Wondershare UniConverter

Uw volledige video-oplossing

 • YouTube-video omzetten naar MP3, MP4 en 1000+ andere video/audio formaten.
 • Online video downloaden van YouTube, Dailymotion en meer dan 10000 videodeelsites.
 • Uw video's bewerken, verbeteren en personaliseren door middel van trimmen, bijsnijden en meer.
 • Veelzijdige toolbox combineert videocompressie, schermrecorder, GIF-maker, fix-metadata voor video, enz.

2 effectieve manieren om YouTube-afspeellijst om te zetten naar MP3

Tijdens het afspelen van muziek op YouTube komt u altijd terecht bij uw favoriete muziek en kunt u altijd een afspeellijst van uw favoriete muziek maken. Door een YouTube-afspeellijst te maken, kunt u deze altijd online afspelen. Maar wat gebeurt er als u op reis gaat en er een slechte internetverbinding of geen internet is, kunt u de YouTube-afspeellijst dan afspelen? Daarom laten we u in dit artikel zien hoe u de YouTube-afspeellijst kunt downloaden naar MP3 voor offline luisteren, waarna u vervolgens kunt besluiten om deze te branden.

Deel 1. Hoe YouTube Playlist snel te om te zetten naar MP3

Uw YouTube-afspeellijst zal niet in MP3-format zijn maar ook in videoformat en wat u wilt is om de volledige YouTube-playlist in MP3 te hebben. Dit betekent dat u op zoek moet gaan naar een manier om YouTube om te zetten naar MP3. Wondershare UniConverter is de ideale software omdat deze geïntegreerd is met de YouTube Playlist Downloader. Daarnaast kan deze software van YouTube en meer dan 1000 andere sites downloaden. Bovendien is het een flexibel hulpmiddel dat meer dan 1000 bestandsformats ondersteunt, waaronder audio en video. Nadat u de bestanden hebt gedownload, kunt u ervoor kiezen om ze op cd's te branden of deze software te gebruiken om ze over te zetten naar uw iOS-apparaat of Android-telefoon.

Wondershare UniConverter All-in-One Video Converter/Compressor/DVD Burner

WMV naar DVD brander
 • Video's naar populaire format zoals MP4, AVI, WMV, MKV, MOV en 1000 andere formats omzetten.
 • Brand en pas video's aan op uw DVD of Blu-ray disc met gratis DVD menutemplates.
 • Comprimeer video's zonder kwaliteitsverlies.
 • Geoptimaliseerde preset voor bijna alle apparaten, zoals iPhone, iPad, HuaWei telefoon etc.
 • 30X hogere conversiesnelheid dan gewone converters met unieke APEXTRANS technologie.
 • Krachtige bewerkingstools helpen bij het aanpassen van uw video's, zoals trimmen, bijsnijden, watermerk toevoegen, ondertitels etc.
 • Download of neem video's op van YouTube en 10.000 andere videodeelsites.
 • Video's van computer naar iPhone, iPad en andere apparaten direct overzetten en vice versa.
 • Veelzijdige toolbox: Voeg video metagegevens, GIF maker, cast video toe aan TV, VR converter en screen recorder.
 • Ondersteund OS: Windows 10/8/7/XP/Vista, mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6
Geverifieerde Beveiliging. 5,481,347 mensen hebben dit al gedowndload.

Hoe YouTube Playlist om te zetten naar MP3 met behulp van Wondershare YouTube Converter

Dat gezegd hebbende heeft u een overzicht van deze YouTube playlist downloader en wat volgt is een uitgebreide handleiding voor het gebruik ervan. Voordat u aan de slag gaat met het downloaden van YouTube-playlist MP3, moet u eerst Wondershare UniConverter downloaden via de downloadknop hierboven en installeren op uw computer.

Stap 1 Kopieer de URL van de YouTube-playlist

Open uw browser en ga naar YouTube, zoek vervolgens de naar MP3 te downloaden YouTube-playlist op en kopieer de URL ervan.

kopieer de youtube playlist-url

Stap 2 URL plakken naar Wondershare YouTube Converter

Open nu Wondershare UniConverter en selecteer Downloaden bovenin, klik op de + URL Plakken knop en klik op Playlist in het pop-up venster om het downloaden van de YouTube playlist te bevestigen.

plak de youtube playlist url

Stap 3 YouTube-playlist omzetten naar MP3

Dan krijg u een melding met de specifieke videoclips van de playlist net zoals in de screenshot, verwijder de clips die u niet wilt downloaden en klik op Inverted triangle icon naast Opslaan Als: omMP3te selecteren. Klik vervolgens op Downloaden om door te gaan.

download youtube playlist naar mp3

Stap 4 YouTube-playlist opslaan in MP3

Nu zie u in real-time de voortgangsbalk van het downloaden van YouTube playlist naar MP3. Zodra deze klaar is kunt u naar het Voltooid tabblad gaan om het uitgepakte MP3 audiobestand te krijgen.

youtube playlist omzetten naar mp3

Deel 2. Hoe gratis YouTube-afspeellijst te downloaden naar MP3 Online

Als u een YouTube-playlist wilt downloaden naar MP3 online dan kunt u Online YouTube Playlist in MP3 tool gebruiken. Met dit platform kunt u de YouTube-playlist rechtstreeks naar uw computer of Android-apparaat downloaden. Er kunnen alleen bestanden die ongeveer 3 tot 4 minuten lang zijn gedownload worden. Bovendien kan Online YouTube Playlist naar MP3 de playlist in hoge kwaliteit met een bitrate van 128 kBit/s downloaden. Met de gratis versie kunt u 18 nummers downloaden, maar met de premium service kunt u onbeperkt playlists downloaden.

Hoe YouTube-playlist naar MP3 downloaden met behulp van Online YouTube-playlist in MP3-tool

Het downloaden van de playlist werkt met dit platform heel eenvoudig omdat u de URL van de YouTube-playlist alleen maar hoeft te plakken en vervolgens de aanwijzingen op hoeft te volgen. Als dat niet mogelijk is, hebben we de stappen voor het downloaden van YouTube Playlist MP3 online in de onderstaande handleiding samengevat.

Open uw browser en open de YouTube naar MP3 Online Tool.

youtube playlist naar mp3 converter online

Stap 2. Op een nieuw tabblad opent u YouTube en zoekt u de YouTube-playlist die u naar MP3 wilt downloaden. Kopieer de URL van de YouTube-playlist.

youtube playlist naar mp3 online

Stap 3. Plak nu de URL van de YouTube-playlist naar Plak hier de YouTube-URL in de online YouTube-naar-Mp3 online downloader-website die open stond.

download youtube playlist mp3 online

Stap 4. Klik vervolgens op de playlist omzetten naar MP3 om het downloaden te starten. U kunt de bestanden die u niet wilt downloaden verwijderen.

youtube playlist naar mp3 omzetten

Stap 5. Tot slot, wacht u tot de download van de YouTube-playlist is voltooid en dan kunt u de bestanden in de downloadmap vinden.

Het downloaden van YouTube-playlist naar MP3 voor offline luisteren zou geen probleem meer moeten zijn omdat u nu twee effectieve methoden hebt geleerd. Het gebruik van de Wondershare UniConverter is de perfecte manier omdat u dan uw bestanden kunt bewerken en overbrengen naar uw mobiele apparaat.

Tips & Trucs > MP3 > 2 effectieve manieren om YouTube-afspeellijst om te zetten naar MP3