Wondershare UniConverter

Uw Complete Videotoolbox

 • Beste alternatief voor ConvertXtoDVD om video's eenvoudig en snel op dvd te branden.
 • Bewerkt video's door bij te snijden, te knippen, ondertitels toe te voegen en nog veel meer.
 • Ondersteunt meer dan 1000 videoformaten, waaronder MP4, MOV, WMV, FLV, M4V, enz.
 • Alles-in-één tool: DVD-converter, schermrecorder, videocompressor en meer.

ConvertXtoDVD: Best Alternative to ConvertXtoDVD Mac/Windows

Er zijn een aantal tools voor het branden van DVD's beschikbaar en VSO ConvertXtoDVD is een van de meest bekende bij Windows gebruikers. Het programma is populair onder de beginnende gebruikers vanwege het eenvoudige proces en de gemakkelijk te begrijpen interface. De software ondersteunt verschillende indelingen van verschillende apparaten die kunnen worden geconverteerd naar DVD. De ConvertXtoDVD-key is beschikbaar voor het downloaden van de software. Aan de andere kant zijn er ook enkele nadelen aan het gebruik van ConvertXtoDVD. In dit artikel leer je de top 4 ConvertXtoDVD alternatieven om eenvoudig video's op DVD te branden op Windows / Mac.

Deel 1. Waarom moet u een alternatief voor ConvertXtoDVD vinden?

ConvertXtoDVD 6, ConvertXtoDVD 5 en andere versies van de software zijn uitgerust met een snelle en kwalitatief goede encoder. De tool heeft tal van handige functies zoals automatische technische instellingen, aanpassing, automatische toevoeging van hoofdstukken en ondertitels, ondersteuning voor meerdere audiotracks en meer. Ondanks de vele functies van ConvertXtoDVD kleven er ook nadelen aan de software. Daarom gaan we op zoek naar alternatieven.

1. Hoge prijs

ConvertXtoDVD is betaalde software met een hoge prijs, een 1 jaar abonnement kost $ 44,99, en levenslange licentie kost $ 79,99. Gezien de enige convert die het programma kent (naar DVD), is dit ongetwijfeld in verhouding een van de duurste tools om video's naar DVD te branden.

2. Alleen beschikbaar voor Windows

ConvertXtoDVD is niet beschikbaar op de Mac, het programma werkt alleen op Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP. Dus als u een Mac-gebruiker bent, heeft deze software voor u geen toegevoegde waarde.

3. Langzaam brand proces

Het DVD-brandproces van VSO ConvertXtoDVD 6, evenals andere versies, is traag in vergelijking met andere professionele tools die op de markt beschikbaar zijn.

4. Proefversie met beperkingen

Er is een gratis proefversie van 7 dagen beschikbaar om de mogelijkheden en functies van het programma uit te proberen, maar de geconverteerde bestanden hebben een watermerk. De bestanden uit de gratis proefversie zijn dus niet nuttig voor u.

5. Geen extra functies

De ConvertXtoDVD werkt als een behoorlijke DVD-brander, maar heeft daarnaast geen andere functionaliteit. De huidige markt wordt overspoeld met tools die aan multitasking doen, en dus is veel geld uitgeven aan alleen een DVD-brander zonde.

6. Laatste versies hebben problemen

De nieuwste versie van de software is 7.0.0.52, maar veel gebruikers klagen hierover. De eerdere versies zoals VSO ConvertXtoDVD 5, VSO ConvertXtoDVD 4, ConvertXtoDVD 3 en andere leken beter te presteren.

Deel 2. Beste alternatief voor VSO ConvertXtoDVD voor Windows / Mac

Er is geen tekort aan DVD-converters en branders, maar als u genoegen wilt nemen met een professioneel programma dat het beste ConvertXtoDVD-alternatief is, dan is ongetwijfeld Wondershare UniConverter de software waar je naar op zoek bent. De software heeft talrijke functies die goed werken voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. De software wordt geleverd met een breed scala aan aanpassingsopties, zodat u eenvoudig DVD's kunt maken van video's in meer dan 1000 formaten. De supersnelle brandsnelheid, het eenvoudige proces en extra functies maken het populair bij zowel Windows- als Mac-gebruikers.

video converter icon Wondershare UniConverter - Beste alternatief voor ConvertXtoDVD voor Windows / Mac

ConvertXtoDVD alternative
 • Staat het branden van een reeks formaten en bestandstypen toe op DVD en Blu-ray-schijven.
 • Brand MP4, MOV, MKV, AVI, FLV en andere video's op DVD met zeer hoge snelheid en geen kwaliteitsverlies.
 • Bewerk video's voor het branden door bij te snijden, te roteren, ondertitels toe te voegen, effecten toe te passen en meer.
 • Pas het branden van DVD's aan met gratis menusjablonen, achtergrondafbeelding / muziek, tv-standaard en andere parameters.
 • Converteer DVD's naar digitale video's in elk formaat voor eenvoudig afspelen en bewerken.
 • Download of neem video's op van YouTube en meer dan 10.000 andere sites voor het delen van video's.
 • Veelzijdige toolbox: voeg videometagegevens, GIF-maker, cast-video naar tv, VR-converter en schermrecorder toe.
 • Werkt als dvd-brandsoftware voor Windows 10/8/7 / XP / Vista en Mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6.
safe download Security Verified. 5,481,347 mensen hebben het reeds gedownload.

Stappen om video's te converteren en te branden met Wondershare UniConverter:

Stap 1 Start het ConvertXtoDVD-alternatief op en voeg video's toe.

Download, installeer en open UniConverter op uw pc / Mac. Klik in de hoofdinterface op Burn, en voeg de gewenste bestanden van de lokale PC toe door op +Add Files te klikken. U kunt ook bestanden van andere DVD's toevoegen via de Load DVD optie.

Launch the ConvertXtoDVD alternative and add videos

Stap 2 Pas DVD-instellingen aan met ConvertXtoDVD alternatief.

Nadat bestanden aan de interface zijn toegevoegd, selecteert u de DVD-sjabloon uit de gegeven opties. Klik op het pictogram Edit om meer sjabloonontwerpen te bekijken en achtergrondafbeelding of muziek toe te voegen. Pas uw DVD-instellingen verder aan door DVD-label, menutype, beeldverhouding, tv-standaard en kwaliteit in te voeren.

Customize DVD settings

Stap 3 Brand video's op DVD met het beste alternatief voor ConvertXtoDVD op Windows / Mac.

Bij de Burn video to: tab selecteer je in de rechterbovenhoek de doelmap waarin u de DVD wilt branden. Klik op de Burn knop om het branden van video's op DVD te starten.

Convert and burn videos to DVD

Nadat de DVD met succes is gebrand, kunt u deze op de gewenste speler in hoge kwaliteit afspelen en bekijken. Als je je DVD naar digitale video's wilt converteren en op elk apparaat wilt afspelen, kun je hier meer lezen over Hoe DVD eenvoudig naar MP4 video's te converteren >>

De vergelijking tussen VSO ConvertXtoDVD en Wondershare UniConverter

De onderstaande tabel vergelijkt Wondershare UniConverter en ConvertXtoDVD vanuit verschillende aspecten. U kunt zelf de juiste DVD-brander kiezen.

Functies/Programma's Wondershare UniConverter VSO ConvertXtoDVD
Platform Windows/Mac Windows
Cost 1 Jaar voor $39.95, levenslang voor $59.95 1 Jaar voor $44.99, levenslang voor $79.99
Brand DVD, CD en Blu-Ray Ja Ja
Ondersteund formaat en bestandstypes Meer dan 1000 formaten Alle populaire en meest gebruikte formaten
Kwaliteit Geen kwaliteitsverlies Goede kwaliteit
Brand snelheid Super snel (30x sneller) Snel
Batchconversie van meerdere bestanden Ja Ja
Download video Ja, staat het downloaden van video's van YouTube en meer dan 10.000 andere sites toe. Nee
Neem activiteiten op vanaf desktop of video's van streaming-sites Ja Nee
Ingebouwde editor Ja, een complete editor met een scala aan functies. Ja, een editor met een aantal functies.
Zet video's over naar apparaten en vice versa Ja Nee

Deel 3. Andere aanbevolen ConvertXtoDVD-alternatieven

Als u om welke reden dan ook op zoek bent naar meer alternatieven voor ConvertXtoDVD, raden we de volgende programma's aan.

1. CDBurnerXP

CDBurner XP is een populair programma dat gratis te gebruiken is en waarmee CD, DVD, HD-DVD en Blu-ray kunnen worden gebrand. Het staat ook het branden en maken van ISO-bestanden toe en werkt op Windows OS. Met CDBurner XP kunt u ook MP3-CD's branden en een aantal bestanden op één schijf opslaan. U kunt ook opstartbare schijven maken en het programma verifieert de geschreven gegevens automatisch zodra het brandproces is voltooid. Extra functies zijn onder meer schijfspanning, gegevensschijf kopieren, meertalige interface en meer. CDBurner XP heeft Microsoft.Net Framework nodig.

ConvertXtoDVD Alternative CDBurnerXP

2. ImgBurn

Een andere veel gebruikte DVD-brander is ImgBurn die helpt bij het branden van CD-, DVD-, HD-DVD- en Blu-Ray-schijven met mappen, ISO-afbeeldingen en mediabestanden. Dit lichtgewicht programma wordt geleverd met een reeks aangepaste opties. Er zijn meerdere modi in het programma voor verschillende functies en processen: lezen, bouwen, schrijven, verifieren en ontdekken. Het bereik van bestandsformaten wordt ondersteund door ImgBurn, inclusief BIN, CUE, GI, NRG, PDI, CCD en meer. De map- en bestandsnamen van Unicode worden ook ondersteund, dus er zijn geen problemen bij het gebruik van internationale tekensets. ImgBurn werkt op Windows en Linux OS.

ConvertXtoDVD Alternative ImgBurn

3. LiquidCD

Een ander aanbevolen DVD-brandprogramma is LiquidCD, een gratis te gebruiken tool en werkt op een Mac-systeem. De software heeft een eenvoudig te gebruiken interface en vergemakkelijkt het branden van mediabestanden naar CD en DVD. Het staat ook het branden van aangepaste hybride schijven of cue / bin-bestanden toe. Een aangepast pictogram voor de schijven kan ook worden toegevoegd. LiquidCD is een eenvoudig en duidelijk hulpmiddel dat wordt geleverd met 3 hoofdbedieningsopties - CD branden, DVD branden en foto's.

ConvertXtoDVD Alternative ImgBurn

Na het behandelen van deze alternatieven voor ConvertXtoDVD, kunt u nu een keuze in uw gedachten hebben. Hoe dan ook, Wondershare UniConverter helpt je de beste ervaring te krijgen om video's op DVD te branden met zeer hoge snelheid en zonder kwaliteitsverlies. Gratis te downloaden, en volg bovenstaande stappen.

Tips & Trucs > Brand Video naar DVD > ConvertXtoDVD: Beste alternatief voor ConvertXtoDVD Mac / Windows