Wondershare UniConverter

Uw Complete Videotoolbox

 • Converteer DVD naar FLV en meer dan 1000 andere formaten zonder kwaliteit te verliezen.
 • Brand video's op DVD met gratis menusjablonen en andere aanpassingen.
 • Bewerk DVD-video's met bijsnijden, knippen, samenvoegen, ondertitels toevoegen, enz.
 • Alles-in-een tool: video-editor, schermrecorder, videocompressor en meer.

Top 5 DVD naar FLV-converters: DVD's converteren naar FLV en vice versa

Gezien het verval van de DVD en andere schijven, is het converteren van DVD naar FLV en andere videoformaten noodzakelijk. De geconverteerde bestanden kunnen eenvoudig worden afgespeeld op uw computer, smartphone en andere draagbare apparaten. Aan de andere kant moet u in een aantal situaties uw FLV-video's op een DVD-schijf branden voor een fysieke back-up. Om deze conversies te vergemakkelijken, hebben we de beste tools op een rijtje gezet. Kom erachter wat de beste DVD naar FLV converter tool is, en hoe FVL naar DVD gebrand kan worden.

Deel 1. Hoe DVD eenvoudig naar FLV te converteren op Windows / Mac

Om DVD naar FLV te converteren op een probleemloze en eenvoudige manier, is Wondershare UniConverter de software die het beste werkt. Dankzij de eenvoudige interface en het conversieproces heeft u geen technische expertise nodig om DVD naar FLV te converteren. Met Windows- en Mac-compatibiliteit ondersteunt de software het omzetten van uw schijf naar alle populaire formaten, waaronder FLV, MP4, AVI en vele anderen. Met de ingebouwde video-editor kunt u de bestanden aanpassen met functies zoals bijsnijden, knippen, speciale effecten toevoegen en meer. Bestanden worden omgezet zonder kwaliteitsverlies en met hoge snelheid.

Wondershare UniConverter - Beste DVD naar FVL converter

Wondershare UniConverter
 • Converteer DVD eenvoudig naar FLV en meer dan 1000 andere videoformaten zonder kwaliteit te verliezen.
 • Brand FLV en andere populaire videoformaten op DVD met zeer hoge snelheid.
 • Pas de instellingen voor het branden van DVD's aan met achtergrondafbeeldingen, muziek, gratis menusjablonen en meer.
 • Bewerk video's met bijsnijden, roteren, ondertitels toevoegen, effecten toepassen, enz.
 • Download online video's van YouTube en meer dan 10.000 andere websites en brand deze op DVD.
 • FLV-videobestanden kunnen ook worden geconverteerd naar ISO-beeldbestanden of een DVD-map.
 • Biedt realtime preview van alle wijzigingen en aanpassingen.
 • Alles-in-een video-tool: videocompressor, video-omzetter, GIF-maker, schermrecorder en meer.
 • Ondersteunde besturingssystemen: Windows 10/8/7/XP/Vista and Mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6.
Security Verified. 5,481,347 mensen hebben het reeds gedownload.

Stappen om DVD naar FLV te converteren met Wondershare UniConverter

Stap 1 Laad een DVD die moet worden omgezet naar FLV

Plaats de DVD in het station van uw systeem. Start Wondershare UniConverter op uw systeem en kies de Convert sectie. Breidt de drop-down list onder de +Load DVD sectie uit en kies de ingevoerde DVD. Er wordt een dialoogvenster geopend waarin u wordt gevraagd Main Movies of All Movies toe te voegen. Selecteer de gewenste optie.

load DVD for FLV conversion

Stap 2 Kies FLV als uitvoerformaat.

De bestanden van de DVD-schijf worden aan de interface toegevoegd. Klik in de rechterbovenhoek op het dropdown-pictogram bij de Convert all files to: optie en kies voor FLV van de Video lijst. Selecteer ook de kwaliteit van het bestand.

De bestanden kunnen worden aangepast met behulp van een van de bewerkingspictogrammen onder de miniatuurafbeelding

choose FLV as output format for DVD

Stap 3 Converteer DVD naar FLV op Windows / Mac.

Kies de computerlocatie om de geconverteerde bestanden op te slaan op de Output tab. Klik ten slotte op Convert All om te beginnen met het omzetten van DVD naar FLV-video's, die eenvoudig af te spelen zijn op Windows / Mac.

convert DVD to FLV Windows/Mac

Deel 2. Eenvoudige stappen om gratis FLV naar DVD te converteren op Mac

Om FVL gratis naar DVD te converteren op Mac is Wondershare Free Video Converter het programma dat je nodig hebt. Met behulp van de software kunnen FLV-bestanden op uw systeem worden geconverteerd naar een DVD-schijf met een watermerk. Een aantal andere populaire formaten voor de conversie worden ook ondersteund. Er is ook een reeks gratis DVD-sjablonen beschikbaar, zodat u het schijfthema naar wens kunt aanpassen. De bestanden worden met een hoge snelheid en in een paar eenvoudige stappen omgezet.

Hoe FLV bestanden te branden op Windows / Mac, om ze op de DVD speler af te kunnen spelen

Stap 1: Voeg FLV-video's toe om te branden. Start Wondershare Free Video Converter voor Mac en selecteer de Burn sectie van de hoofdinterface. Klik linksonder op het + teken om door de lokale FLV-video's te bladeren en deze toe te voegen. U kunt de bestanden ook slepen.

Stap 2: Kies DVD-sjabloon en beeldverhouding. De toegevoegde FLV-video's worden op de interface weergegeven met details en de miniatuurafbeelding. Op het onderste paneel kunnen de gratis sjabloonontwerpen worden gecontroleerd. Verplaats de rechter- en linkerpijl om meer ontwerpen te bekijken. U kunt ook de Aspect ratio kiezen.

Stap 3: Kies DVD-kwaliteit Converteer FLV naar DVD-video. Plaats vervolgens een lege schijf in uw systeem en kies de DVD-optie en ook de schijfkwaliteit. De Preview optie van de aangemaakte DVD is er ook. Klik ten slotte op Burn mo het brand proces van FLV naar DVD te starten.

convert FLV to DVD Mac

Deel 3. Andere manieren om DVD naar FLV te converteren

Hieronder staan enkele van de andere veelgebruikte tools voor het converteren van DVD-schijven naar FLV-videoformaat.

1. VideoTool Cute DVD to FLV Converter Free

Dit is een gratis en eenvoudig te gebruiken tool die het converteren van uw DVD-schijven naar FLV en andere gangbare formaten zoals MPEG-4, DivX, XviD, MOV, SWF en anderen vergemakkelijkt. De DVD-schijf kan ook worden geconverteerd naar een scala aan audioformaten zoals MP3, OGG, AC3 en meer. Het programma ondersteunt het splitsen van de gemaakte video op basis van titels en hoofdstukken. MTV-DVD's en Episodische DVD's worden ook ondersteund door de software. Extra functies zijn onder meer een eenvoudige interface, behoorlijke kwaliteit, ingebouwde encoder en decoders.

free DVD FLV converters - VideoTool Cute DVD to FLV Converter Free

2. WinX DVD Ripper

Met dit veel gebruikte gratis DVD-rippingprogramma kunt u uw DVD-bestanden converteren naar FLV, MP4, MOV, AVI en een reeks andere formaten. Naast een DVD-schijf kunt u ook ISO-afbeeldingen converteren naar populaire videoformaten die kunnen worden bekeken op smartphones, computers en andere draagbare apparaten. Alle software ondersteunt het rippen van alle oude en nieuwe DVD-schijven, inclusief beschadigde schijven. Extra functies zijn onder meer hardwareversnelling, hoge back-upsnelheid, hoogwaardige conversie en vooraf geladen profielen. De software kan worden gedownload op Windows- en Mac-systemen.

free DVD FLV converters - WinX DVD Ripper

3. Clone DVD

Met behulp van deze professionele software voor het rippen van DVD's kunnen DVD-schijven, inclusief de tegen kopieren beveiligde schijven, in een snel en eenvoudig proces worden omgezet naar FLV en andere formaten. De schijf kan ook worden geconverteerd naar een aantal apparaten zoals iPad, Nokia, Android en meer. De software is in staat om alle soorten rip-beveiligingen te omzeilen. Software heeft een gebruikersvriendelijke interface en wordt geleverd met instelbare instellingen. De Windows-versie en de Mac-versie van de software kunnen worden gedownload.

free DVD FLV converters - Clone DVD

Nadat u over alle methoden hebt gelezen over het converteren van DVD naar FLV of het branden van FLV naar DVD, kunt u nu de juiste keuze maken op basis van uw behoeften. Hoe dan ook, Wondershare UniConverter is altijd de beste optie voor u om FLV naar DVD te converteren en vice versa op uw Windows / Mac met enkele eenvoudige stappen.

Tips & Trucs > Brand Video naar DVD > Top 5 DVD naar FLV-converters: DVD converteren naar FLV en vice versa