Wondershare UniConverter

Uw volledige video-oplossing

 • Videogrootte verkleinen zonder kwaliteitsverlies.
 • Video kleiner maken in MP4, AVI, MOV, MOV, MPEG.
 • Met één klik comprimeert u MP4-videobestanden naar andere formaten.
 • Video omzetten naar een geoptimaliseerde preset voor iPhone, Android-apparaten.
 • Alles-in-één toolbox met schermrecorder, video-converter, video downloader, enz.

De 3 Beste Online MP4 Compressors: Hoe MP4 Gratis Online te Comprimeren

Hoe een MP4-bestand online comprimeren met behoud van kwaliteit?

Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om de bestandsgrootte te verkleinen dankzij verschillende online gratis oplossingen. Deze online videocompressoren helpen de grootte van bestanden te verkleinen zodat ze eenvoudig kunnen worden geüpload naar sociale media, per e-mail worden verzonden of om schijfruimte vrij te kunnen maken. In dit artikel leert u hoe u online de MP4-bestandsgrootte comprimeert en om zonder beperkingen MP4-video's te verkleinen.

Deel 1. Comprimeer MP4-video naar een kleiner formaat zonder kwaliteitsverlies [onbeperkte grootte]

Grote videobestanden kunnen traag worden geladen en gedownload wanneer we een online MP4 videocompressor gebruiken . Een van de meest populaire tools die de bestandsgrootte zonder kwaliteitsverleis aanzienlijk kunnen verkleinen is Wondershare UniConverter .

Met Wondershare UniConverter kunt u uw video's in eevnoudige stappen in bijna alle beschikbare formaten omzetten, hetzij naar audio of video. U kunt ook ondertitels aan de video's toevoegen of ze delen met uw sociale netwerken. Het programma is bijzonder goed geschikt voor het omzetten van video's voor YouTube, zelfs in MP4-format met een resolutie van 4K.

Belangrijkste Eigenschappen van Wondershare UniConverter :

uniconverter Wondershare UniConverter

Uw Beste Video Compressor

video converter ultimate
 • Comprimeer video's zonder kwaliteitsverlies.
 • Snelle compressie en conversie van elk format.
 • U kunt de video aanpassen qua resolutie, bitrate, framesnelheid en nog veel meer.
 • Bewerk, verbeter & pas uw video's aan.
 • Brand video op afspeelbare dvd met aantrekkelijke gratis dvd-templates.
 • Download of neem video's op van 10,000 videodeelsites.
 • Veelzijdige toolbox voor onder andere het repareren van videometadata, GIF-maker, casten van video naar tv, cd-brander en schermrecorder.
 • Ondersteund besturingssysteem: Windows 10/8/7/XP/Vista, mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6.
security download Geverifieerde Beveiliging. 5,481,347 mensen hebben dit al gedownload.

Stappen voor het comprimeren van MP4 met online MP4-reducer alternatief:

Stap 1 Upload MP4-video's naar het online video-compressoralternatief.

Als eerste moet u Wondershare UniConverter downloaden, installeren, opstarten en naar MP4 converteren naar een kleinere bestandsgrootte gaan. Open hierna de software en klik op Converteren > Omzetten, en klik vervolgens op Bestanden Toevoegen om uw video in het pop-upvenster te selecteren. U kunt ook rechtstreeks MP4-bestanden ernaartoe slepen.

Upload MP4 video's naar het online MP4 reducer alternatief

Stap 2 Video output format kiezen.

Ga naar de optie Alle bestanden omzetten naar: en klik op de vervolgkeuzeknop om de lijst met indelingen te openen. Kies de optie Video en selecteer de MP4 optie of een ander gewenst output format.

output video format kiezen

Stap 3 Optimaliseer MP4 naar kleinere offline bestanden.

U vindt de videothumbnail op de interface. U kunt knippen, trimmen of andere bewerkingsfuncties uitvoeren door op de bewerkingspictogrammen te klikken. Sla deze staop over als u de video's origineel wilt houden.

ongewenste videodelen verwijderen

Klik vervolgens op het comprimeericoon op de doelbalk. U krijgt een nieuw venster voor het wijzigen van de compressie-instellingen, zoals videoresolutie, indeling, bitsnelheid en andere. U kunt de video 20 seconden bekijken door op de knop Preview te klikken. Klik op de OK knop om wijzigingen op te slaan.

MP4 optimaliseren naar kleinere offline bestandento smaller file size offline

Stap 4 MP4 videogrootte comprimeren.

Als u klaar bent met de instellingen, klikt u op de knop Alles Omzetten en uw MP4-video's worden na enige tijd gecomprimeerd zonder kwaliteitsverlies. U kunt de gecomprimeerde video's terugvinden onder het tabblad Geconverteerd.

MP4 video's comprimeren

Hiermee kunt u meerdere bestanden in batch comprimeren, als u snel een MP4-video wilt comprimeren, kunt u proberen om gemakkelijk het videoformat te verkleinen >>.

Testresultaten met dit MP4 video-compressor online alternatief:

De tijd die het kostte om MP4 offline te comprimeren: 1 min 05s
Input: MP4 video, 3 min 41s,386.68MB, 3846*2160(16:9), 30 FPS.
Output: FLV video, 3 min 41s, 82.49MB, 1980*1080p(16:9), 25 FPS.
Computer: Windows 7, 3.4GHz Intel Core i5, 16GB

Gerelateerde artikelen die wellicht ook interessant zijn:

Deel 2. Hoe Online het formaat van videobestanden gratis te verkleinen Gratis [beperkte grootte]

Digitale video's via verschillende sociale media delen door deze te uploaden is iets wat heel veel gebeurd, praktisch dagelijks. Het meest gebruikte digitale videoformat is MP4. Dit format biedt beelden van dvd-kwaliteit, wat betekent dat de bestanden te groot zijn om ze online te uploaden of naar anderen te verzenden via e-mail. Is er een manier om MP4-video naar een kleiner formaat te comprimeren? Ja die is er en we willen u verschillende hulpmiddelen laten zien om MP4-video naar een kleiner formaat te comprimeren .

1. Online UniConverter (originally Media.io)

Online UniConverter (originally Media.io) is een zeer nuttige online videocompressor waarmee we online MP4-videoformats kunnen verkleinen zonder dat er software op uw computer geinstalleerd hoeft te worden. Deze gratis videocompressor is erg handig om video's voor YouTube of e-mail te comprimeren. Met deze optie kunt u MP4 online gratis comprimeren wanneer u dat maar wilt. Het is een gratis online videocompressor zonder advertenties en watermerken en u kunt maximaal 100 MB aan gegevens opsplitsen in maximaal 2 verschillende bestanden. De meest gebruikelijke video-indelingen worden ondersteund, zodat u uw bestandsgrootte eenvoudig kunt comprimeren.

MP4 online comprimeren met Online UniConverter (originally Media.io)

2. VideoSmaller

Het is een online MP4-videocompressor waarmee u uw bestandsgroottes kunt verkleinen. Het is beschikbaar in negen verschillende talen en ondersteunt MP4, MOV en meer formats. Het heeft vele andere functies die u in een oogwenk online kunt gebruiken zoals bijvoorbeld de conversie van documenten naar PDF-bestanden, audio uit audiovideo's halen en bestanden tot 500 MB te uploaden. Hiermee wordt het probleem van het comprimeren van een videobestand gemakkelijk ondervangen.

comprimeer online mp3 met videosmaller

3. Cloudconvert

Dit is een andere goede optie om MP4-video online te comprimeren zonder iets te hoeven installeren. Met Cloudconvert kunt u verschillende bestanden tegelijkertijd comprimeren en ze zonder probleem gereed maken voor verzending per e-mail. U kunt nu Gratis MP4-video online naar een kleiner formaat comprimeren .

comprimeer online MP4 met cloudconvert

Hoe een MP4 video gratis online te comprimeren met een MP4 compressor?

Hier zullen we Online UniConverter (originally Media.io) online videocompressor als voorbeeld gebruiken. Bekijk hieronder de handleiding:

Stap 1: Open Online UniConverter (originally Media.io) (https://www.media.io/video-compressor.html) in uw browser en ga vervolgens naar de hoofdinterface. Klik op het + icoon om een video die u wilt comprimeren toe te voegen. U kunt de video er ook naartoe slepen.

Ga naar de Online UniConverter (originally Media.io) website en voeg video's toe om online te comprimeren

Stap 2: De basisinformatie van uw video wordt weergegeven en u kunt naar wens de videoresolutie, gecomprimeerde bestandsgrootte met percentage wijzigen en het output format kiezen.

videocomprimeerinstellingen wijzigen

Stap 3: Nadat alle wijzigingen zijn bevestigd, klikt u op de knop Comprimeren om het MP4-videoformaat te verkleinen. Nadat het compressieproces is voltooid zult U een Downloadknop zien .

MP4 video online comprimeren

Testresultaten van online video's comprimeren met Online UniConverter (originally Media.io)

De tijd die nodig was om MP4 offline te comprimeren: 45 minuten
Input: MP4 video, 3 min 41s,386.68MB, 3846*2160(16:9), 30 FPS.
Output: FLV video, 3 min 41s, 82.49MB, 1980*1080p(16:9), 25 FPS.
Computer: Windows 7, 3.4GHz Intel Core i5, 16GB

Voordelen van de MP4 online compressor:

 • Volledige videocompressie in 3 eenvoudige stappen.
 • Geen noodzaak tot download, installatie of registratie.
 • Verschillenden talen.
 • Gratis te gebruiken zonder advertenties en watermerken.
 • Uw gegevens zijn veilig.
 • Video's comprimeren met gewijzigde resolutie en geconverteerde indeling.
 • Gecomprimeerde video's direct opslaan in Dropbox.

Nadelen:

 • Beperking Bestandsgrootte tot 100MB op elk bestand.
 • Compressiesnelheid is afhankelijk van de internetverbinding.
 • Kan niet meerdere bestanden tegelijkertijd comprimeren.

Deel 3. Een vergelijking tussen Desktop MP4 Compressor en Online MP4-compressoren

Tegenwoordig wordt de capaciteit niet meer gemeten in megabytes, maar in gigabytes en in Terabytes. Ook is alles groter geworden van foto's naar mega-megapixels, games die alle ruimte op een gemiddelde vaste schijf innemen en programma's die meer ruimte nodig hebben dan het systeem aankan. Allerlei dingen waarom compressie nog steeds noodzakelijk is. We kunnen MP4-video online comprimeren of de software downloaden. Welke van deze twee de voorkeur heeft zal van veel dingen afhangen.

We willen u een vergelijkingstabel laten zien tussen desktop MP4 Compressors en online MP4 Compressors:

Wondershare UniConverter Media.io VideoSmaller Cloudconvert
Video compressor formats Meer dan 1000 video/audio formats zoals MP3, MP4, AVI, MOV. MP4, MOV, WMV, FLV, AVI, en ander veelgebruikte videoformats. MP4, AVI, MOV, MPEG MP4, AVI, M4V, MPEG
Snelheid 30X sneller Afhankelijk van uw internetverbinding Afhankelijk van uw internetverbinding Afhankelijk van uw internetverbinding
Beperking op videogrootte Nee Ja Ja Ja
Batchcompressie eenmaal toestaan Ja Nee Nee Nee
Zonder Internetbeperking Ja Nee Nee Nee
Video's Bewerken Ja Nee Nee Nee
Audiobestanden comprimeren Ja Nee Nee Nee
Video naar audio omzetten Ja Ja Ja Nee
video metadata fix Ja Nee Nee Nee
Video opnemen Ja Nee Nee Nee

Het comprimeren van videobestanden is een van de meest voorkomende problemen als u iets naar het internet wilt uploaden of naar een sociaal netwerk wilt exporteren. Er zijn verschillende zeer goede programma's om videobestanden te comprimeren die heel gemakkelijk te gebruiken zijn, en u hoeft alleen maar het programma te kiezen die het beste bij uw behoeften. Of MP4 comprimeren naar een kleinere bestandsgrootte via desktop of MP4 online comprimeren . Wondershare Video Converter is wat aanbevelen als programma omdat het meerdere functies heeft en het video's kan comprimeren zonder kwaliteitsverlies.

Tips & Trucs > Comprimeren > De 3 Beste Online MP4 Compressors: Hoe MP4 Gratis Online te Comprimeren