Wondershare UniConverter

Uw Complete Videotoolbox

 • Converteer AVCHD-video's naar DVD zonder kwaliteitsverlies op Windows/Mac.
 • Bewerk video's gemakkelijk met bijsnijden, trimmen, roteren, ondertitels toevoegen en meer.
 • Ondersteunt 1000+ video- en audioformaten waaronder MP4, MOV, WMV, FLV, M4V, enz.
 • Alles-in-een gereedschap: DVD-omzetter, schermrecorder, videocompressor en meer.

AVCHD DVD-brander: Hoe AVCHD gemakkelijk te branden naar DVD of Blu-ray Disc

"Ik wil weten hoe je een AVCHD-video van een camcorder naar een normaal dvd-formaat kunt branden om deze af te spelen in een dvd-speler." ---Een vraag van het CNET Forum.

Als u dol bent op het opnemen van al uw speciale momenten op uw videocamcorder, dan moet u zich zeker bewust zijn van het AVCHD-formaat, want het is het meest populaire HD-video-opnameformaat. Vaak kunnen uw opgenomen AVCHD-video's alleen op uw camcorder worden afgespeeld, en hier ontstaat de behoefte om AVCHD DVD om te zetten in AVCHD-video's zodat u uw video's op dvd-spelers kunt afspelen. Bovendien wordt bij het branden van AVCHD op DVD een back-up van uw video's gemaakt en kan deze ook eenvoudig worden gedeeld met uw vrienden en familie. Lees dit artikel om het antwoord te vinden op vragen als "Kan je AVCHD op een DVD-speler afspelen?" en "Hoe converteer ik AVCHD naar DVD?"

Deel 1. Wat is AVCHD DVD

AVCHD staat voor Advanced Video Coding High Definition en werd in 2006 ontwikkeld door Sony en Panasonic. Het is een bestandsformaat dat door consumentencamcorders wordt gebruikt voor opnemen en afspelen. MPEG-4 AVC/-standaard wordt door AVCHD gebruikt voor videocompressie en het formaat ondersteunt een reeks HD-videoresoluties. Dolby AC-3 en ongecomprimeerde lineaire PCM-audio worden gebruikt voor audiocompressie. Extra formaat functies zijn onder andere slideshow, ondertiteling en menunavigatie.

DVD (Digital Video Disc) is een optische schijfopslagformaat waarmee alle soorten digitale gegevens kunnen worden opgeslagen. DVD heeft een hoge opslagcapaciteit en kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig zijn. Het formaat werd in 1995 ontwikkeld door Philips en Sony.

AVCHD DVD-conversie is een manier om met uw gezin te genieten van uw opgenomen video's op de DVD-speler.

Deel 2. Hoe AVCHD om te zetten naar DVD met Wondershare AVCHD DVD Converter

Om de beste kwaliteit DVD van uw HD AVCHD-video's te krijgen, is de belangrijkste vereiste een goede AVCHD naar DVD-converter zoals Wondershare UniConverter . Deze AVCHD DVD-brander werkt op zowel Windows- als Mac-systemen en zorgt volledig voor al uw video- en DVD-brandbehoeften. Hieronder vindt u een lijst met functies en de gedetailleerde stappen.

video-omzetter-icoon Wondershare UniConverter - Beste AVCHD naar DVD Converter voor Windows / Mac

MOV naar DVD-brander
 • Brand AVCHD-video's (MTS) naar DVD, DVD-map, ISO-bestanden en Blu-ray-disk om ze gemakkelijk op andere apparaten af te spelen.
 • Ondersteunt 1000+ formaten waaronder MP4, MOV, WMV, AVI, FLV en meer.
 • Brand AVCHD op DVD op supersnelle snelheid en meerdere bestanden tegelijk.
 • Bewerk video's voor het branden met functies als bijsnijden, roteren, trimmen en andere.
 • Wordt geleverd met gratis DVD-menusjablonen en thema's om uw algehele AVCHD-naar-DVD-brandproces te verbeteren.
 • Download of neem video's op van YouTube en andere 10.000+ videodelen sites.
 • Veelzijdige gereedschapskist: Voeg video-metadata, GIF-maker, cast-video op TV, videocompressor en schermrecorder toe.
 • Werkt voor WindowsWindows 10/8/7/XP/Vista en Mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6.
veilige download Beveiliging Geverifieerd. 5,481,347 mensen hebben het gedownload.

Stappen over het Branden van AVCHD (.mts) Bestanden naar DVD op Windows/Mac

Stap 1 Open de AVCHD naar DVD-converter en laad AVCHD-bestanden.

Start Wondershare UniConverter op uw PC of Mac na het downloaden en installeren. Selecteer de Branden tab van de primaire interface. Om AVCHD-bestanden rechtstreeks vanaf uw camcorder toe te voegen door het apparaat met uw computer te verbinden, opent u het vervolgkeuzemenu naast + Bestanden Toevoegen en selecteert u Toevoegen vanaf Camcorder en voegt u de benodigde bestanden toe.

AVCHD-bestanden toevoegen aan AVCHD naar DVD-converter

Stap 2 AVCHD-video's bewerken en dvd-menu's aanpassen.

Zodra AVCHD-video's zijn toegevoegd, kunt u ze bewerken met behulp van de pictogrammen aanwezig onder de video thumbnail waarmee u kunt trimmen, bijsnijden video's, ondertitels toevoegen, effecten en meer. Bij Verbrand Video aan: optie in de rechterbovenhoek, selecteer DVD die u wilt branden.

AVCHD-video's bewerken

De volgende stap is het aanpassen van het DVD menu. Selecteer het sjabloonontwerp door de rechter- en linkerpijl te verplaatsen. Klik op het potloodicoon om het nieuwe venster te openen om meer ontwerpen te controleren en achtergrondmuziek en afbeeldingen toe te voegen.

Pas de DVD-menu's aan

Stap 3 AVCHD DVD-parameters instellen.

Voer het dvd-label en andere parameters zoals menutype, beeldverhouding, TV-standaard en kwaliteit in door opties te selecteren in het vervolgkeuzemenu. En kies het dvd-type zoals DVD5, DVD9, BD25, BD50.

DVD-parameters instellen

Stap 4 Converteer AVCHD eenvoudig naar DVD.

Druk tenslotte op de knop Branden om het proces van het branden van AVCHD-bestanden op DVD te starten. U kunt de AVCHD-bestanden nu eenvoudig via DVD afspelen op elk apparaat.

AVCHD omzetten naar DVD Mac

Deel 3. Tips voor het afspelen van AVCHD op verschillende apparaten

Het omzetten van AVCHD-video's naar DVD is een haalbare oplossing als u wilt genieten van uw opgenomen video's door ze af te spelen op een DVD-speler. Maar wat als u de video wilt afspelen op andere draagbare apparaten of wilt delen met uw vrienden via het web? Hier heb je een converter nodig die je in staat zou stellen om je opgenomen video's te converteren naar andere veelgebruikte formaten zoals MP4, MOV, AVI, en anderen. Wondershare UniConverter is een dergelijke tool die het mogelijk maakt het omzetten van AVCHD-bestanden naar andere formaten zonder enig kwaliteitsverlies. De software ondersteunt meer dan 1000 formaten, zodat aan al uw conversie behoeften wordt voldaan. De software maakt het ook mogelijk om video's te converteren naar apparaatspecifieke formaten om compatibiliteitsproblemen te voorkomen. Wondershare AVCHD Video Converter werkt op Windows-en Mac-systeem en ondersteunt functies zoals video-editing voor de conversie, het toevoegen van video's rechtstreeks vanaf een array van apparaten, super snelle conversie snelheid, batch-verwerking, en anderen. De proefversie van het programma stelt u in staat om AVCHD te converteren naar DVD gratis.

Stappen om AVCHD-bestanden op mobiele apparaten te converteren en af te spelen met Wondershare UniConverter

Stap 1 Start Wondershare AVCHD Converter en voeg AVCHD-bestanden toe.

Na het downloaden en installeren van de software, open het op uw PC en selecteer standaard het tabblad Omzetten. Klik op + Bestanden Toevoegen om AVCHD-bestanden van PC, Camcorder of andere apparaten toe te voegen.

AVCHD-bestanden toevoegen aan de AVCHD-omzetter

Nadat bestanden zijn toegevoegd, kunnen ze worden bewerkt door het gewenste bewerkingspictogram onder de videominiatuur te selecteren.

AVCHD-video bewerken

Stap 2 Selecteer het uitvoerformaat en converteer AVCHD naar een ander formaat.

Open het drop-down menu bij Converteer alle bestanden naar: optie in de rechterbovenhoek. Selecteer in het tabblad Video het gewenste uitvoerformaat en de kwaliteit. Of u kunt het apparaatspecifieke formaat selecteren uit de Device tab..

Selecteer het uitvoerformaat en omzetten

Klik op de knop Alles Omzetten om het AVCHD-conversieproces te starten.

AVCHD omzetten naar apparaten

Stap 3 Overdracht geconverteerde video's naar andere apparaten

Nadat de video's met succes zijn geconverteerd, klikt u met de rechtermuisknop op het geconverteerde bestand en selecteert u de optie Toevoegen aan transferlijst.

geconverteerde AVCHD-bestanden aan de transferlijst toevoegen

Selecteer vervolgens het tabblad Overdracht in de hoofdinterface van de software en sluit het andere apparaat aan waarop u de video wilt afspelen. Druk op de Overdracht of Alles Overdragen knop om de video's naar het aangesloten apparaat te verplaatsen.

overdracht avchd naar het apparaat

Dus zelfs als je geen AVCHD DVD-speler hebt, converteer je video's en geniet je van het afspelen over een scala aan apparaten.

Gratis download Wondershare UniConverter naar uw computer, en volg de bovenstaande stappen om AVCHD-bestanden gemakkelijk op DVD te branden. U kunt ook meer te weten komen over hoe u cameravideo's op DVD kunt branden op Windows/Mac >.

Tips & Trucs > Brand Video naar DVD > Hoe AVCHD gemakkelijk te branden naar DVD of Blu-ray Disc