Wondershare UniConverter

Uw volledige video-oplossing

 • DVD omzetten naar MP4, MOV en alle populaire videoformaten voor eenvoudige weergave.
 • Uw DVD branden en personaliseren met gratis DVD menutemplates.
 • Video omzetten naar meer dan 1000 video/audio formaten, zoals MOV, MP4, MP3, enz.
 • Bewerk, verbeter en personaliseer uw video's door middel van trimmen, croppen, watermerken en meer.
 • Veelzijdige toolbox combineert videocompressie, schermrecorder, GIF-maker, fix-metadata voor video, enz.

De beste gratis dvd-naar-MP4-converters in 2019

Het concept dvd-naar-pc-rip lijkt veel op het rippen van cd's. Beide methoden bestaan uit het omzetten van de inhoud van een dvd naar een videobestandsindeling die kan worden opgeslagen op de harde schijf van een computer of op andere opslagapparaten. Het lijkt misschien ingewikkeld om dit voor elkaar te krijgen, maar met de juiste software is het snel en gemakkelijk te doen. Daarom bevat dit artikel informatie over een deel van de beste gratis DVD naar MP4-converters in 2019. Met deze converters kunt u snel back-ups van uw films maken.

Deel 1. Top 10 gratis dvd- naar MP4-converters

1. Wondershare Free Video Converter

Wondershare Free Video Converter kan naadloos en eenvoudig DVD's naar MP4 omzetten.

Enkele kenmerken van Wondershare Free Video Converter:

 • Converteert meer dan 1000 bestandsindelingen.
 • Converteert video's voor veel veschillende soorten apparaten.
 • De conversiesnelheid is ongeveer 10x sneller dan bij vergelijkbare software.

Wondershare Free Video Converter is een eenvoudig te gebruiken dvd-converter die dertig keer sneller is in vergelijking met andere software. Het is gemaakt voor videoconversie, videobewerking, DVD-conversie en meer. Snelle conversie en uitvoer van de hoogste kwaliteit maken dit tot een van de beste programma's om gratis DVD naar MP4 om te zetten. Er zitten veel extra functies in deze videoconvertor waardoor iedereen deze graag gebruikt. Bovendien werkt het prima als u professioneel ogende video's in elk format wilt maken.

Wondershare Gratis Video Converter

2. DVDVideoSoft

DVDVideoSoft is ook een uitstekende gratis DVD naar MP4 converter.

Enkele kenmerken van DVDVideoSoft:

 • Snelste videoconverter voor Mac die 1,5 tot 2x sneller is dan andere software.
 • Onbeperkte conversie van Skype-opnames.
 • Handige videoconverter en editor met toegevoegde functies die makkelijk in gebruik zijn.

Sinds 2006, toen DVDVideoSoft werd opgericht, is dit al een van de beste keuzes voor videoconverters. Te gebruiken voor zowel audio- als videoverwerking en conversie. Enkele van de mogelijkheden zijn: YouTube Converter, YouTube Downloader, MP4 Converter, DVD Converter, Torrent Downloader, Video Editor, DVD Converter, Skype Recorder en meer. Dit is ook een uitstekende keuze om Gratis DVD naar MP4 om te zetten. Met deze software kunt u professioneel ogende video's van uitstekende kwaliteit produceren. Het is ook een krachtige evenals een gratis torrent-downloader en de snelste video-downloader en converter voor Mac. Deze eigenschappen maken dit tot een goede videoconverter.

DVDVideoSoft dvd naar mp4 freeware conversie

3. Freemake

Naadloze dvd-ripping voor professionele uitvoer met gemakkelijk te volgen handleidingen, dat is wat Freemake is.

Enkele kenmerken van Freemake:

 • Mogelijkheid om volledige dvd of een deel ervan te rippen, afhankelijk van de behoeften.
 • Duidelijke, cleane interface.
 • Goede multimediatoolkit en uitstekende dvd-ripper.

De Freemake-software is uitstekende, krachtige en extreem hoogwaardige freeware. Het is een multimedia-toolkit en een uitstekende gratis dvd-ripper en ontworpen met een duidelijke, cleane interface. U zult dus nooit in de war raken tijdens het gratis omzetten naar MP4 vanuit welk format dan ook. Converteer eenvoudig uw DVD naar MP4-format volgens eenvoudige stap-voor-stap instructies. Navigeer naar de dvd-pagina en selecteer uw harde schijf in de vervolgkeuzelijst. Geef de specifieke videotrack aan die u wilt rippen bij het voltooien van de schijfanalyse. Er is ook een gemakkelijke toegang tot verschillende populaire uitvoerformaten, waaronder apparaatspecifieke MKV-, AVI- en vele andere formaten. Kies het format naar keuze en klik op het pictogram "Converteren" en de video is al klaar voor u het weet.

Freemake gratis dvd naar mp4 converter

4. Any Video Converter

Elke Video Converter is een van de beste gratis DVD naar MP4 converters.

Enkele kenmerken van Any Video Converter:

 • Gratis videoconverter en dvd-ripper.
 • Converteer video's naar een ander format om in vele soorten multimediaspelers afgespeeld te kunnen worden.
 • Snelle videobestandsconverter met functies voor het delen van video's.

Als u op zoek bent naar een open-source gratis dvd naar MP4-converter, dan is Any Video Converter de beste keuze. Net zoals de naam van deze bestandsconverter aangeeft, kan deze worden gebruikt om vrijwel alle videobestandsindelingen om te zetten. Enkele van de ondersteunde formats zijn MOV, VOB, DivX, rm, XviD, Rmvb, WMV, AVI, DVD en nog vele anderen. Ook kan deze bestandsconvertor andere recent bekende formaten zoals FLV en YouTube converteren. Dit is ook een goede keuze wanneer u DVD-video's wilt rippen om af te spelen op iPod of PSP. U hoeft zich geen zorgen te maken als u het output format niet kent, omdat deze videoconvertor dat automatisch voor u zal kiezen.

Any Video Converter

5. ImgBurn

ImgBurn is een geweldig hulpmiddel voor al uw DVD/ CD-ripping. Het is perfect voor conversie van videobestanden met professioneel ogende uitvoer.

Enkele kenmerken van ImgBurn:

 • Lichtgewicht dvd-videoconverter.
 • Zeer eenvoudig in gebruik met vriendelijke interface.
 • Voert uitstekende drive-analyses uit.

Als u gewoon op zoek bent naar een lichtgewicht DVD /CD ripper om snel te gebruiken, is ImgBurn de beste keuze. Dit is een ultra-lichtgewicht app voor het branden van dvd's, cd's, dvd's / hd's en Blu-rays. Het is een goede keuze voor iedereen door de snelle prestaties. Het is een van de snelste en ook zeer efficiënte programma's voor het rippen van gratis dvd naar MP4. Het geeft gebruikers ook de mogelijkheid om veel gegevens in een klein bestand op te kunnen slaan. Met deze app kunt u ook simpel schijven branden en nog veel meer. Al deze uitgebreide functies is waarom deze software bekend staat als de beste die er is.

ImgBurn beste gratis dvd naar mp4 converter

6. DVDFlick

DVDFlick is een eenvoudige maar krachtige dvd-ripping en authoring tool. Het kan verschillende videobestanden omzetten naar dvd-afspeelbare mediaspelers.

Enkele kenmerken van DVDFlick:

 • Geschikt voor het branden van videobestanden op dvd.
 • Gebruiksvriendelijke interface met makkelijke functionaliteiten.
 • Ondersteuning van meer dan 45 verschillende bestandsindelingen.

DVDFlick is een krachtige maar eenvoudige DVD naar MP4 freeware geschikt om elk videobestand op DVD te branden. Het is ontworpen om meer dan 45 verschillende bestandsindelingen en 60 verschillende video-codecs te ondersteunen. Bovendien is het gebouwd om meer dan 40 audiocodecs te ondersteunen. Nog iets dat deze software tot een goede keuze maakt, is het eenvoudig te gebruiken menu, mogelijkheid voor gebruikers om hun eigen ondertitels toe te voegen. Deze software kan dvd-bestanden naar elk gewenst videoformat rippen. Het is een van de gratis dvd-converters met uitstekende functies. De open source-functie maakt het eenvoudig en flexibel voor u.

DVDFlick gratis dvd naar mp4 converter

7. WinXDVD Ripper

De WinXDVD Ripper is niet alleen uitstekend voor het rippen van dvd-video's, het is ook uitstekend geschikt voor het verwerken van gegevensschijven.

Enkele kenmerken van WinXDVD Ripper:

 • Extreem snel DVD's rippen.
 • Biedt kant-en-klare profielen voor conversie.
 • Geschikt voor het rippen van audiobestanden naar MP3-formaat.

De WinXDVD Ripper is een van de meest populaire dvd-rippers die extra functies biedt voor een opwindende ervaring. Het heeft een gratis en premium-versie, maar het leuke is dat de gratis versie eigenlijk de platinaversie is in proefversie. Dat betekent dat u de proefperiode kunt gebruiken om dvd's om te zetten naar MP4-freeware. &Nbsp; Na het verstrijken van de proerperiode, verliest u een aantal snelheidsgerelateerde functies. Maar zelfs dan beschikt u met de gratis versie nog steeds over een uitstekende dvd-ripper. Met deze software kunt u uw videorichting van dvd's en ISO-afbeeldingen rippen.

WinXDVD Ripper

8. HandBrake

Het is mogelijk om veel dingen met Handbrake te doen, zoals bestandsconversie en rippen van dvd's.

Enkele kenmerken van Handbrake:

 • Omvat gewoonlijk kant-en-klare presets.
 • Converteer bestandsvideo's en rip DVD's.
 • In staat om verschillende conversies in de wachtrij te zetten.

De Handbrake-bestandsconverter is een open source-app, met de mogelijkheid om dvd's te rippen, video's te transcoderen en andere functies. Het is geheel gratis software en de ontwikkelaars werken hard om regelmatige updates te verzorgen. Nu zijn we bij versie 1.0.0, met verbeterde functies. Het wordt geleverd met verschillende presets waaruit u kunt selecteren en er is nog een optie waarmee u uw ripsessie handmatig kunt aanpassen. Het heeft de mogelijkheid om meerdere video-encoders in de wachtrij te zetten wanneer u werkt aan schijfmappen of ISO-afbeeldingen. Het is een super-app voor het gratis rippen van DVD naar MP4 en het voor het omzetten van eenvoudige videobestanden naar elk formaat naar keuze.

HandBrake gratis dvd naar mp4 converter

9. Leawo GRatis DVD naar MP4 Converter (Gratis Proefperiode)

Leawo een uitstekende videoconverter, die dvd's naar MP4 omzet zodat deze geschikt zijn voor weergave op verschillende draagbare mediaspelers.

Enkele kenmerken van Leawo:

 • Draagbare en snelle dvd-converter naar MP4 en andere formaten.
 • Goed ontworpen interface die gemakkelijk in gebruik is.
 • Professioneel uitziende video-conversie-uitvoer.

De Leawo gratis DVD naar MP4 converter is een gratis en flexibele converter met een zeer gebruiksvriendelijke interface. Het is geschikt voor het omzetten van dvd-videobestanden naar MP4, zodat deze eenvoudig kunnen worden afgespeeld op verschillende draagbare mediaspelers zoals iPhone, iPod, TV, Apple, PS3, PSP en andere. Het is ook een gratis converter voor dvd's naar WAV, MP3, M4A en andere muziekbesandsindelingen. Dat betekent dat u uw audiomuziekbestanden kunt converteren en onderweg kunt genieten van muziek in uw koptelefoon. U bent slechts enkele klikken verwijderd van het omzetten van uw dvd-bestanden naar elk gewenst format. De eenvoudige stapsgewijze instructies zijn het enige wat u nodig heeft om gebruik te maken van deze gratis videoconverter.

Leawo gratis DVD naar MP4 converter

10. Medio.io (DVD naar MP4 converter online)

Online UniConverter (originally Media.io) is misschien bekend als een audioconverter maar is ook uitstekend in het omzetten van videobestanden, meestal van dvd naar MP4.

Enkele kenmerken van Online UniConverter (originally Media.io):

 • Met lichtsnelheid downloaden en uploaden.
 • Ondersteuning van meer dan 1000+ audio/ videoformats voor uitvoer/ invoer.
 • Converteer 2 bestanden tegelijk in één keer.

Als u op zoek bent naar een uitstekende videoconverter die uw dvd-format van VOB naar MP4 kan omzetten, dan is de Online UniConverter (originally Media.io) (online dvd naar mp4-converter) de juiste keuze. Deze applicatie is niet alleen geschikt voor het converteren van videobestanden, maar ook voor het converteren van audiobestanden. Ondersteunt niet direct het rippen van DVD naar MP4, maar zet VOB om naar MP4. De conversiesnelheid wordt beperkt door de internetsnelheid, dus als uw video groot is, raden we u aan de conversiesoftware DVD naar MP4 te gebruiken.

Online DVD naar MP4 Converter Gratis Medio.io

Deel 2. Hoe DVD naar MP4 om te zetten met de Beste DVD naar MP4 Converter

Om meer plezier uit video-entertainment te halen, dient u uw dvd's mogelijk naar MP4 omzetten zodat deze via een mediaspeler vanaf uw computer afgepeeld kan worden. Dit is steeds belangrijker omdat dvd-schijven steeds minder populair worden. Wellicht zoekt u naar een manier om dit snel en goedkoop te doen. Maar het is belangrijk voor u om te weten dat, hoewel er grote voordelen verbonden zijn aan de beste gratis DVD naar MP4-converter, er ook nadelen aan verbonden zijn.

Een aantal van de beperkingen die u kan verwachten van gratis convertersoftware voor dvd's zijn:

 • Langzame of verminderde snelheid.
 • Output meestal van lage kwaliteit.
 • Programmacrash.

Om een van deze beperkingen in de conversie van uw DVD naar MP4-videobestanden te vermijden, is het beter om voor de beste premiumsoftware te kiezen. Wondershare UniConverter is de software die u nodig hebt voor extreme conversietijden. Dit is een speciale bestandsconverter met uitvoer van hoge kwaliteit en extra functionaliteiten. Dit zijn slechts enkele vna de redenen waarom dit de beste keuze onder de videoconverters is. Met zijn nieuwe intuïtieve interfaceontwerp is de bestandsconversie binnen notime uitgevoerd. Er kunnen ook meer dan 1000 bestandsindelingen omgezet worden en het programma kan gratis worden gedownload. Gebruik dus Wondershare UniConverter om Gratis DVD naar MP4 converter te downloaden.

Wondershare UniConverter - De Beste Video Converter voor Windows / Mac (Inclusief Mojave)

Mac MOV naar MP4 converter
 • DVD naar MP4 omzetten zonder kwaliteitsverlies.
 • DVD naar MP4 videoconversie is 30 keer sneller in vergelijking met andere gangbare converters.
 • Maakt conversie van meerdere dvd-bestanden naar MP4-formaat met slechts enkele klikken mogelijk.
 • Staat het omzetten van dvd naar andere indelingen en specifieke apparaatgerichte vooraf ingestelde profielen toe.
 • Hiermee kunt u video's downloaden van meer dan 10.000 sites, waaronder YouTube, Vimeo, AOL en anderen.
 • Ondersteuning voor het tegelijk downloaden van YouTube-afspeellijsten en ondertitels en het downloaden van video's van 10000+ andere videodeelsites.
 • Werkt als krachtige bewerkingssoftware met functies zoals samenvoegen, draaien, speciale effecten toevoegen, metadata toevoegen, bijsnijden en andere.
 • Werkt als een perfecte alles-in-één DVD-toolkit met functies zoals het converteren van dvd's, het bewerken van dvd's en het branden van dvd's.
 • Ondersteund besturingssysteem: Windows NT4/2000/2003/XP/Vista/7/8, en Windows 10 (32 bit & 64 bit), mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7.
Geverifieerde Beveiliging. 5,481,347 mensen hebben dit al gedownload.

Stappen voor het omzetten van dvd naar MP4:

Stap 1 Laad dvd-video's naar Wondershare DVD naar MP4 Converter.

 1. Plaats een dvd-schijf met de video die u wilt converteren in het dvd-station van uw systeem. Dit kan ook gedaan worden met een externe dvd-speler die op de computer is aangesloten.
 2. Navigeer met de cursor naar het gedeelte "Converteren", ofwel de conversieknop van Wondershare UniConverter. Klik op de vervolgkeuzeknop naast "DVD LADEN" en kies in het vervolgkeuzemenu de schijf van het dvd-station.
 3. Er verschijnt een pop-upvenster waarin u twee opties kunt selecteren om uit te kiezen. Deze opties zijn "Hoofdfilms" of "Alle films" en druk op de knop "OK" om het laden te starten.

DVD's naar Wondershare DVD naar MP4 Converter laden

Stap 2 Selecteer uw gewenste uitvoerformaat als MP4.

 1. Klik in het vervolgkeuzemenu op "Alle bestanden omzetten naar" om het vervolgkeuzemenu van uw output format te kiezen.
 2. Klik op de knop "Video" om naar de interface te gaan waar u verschillende output formats zult vinden.
 3. Kies het gewenste output format voor uw video's, in dit geval dus MP4.
 4. Aan de rechterkant ziet u de lijst met vooraf ingestelde presets. Dat is waar u kunt beslissen om een preset te selecteren zonder dat u uw resolutie voor uw videobestanden hoeft in te stellen, dubbelklik erop. Het geselecteerde output format verschijnt aan de rechterkant van het venster "Omzetten".

kies het output format

Stap 3 Uw videobestanden bewerken. (Optioneel)

Als u wilt de video voor conversie nog wilt bewerken kunt u op een van de drie onderstaande knoppen klikken. Dit is optioneel en niet verplicht.

 1. Video bijsnijden
 2. Video verkleinen
 3. Watermerk, ondertitels en effecten toevoegen, volumes aanpassen.

video voor omzetten van DVD naar MP4 bewerken

Stap 4 dhe video van DVD naar MP4 omzetten.

Ten slotte klikt u rechtsonder op "Alles omzetten" om de videoconversie te starten.

Opmerking: Het is mogelijk om de snelheid van uw videoconversie te verhogen door de "Snelle Conversie" knop in te schakelen. Wanneer de conversie succesvol is voltooid, kunt u uw nieuwe MP4 video vinden onder het tabblad "Geconverteerd". Vervolgens kunt u de video overzetten naar uw gewenste apparaat inclusief Android /iOS-apparaten.

DVD naar MP4 omzetten

Als u daarom zoekt naar hoe u gratis een dvd naar MP4 omzet, voert u de bovenstaande stappen uit.

Tips & Trucs > Brand Video naar DVD > De beste gratis dvd-naar-MP4-converters in 2019