uw nieuwe video's hernoemen en het output-bestand een andere naam geven om het op te slaan. Het is ook een videospeler, dus zodra u klaar bent met het comprimeren van de video of het bewerken van de video kunt u deze direct vanuit de app bekijken. De snelheid voor conversie en comprimeren van uw video is zeer snel en helpt u om ruimte te besparen op uw apparaat.

Voordelen:

 • Comprimeer videoclips van elk formaat.
 • Zet video's om in MP4-bestanden van hoge kwaliteit.
 • Crop, trim en knip video's van hoge kwaliteit zonder verlies van videokwaliteit.
 • Nadelen:

 • Ondersteunt geen 4K video's.
 • Kan problemen hebben met WMV-bestanden.

VidCompact - videoformaatverkleiner voor Android

7. YouCut

Google Play Store-beoordeling: 4.3 Sterren van 5

Prijs: Gratis

Beschrijving: het kan video's bewerken, comprimeren om ruimte te besparen op uw apparaat en ze te delen met uw vrienden via Facebook, Twitter, enz. YouCut wordt beschouwd als een van de beste video trimmer apps, en u kunt er ook mee knippen, muziek aan uw video toevoegen en het audiovolume aanpassen om vervolgens het bestand te comprimeren om het te uploaden en te delen naar uw YouTube kanaal of gewoon de video te zippen en het op uw apparaat opslaan zodat u een hoop ruimte bespaard. Met YouCut kunt u uw bestanden omzetten naar MP4-formaat en kunt u de video bewerken door een klein deel van verschillende video's toe te voegen, zoals een collage en een nieuwe te maken om deze vervolgens direct te delen met uw vrienden via Facebook, WhatsApp, Instagram, etc., het ondersteunt ook een ander formaat zoals 3gp, etc. Als u een youtuber bent, is deze app uitstekend voor u.

Voordelen:

  Meerdere video's samenvoegen tot één, met effecten

  Videocompressor, het bespaart meer dan 90% ruimte.

  Videobestanden omzetten naar MP4

  Nadelen:

  Heeft geen eindtijdselectie;

  De app kan niet automatisch draaien met het scherm.

  Kan AVI-video's niet comprimeren.

  YouCut - videoformaatverkleiner voor Android

  8. InShort

  Google Play Store-beoordeling: 4.6 Sterren van 5

  Prijs: 1.018 - 2.975 Dollar

  InShort is de beste Instagram video- en foto-editor zonder watermerk. U kunt uw foto's er heel mooi uit laten zien en personaliseren met verschillende stickers, kunt teksten toevoegen, filters toevoegen en originele collages maken om ze vervolgens te delen via social media. U kunt deze app vinden op uw Android-toestel in de Play Store en zonder problemen downloaden omdat het zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken is. Ook kunt u uw video's te personaliseren door het toevoegen van uw eigen muziek met de synchronisatie-optie en bewerken met andere functies, zoals trimmen, knippen, enz. om deze vervolgens om te zetten naar een video in MP4 en HD output formaat. Het ondersteunt andere formaten zoals AVI, MOV, FLV, enz. en u kunt de video roteren, in zoomen en de video omdraaien.

  Voordelen:

  • Gebruik de video-editor om video's bij te knippen.
  • Ondersteunt de meeste videoformaten, zoals MP4, MOV, AVI, FLV, 3GP, enz.
  • Eenvoudig video's omzetten naar MP4 formaat.
  • Nadelen:

  • Alleen de startpositie van de muziek instellen.
  • Ondersteunt geen filters voor video's.
  • InShort- videoformaatverkleiner voor Android

Na het leren hoe u video's in Android kunt comprimeren, kunt u een App kiezen uit de top 8 van de Android compressor APK lijst, of de beste videocompressor voor Android, Wondershare Video Converter Ultimate, gratis downloaden en zonder verlies van kwaliteit de videogrootte verkleinen voor Android.

Tips & Trucs > Comprimeren > Top 9 Video Verkleiners voor Android om video's gratis te comprimeren