Wondershare UniConverter

Uw volledige video-oplossing

 • De beste Mac en Windows software voor het branden van 1,000+ video's op DVD/Blu-ray.
 • Pas de dvd aan met gratis menutemplates in verschillende thema's.
 • Brand video's op DVD op de Mac met supersnelle snelheid en hoogwaardige output.
 • Veelzijdige toolbox combineert schermrecorder, GIF-maker, Fix Media Metadata, Videocompressor, enz.

Top 6 Gratis Online MKV naar MOV Converter

We weten dat MKV niet goed wordt gespeeld op Mac. Soms willen we MKV op Mac spelen, maar komt er het vervelende bericht dat het videoformaat niet wordt ondersteund of ongeldig is? Je kunt je er gefrustreerd door voelen. De meest effectieve manier om uw probleem op te lossen, is het converteren van MKV naar MOV, zodat u uw bestanden op Mac/iPhone eenvoudig kunt afspelen en bewerken. In dit artikel leert u de top 6 gratis online MKV-naar-MOV-converters en de beste desktopvideo-omzetter voor Windows en Mac. Volg de eenvoudige stappen om uw MKV-speelproblemen op te lossen.

 1. Online UniConverter
 2. Onlinevideoconverter
 3. Clipconverter
 4. Online-Convert
 5. Zamzar Video Converter
 6. Apowersoft Video Converter

Meest aanbevolen Converter MKV naar MOV voor Windows/Mac

Het Wondershare UniConverter is de beste MKV-naar-MOV-converter die 1000+ video- en audioformaten ondersteunt voor conversie. Het kan probleemloos werken op zowel Windows als Mac-systeem voor batch-conversie. Je mag ook MKV-bestanden bewerken door bij te snijden, bij te snijden, te roteren, watermerken toe te voegen en anderen. Meerdere functies zoals het branden van video's op dvd, het downloaden van online video's, het overbrengen van video's naar externe apparaten, enz. Gratis downloaden en installeren op uw pc / Mac om MKV-bestanden eenvoudig en snel naar MOV te converteren.

Wondershare UniConverter - Uw Complete Video-Toolbox

wondershare uniconverter
 • Converteer MKV naar MOV en andere 1000+ formaten zoals AVI, MKV, MP4, FLV, enz.
 • Converteer naar geoptimaliseerde preset voor bijna alle apparaten inclusief iPhone, iPad, TV, etc.
 • 30X hogere conversiesnelheid dan elke conventionele converter.
 • Bewerk, verbeter & personaliseer uw MKV-videobestanden met realtime preview.
 • Brand video's op afspeelbare dvd met aantrekkelijke gratis dvd-sjabloon.
 • Download of neem video's op van meer dan 10.000 sites voor het delen van video's.
 • Veelzijdige toolbox combineert vaste videometagegevens, GIF-maker, castvideo naar tv, videocompressor en schermrecorder.
 • Stream uw video's van Windows of Mac naar andere apparaten, waaronder Chromecast, Roku, Apple TV, Xbox 360 of PS3.
 • Ondersteund besturingssysteem: Windows 10/8/7/XP/Vista, Mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6.
Beveiliging Geverifieerd, 5,942,222 mensen hebben het gedownload

Tips

Voor stapsgewijze handleiding voor het gebruik van Wondershare UniConverter op Windows/Mac, ga je gewoon naar Hoe MKV gemakkelijk naar MOV Converteren >> voor meer informatie.

1. Online UniConverter

URL: https://www.media.io/

Online UniConverter (oorspronkelijk Media.io) is de beste en gratis MKV naar MOV online converter die u op internet kunt vinden. Het ondersteunt de meest gangbare video- en audioformaten om eenvoudig online te converteren. U kunt zelfs eenvoudige videobewerkingsfuncties maken en videogrootte comprimeren zoals u wilt. Open gewoon de website vanuit uw browser en voeg MKV-bestanden toe, kies MOV als uitvoerformaat en converteer vervolgens MKV naar MOV online en helemaal gratis.

beste online MKV naar MOV converter

2. Onlinevideoconverter

URL: http://www.onlinevideoconverter.com/

Wanneer u voor het eerst naar de startpagina komt, kunt u in de war raken. 6 pictogrammen voor het kiezen van een land worden daar vermeld. Nadat je je land hebt gekozen, krijg je een nieuwe pagina met de belangrijkste functie van de online converter, MP3-converter, video-converter, Safari Extention en enz. Je kunt gewoon de video-converter kiezen om MKV naar MOV te converteren.

Onlinevideoconverter

3. Clipconverter

Wil je iets krachtigs om je te helpen MKV naar MOV te converteren? Dit is de juiste converter voor jou! Met de media-url in het lege vakje, kunt u met een simpele klik op de knop "Doorgaan" de conversie bereiken. Het conversieproces kost je een paar minuten. Hierna kunt u uw geconverteerde bestand downloaden via de gegeven downloadkoppeling.

Clipconverter

4. Online-Convert

URL: http://www.online-convert.com/

U zult zeker genieten van deze online MKV naar MOV converter. Dit is een veelzijdige converter, die video, audio, afbeelding, achive, document, ebook en etc. converteert. Bovendien converteert het voor Android, Blackberry, iPad, iPhone, iPod, PSP en Xbox 360. Het zal veel gemak bieden aan je media en digitaal leven. U hoeft zich geen zorgen te maken over indelingsbeperkingen voor uw apparaat. Met deze converter wordt alles veel eenvoudiger.

Online-Convert

5. Zamzar Video Converter

URL: http://www.zamzar.com/

Met deze MKV naar MOV converter kunt u bestanden converteren, downloaden, verzenden en beheren. Voor het converteren van bestanden kunt u MKV-bestanden converteren door een bestand vanaf uw pc te uploaden. Voor het downloaden van bestanden mag u webvideo's converteren van een media-url. Na de conversie kunt u de webvideo direct gratis downloaden. Als u een bestand naar uw vrienden wilt verzenden, zal de functie voor het verzenden van bestanden u ook ontmoeten! Voor het beheer van bestanden heeft deze converter u nodig om een registratiecode te krijgen.

Zamzar Video Converter

6. Apowersoft Video Converter

URL: http://www.apowersoft.com/free-online-video-converter

Om deze online MKV-naar-MOV-converter te activeren, moet u eerst wat tijd besteden om een plug-in te installeren. Dan is het jouw tijd om van de videoconversiefunctie te genieten. Deze converter is eenvoudig te bedienen. Wat u moet doen, is een plug-in installeren, uw bestand uploaden en vervolgens uw video-instellingen maken.

Apowersoft Video Converter

Online converters zijn altijd beschikbaar voor de conversie van kleine MKV-bestanden, omdat ze langzaam converteren en beperkingen qua uploadgrootte hebben. Het gebruik van Wondershare UniConverter is dus een betere keuze als u snel en zonder kwaliteitsverlies meerdere bestanden van MKV naar MOV wilt converteren.

Tips & Trucs > Brand Video naar DVD > Gratis Mac DVD-brander: 10 nuttige dvd-freeware voor Mac