Wondershare UniConverter

Uw Complete Videotoolbox

 • Blu-ray video's eenvoudig op DVD branden zonder kwaliteitsverlies.
 • Ondersteunt meer dan 1000 videoformaten, waaronder MP4, MOV, WMV, MPG, NKV, enz.
 • Pas het branden van DVD's aan met videobewerking, gratis menusjablonen, wijziging van de TV-standaard, enz.
 • All-in-one tool: videocompressor, schermrecorder, CD-omzetter en meer.

Blu-ray naar DVD Converter: Hoe Blu-ray-films om te zetten naar DVD Moeiteloos

Blu-ray-discs bieden ongetwijfeld video-inhoud van hoge kwaliteit met een filmische en verbazingwekkende ervaring, maar alle spelers en apparaten ondersteunen het afspelen van het Blu-ray-formaat niet. Hoewel HDTV Blu-ray-discs ondersteunt, zal het gebruik van dvd's of andere mediaspelers niet lukken. Om uw Blu-ray-discs compatibel te maken met de meerderheid van de spelers, moet u Blu-ray omzetten naar DVD met behulp van software zoals Wondershare UniConverter of andere professionele tools. Naast compatibiliteit, de overdracht van Blu-ray naar DVD maakt het gemakkelijk om de video's te bewerken met behulp van software zoals Final Cut Pro X en anderen. Voor budgetbewuste gebruikers, DVD is zeker een economische manier in vergelijking met Blu-ray-schijven voor het opslaan van favoriete video-inhoud.

Dus voor het wissen van al uw vragen over hoe u Blu-ray kunt omzetten naar DVD formaat, lees de onderstaande stappen en leer meer over de beste Blu-ray naar DVD converter.

Deel 1. Hoe kan ik Blu-ray omzetten naar DVD gemakkelijk op Windows/Mac

Een professionele Blu-ray naar DVD converter is schoon, snel en veilig te installeren en te gebruiken. Wondershare UniConverter is zo'n deskundig programma dat verliesloze kwaliteitsoverdracht in de vorm van DVD-schijf, DVD-map en ISO-beeldbestanden mogelijk maakt. Bovendien ondersteunt het meer dan 1000 formaten voor het converteren van uw schijven naar het gewenste formaat. Met uitstekende video-editing tools zoals bijsnijden, trimmen en andere, kunt u de video's personaliseren. De beschikbare DVD-menusjabloon en -thema's stellen u in staat om het ontwerp volgens hun eisen te selecteren. Wondershare DVD maken programma heeft een gebruiksvriendelijke interface en ondersteuning voor Windows-en Mac-systemen. De Blu-ray naar DVD gratis downloaden van de software is beschikbaar via de site link.

video-omzetter-icoon Wondershare UniConverter - Beste Blu-ray naar DVD Converter

wondershare uniconverter
 • Omzetten van Blu-ray films naar DVD zonder kwaliteitsverlies op Windows/Mac.
 • Ondersteunt meer dan 1000 videoformaten, waaronder MP4, MOV, WMV, MKV, MPG en meer.
 • Converteer eenvoudig DVD naar video in elk digitaal videoformaat.
 • 30x snellere conversiesnelheid dan gewone converters met unieke APEXTRANS-technologie.
 • Video's bewerken met bijsnijden, trimmen, toevoegen van watermerk, bewerken van ondertitels, enz.
 • Brand en pas video's aan op uw DVD of Blu-ray disc met gratis DVD menusjablonen.
 • Breng video's rechtstreeks over van de computer naar de iPhone, iPad en andere apparaten en vice versa.
 • Veelzijdige gereedschapskist: Voeg video-metadata, GIF-maker, cast-video op TV, videocompressor en schermrecorder toe.
 • Ondersteund BS: Windows 10/8/7/XP/Vista, Mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6.
veilige mov video-omzetter gratis te downloaden Security Verified. 6,524,054 mensen hebben het gedownload.

Stappen over hoe Blu-ray-films te branden naar DVD-formaat met behulp van Wondershare UniConverter

Step 1 Blu-ray bestanden toevoegen aan Wondershare Blu-ray naar DVD converter.

Open Wondershare UniConverter op uw PC of Mac en selecteer de Branden tab in de hoofdinterface. Klik op de +Bestanden Toevoegen knop om door de aanwezige Blu-ray video's op uw systeem te bladeren en deze toe te voegen. U kunt ook klikken op de Lad DVD knop om direct video's van uw aangesloten schijf toe te voegen.

bluray bestand toevoegen aan de converter

Stap 2 Selecteer DVD-sjabloon voor uw Blu-ray-films.

Na het succesvol toevoegen van Blu-ray video, selecteert u de DVD-sjabloon uit de beschikbare opties op de rechterkant van de interface. Het verplaatsen van de linkse en rechtse pijl helpt om de beschikbare opties te controleren.

selecteer DVD-sjabloon

Om te controleren of er meer ontwerpen zijn of om een achtergrondafbeelding of muziek toe te voegen, klikt u op het Bewerk icoontje in de rechter bovenhoek.

sjabloon bewerken

Stap 3 Pas DVD-parameters voor uw Blu-ray.

Voer vervolgens het dvd-label in en selecteer de dvd-parameters met betrekking tot het menutype, de beeldverhouding, de tv-standaard en de kwaliteit.

DVD-parameters invoeren

Stap 4 Blu-ray video's op DVD branden op Windows/Mac.

Voor het branden van Blu-ray schijven, selecteer uw brander en schijf uit de Video's verbranden op: optie. Druk tenslotte op de Branden knop om snel te beginnen met het branden van uw Blu-ray films op DVD.

blu ray video op dvd branden

Bekijk de Video Tutorial om Blu-ray Films te converteren naar DVD op Windows/Mac

Deel 2. Wat is Blu-ray DVD?

Een Blu-ray Disc (BD) is een hoge definitie digitale optische gegevensopslagformaat dat in 2006 bij de consument werd ge?ntroduceerd. Het formaat is ontwikkeld om het dvd-formaat te vervangen en te vervangen. Hoewel de grootte van een Blu-ray disc hetzelfde is als die van een DVD of een CD, biedt het een hogere opslagfaciliteit met een betere kwaliteit, dankzij de blauwe lasertechnologie en geavanceerde compressietechnologie. De beperkingen van de dvd-kwaliteit worden steeds duidelijker op grote HDTV's en videoprojectoren en om dit te overwinnen, zijn Blu-ray-discs de beste keuze. Vergeleken met DVD's is Blu-ray in staat om bredere kleurschakeringen, meer diepte en een betere detaillering van de video's te bieden. Ook op het gebied van audio biedt Blu-ray een betere kwaliteit omdat het tot 8 kanalen ongecomprimeerde audio kan bevatten.

Deel 3. Top 10 Hoog gewaardeerde Blu-ray films in 2019

Er is een behoorlijke collectie Blu-ray films beschikbaar op Amazon, die u kunt kopen en genieten. Om uw zoekopdracht te vergemakkelijken, hebben we top 10 films van de hoogste kwaliteit voor het jaar 2019 geselecteerd.

1. Filmnaam: Dunkirk

Kopen bij Amazon

DVD-uitgavedatum: 19 december 2017

Looptijd: 106 minuten

Gemiddelde klantenbeoordeling: 3.3

Beschrijving: Duinkerken is een oorlogsfilm, geregisseerd en geschreven door Christopher Nolan, die de evacuatie vanuit de 3 perspectieven van zee, land en lucht toont. Bij de 23e Critic's Choice Awards werd het dossier genomineerd in 8 categorie?n. De hoofdrolspelers in de film zijn Fionn Whitehead, Tom Glynn-Carney, James D'Arcy, Barry Keoghan, Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Mark Rylance, Tom Hardy, Jack Lowden, Harry Styles en Aneurin Barnard. Het budget van de film bedroeg 100 miljoen dollar en de film werd uitgebracht in het Engels in het Verenigd Koninkrijk, de VS, Nederland en Frankrijk.

2. Filmnaam: The Fate of the Furious

Kopen bij Amazon

DVD-uitgavedatum: 11 juli 2017

Looptijd: 272 minuten

Gemiddelde klantenbeoordeling: 4.3

Beschrijving: Geschreven door Chris Morgan en geregisseerd door F.Gary Gray, The Fate of the Furious is een Amerikaanse actiefilm die de 8e titel is in The Fast and the Furious franchise. De film is ook bekend als F8, Fast 8, en Fast & Furious 8. De film is gemaakt met in totaal 250 miljoen dollar, terwijl de film 1236 miljard dollar verdiende aan de Box office. Tijdens het openingsweekend werd wereldwijd zo'n 542 miljoen dollar verdiend en werd het record gevestigd voor de hoogste brutowinst ooit.

3. Filmnaam: Hacksaw Ridge

Kopen bij Amazon

DVD-uitgavedatum: 21 februari 2017

Looptijd: 139 minuten

Gemiddelde klantenbeoordeling: 4.7

Beschrijving: Gebaseerd op de documentaire The Conscientious Objector uit 2004, is Hacksaw Ridge een biografisch oorlogsdrama dat is geschreven door Andrew Knight en Robert Schenkkan en geregisseerd door Mel Gibson. De hoofdrolspelers in de film zijn Andrew Garfield, Sam Worthington, Luke Bracey, Teresa Palmer, Hugo Weaving, Rachel Griffiths en Vince Vaughn. De briljante prestaties van Garfield onder leiding van Mel Gibson hebben niet alleen positieve recensies opgeleverd. Het American Film Institute koos de film als een van de top 10 films van de jaren. Vele andere nominaties en prijzen werden ook verdiend door Hacksaw Ridge.

4. Filmnaam: Interstellar

Kopen bij Amazon

DVD-uitgavedatum: 18 april 2017

Looptijd: 169 minuten

Gemiddelde klantenbeoordeling: 4.1

Beschrijving: Interstellar, geschreven door Jonathan Nolan en Christopher Nolan, is een film die zich afspeelt in de dystopische toekomst, waar de mensheid de strijd om te overleven aangaat. In de film wordt een groep astronauten gevolgd door een wormgat om een nieuw thuis voor de mensheid te zoeken. Deze science fiction film, geregisseerd door Christopher Nolan, heeft een bruto van meer dan 675 miljoen dollar verdiend en is daarmee de 10e hoogste brutowinstgevende film van het jaar 2014.

5. Filmnaam: Spider-Man:Homecoming

Kopen bij Amazon

DVD-uitgavedatum: 17 oktober 2017

Looptijd: 133 minuten

Gemiddelde klantenbeoordeling: 4.1

Beschrijving: Uitgebracht op 7 juli 2017, Spider-Man:Homecoming is een Amerikaanse superheldenfilm die gebaseerd is op Spider-Man. De film is gecoproduceerd door Marvel Studios en Columbia Pictures en werd gedistribueerd door Sony Pictures Releasing. Geregisseerd door Jon Watts, wordt de rol van Spider-Man/Peter Parker gespeeld door Tom Holland. Andere hoofdrolspelers zijn Michael Keaton, Jon Favreau, Zendaya, Donald Glover, Tyne Daly, Marisa Tomei, Robert Downey Jr. In de VS werd de film uitgebracht in 3D, IMAX en IMAX 3D en wereldwijd werd er meer dan 800 miljoen dollar verdiend.

6. Filmnaam: Guardians of the Galaxy Vol.2

Kopen bij Amazon

DVD-uitgavedatum: 22 augustus 2017

Looptijd: 136 minuten

Gemiddelde klantenbeoordeling: 4.4

Beschrijving: Gebaseerd op het Marvel Comics superheldenteam Guardians of the Galaxy, is het een Amerikaanse superheldenfilm die op 5 mei 2017 in de VS werd uitgebracht. Geproduceerd door Kevin Feige en geregisseerd door James Gunn, de ster cast van de film omvat Chris Pratt, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan, Sean Gunn, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Michael Rooker, Karen Gillan, Sylvester Stallone, en Kurt Russell. De film is het vervolg op de Guardians of the Galaxy die in 2014 werd uitgebracht. De plot van de film draait om de Guardians die door de Cosmos reizen en Peter Quil helpen om meer te weten te komen over zijn mysterieuze afkomst. Uitgebracht in 3D en IMAX 3D, de film was de 7e hoogste brutowinstgevende film van het jaar 2017 met een bedrag van meer dan 863 miljoen dollar.

7. Filmnaam: Wonder Woman

Kopen bij Amazon

DVD-uitgavedatum: 19 september 2017

Looptijd: 133 minuten

Gemiddelde klantenbeoordeling: 4.3

Beschrijving: Uitgebracht op 2 juni 2017 in de VS en 15 mei 2017 in Shanghai, is Wonder Woman een Amerikaanse superheldenfilm. De film, geregisseerd door Patty Jenkins, is gebaseerd op het DC Comics karakter van Wonder Woman. Gal Gadot speelt de titelrol/Diana Prince in de film en de ondersteunende sterrencast bestaat uit Chris Pine, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen, Robin Wright en Elena Anaya. De film werd uitgebracht in 2D, 3D en IMAX 3D en zette de verschillende box office records. Critici gaven ook positieve recensies aan de film voor zijn muziek, prestaties en richting.

8. Filmnaam: Despicable Me 3

Kopen bij Amazon

DVD-uitgavedatum: 5 december 2017

Looptijd: 90 minuten

Gemiddelde klantenbeoordeling: 4.5

Beschrijving: Geproduceerd door Illumination Entertainment for Universal Pictures, Despicable Me 3 is een 3D computer geanimeerde actie komedie film. Het is de 4e film in de Despicable Me Serie en de 3e hoofdrol. Geschreven door Cinco Paul en Ken Daurio, wordt de regie verzorgd door Pierre Coffin en Kyle Balda. De film ging in première op het Annecy International Animated Film Festical op 14 juni 2017 en werd in de VS uitgebracht in 3D, RealD 3D, IMAX 3D en Dolby Cinema op 30 juni 2017. Het was de 4e film met de hoogste brutowinst in 2017 en haalde wereldwijd meer dan 1 miljard dollar op.

9. Filmnaam: The Lego Ninjago Movie

Kopen bij Amazon

DVD-uitgavedatum: 19 december 2017

Looptijd: 101 minuten

Gemiddelde klantenbeoordeling: 4.1

Beschrijving: The Lego Ninjago, uitgebracht op 21 september 2017 in de VS, is een 3D computer geanimeerde martial arts comedy film. Met Jackie Chan, Abbi Jacobson, Dave Franco, Justin Theroux, Fred Armisen, Olivia Munn, Kumail Nanjiani, Michael Pe?a en Zach Woods in de hoofdrol, is de film gebaseerd op Lego Ninjago speelgoedlijn en wordt geregisseerd door Charlie Bean, Bob Logan, en Paul Fisher. Er zit een verhaal in een verhaal in de film dat zich concentreert op een tienerninja wanneer hij de waarheid over zijn schurkenvader probeert te accepteren en er is een nieuwe bedreiging voor zijn vaderland. Het is de eerste bioscoopfilm die gebaseerd is op originele Lego eigendommen en de 3de van The Lego Movie serie.

10. Filmnaam: Fantastic Beasts and where to find them

Kopen bij Amazon

DVD-uitgavedatum: 28 maart 2017

Looptijd: 132 minuten

Gemiddelde klantenbeoordeling: 4.3

Beschrijving: Geregisseerd door David Yates, is het een fantasy film en een prequel en spin-off van de Harry Potter serie van de films. Geproduceerd en geschreven door J.K. Rowling, is het ook een debuut poging van de schrijver om een scenario te schrijven. De film is ge?spireerd op het gelijknamige boek dat in 2001 werd geschreven door J.K. Rowling. Met Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Jon Voight, Carmen Ejogo, Ron Perlman en Colin Farrell in de hoofdrol, ging de film in première op 10 november 2016 in New York City en werd wereldwijd in 3D, IMAX 4K en andere formaten uitgebracht op 18 november 2016.

Dus als iemand je nu vraagt - kan je Blu-ray kopi?ren naar DVD? Je kunt vol vertrouwen ja zeggen en ook laten zien wat de beste methode is om dit te doen door UniConverter te installeren.

Tips & Trucs > Brand Video naar DVD > Hoe Blu-ray-films om te zetten naar DVD Moeiteloos