Wondershare UniConverter

Uw volledige video-oplossing

  • WMA omzetten naar MP3, W4A, AAC en 1000+ video/audio formaten.
  • Geconverteerde WMA-bestanden gemakkelijk overbrengen naar Android-telefoons via een USB-kabel.
  • Download of neem video's op van meer dan 1000 videodeelsites in WMA of MP3 formaat.
  • Veelzijdige toolbox met DVD-brander, videocompressor, schermrecorder, GIF-maker, Fix Video Metadata, enz.

Hoe een WMA-bestand op alle Android-apparaten af te spelen

Verspil geen tijd aan het vinden van een geweldige WMA-speler voor Android om WMA-bestanden af te spelen op je Android-apparaat. Voor zover ik weet, zijn er weinig WMA-spelers die altijd stabiel werken op Android en laat je alle WMA-bestanden afspelen met inbegrip van beschermde WMA-bestanden. Een zorgeloze oplossing is om WMA naar Android-compatibele formaten te converteren, zodat je WMA-bestanden (zowel DRM- als niet-DRM WMA-bestanden op Android) op je Android-tablet of Android-telefoon kunt afspelen. Maak je geen zorgen over de tijd die je er aan spendeert. Wondershare UniConverter is dat slimme programma dat ik in dit artikel introduceer, dat de grote mogelijkheid heeft om één of meerdere WMA-bestanden met 30X conversiesnelheid te converteren.

In vergelijking met een WMA-speler voor Android werkt deze uitstekende WMA-naar-Android-converter heel soepel op uw computer. Het belangrijkste is dat je DRM-beveiligde WMA op Android-apparaten kunt afspelen door conversie. Dit betekent dat je WMA makkelijk kan afspelen op Android. Als het gaat om de Mac-versie - UniConverter voor Mac, kan het alleen onbeschermde WMA voor Android converteren, maar de andere functies en prestaties zijn hetzelfde als die van de Windows-versie. Dit artikel introduceert hoe je WMA kan afspelen op Android apparaten met behulp van Wondershare UniConverter.

Wondershare UniConverter (Wondershare Video Converter Ultimate) - Beste video-converter voor Windows / Mac (inclusief Sierra)

  • Converteer direct MP4 naar VOB (DVD-Video), AVI, MKV, MOV en 1000+ andere formaten
  • Brand MP4 naar DVD-schijf om met uw DVD-speler op 30X sneller dan normaal.
  • Geoptimaliseerde conversievoor-instellingen voor iDVD, iMovie, Final.
  • Bewerk video's met de geavanceerde videobewerkingsfuncties zoals inkorten, bijsnijden, watermerk toevoegen, ondertitels etc.
  • Download video's van YouTube en andere 1000+ video sharing-sites.
  • Ondersteund besturingssysteem: Windows NT4 / 2000/2003 / XP / Vista / 7/8 en Windows 10 (32 bit en 64 bit), mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11 (El Capitan), 10.10, 10.9, 10.8, 10.7 , 10.6
Beveiliging geverifieerd. 5.481.347 mensen hebben het gedownload.

Hoe WMA voor Android Converteren met Wondershare UniConverter

Stap 1 Laad WMA-bestanden

Start Wondershare UniConverter na de installatie. Als u uw WMA-bestanden naar deze app wilt importeren voor conversie, kunt u de WMA-bestanden slepen en neerzetten in het programmavenster of klikken op Bestanden toevoegen om de WMA-bestanden te laden.

wma-speler voor android - voeg wma-bestanden toe

Stap 2 Selecteer een uitvoerformaat

MP3 wordt breed ondersteund door Android-apparaten. U kunt dus MP3 als het uitvoerformaat kiezen. Klik op het formaatpictogram aan de rechterkant van de hoofdinterface en u ziet het formatteervenster. Kies nu MP3 van de audio categorie als de uitvoer.

speel wma op android - selecteer mp3-formaat

Stap 3 Converteer WMA naar MP3 en speel op Android

Klik nu op de Converteren knop aan de rechterkant van het softwarevenster om te beginnen met het converteren van WMA naar MP3 voor Android. Tijdens de conversie, wanneer de conversie is voltooid, kunt u klikken Geconverteerd knop in het midden om het geconverteerde audiobestand op uw computer te vinden. Nu kunt u uw Android-apparaat verbinden en het bestand naar uw apparaat kopiëren om af te spelen. Daar ga je, met de hulp van Wondershare UniConverter, kun je zonder moeite WMA op je Android-apparaat spelen.

speel wma op android - converteer

Populaire artikels
Tips & Trucs > Ander Formaat > Hoe een WMA-bestand op alle Android-apparaten af te spelen