Wondershare UniConverter

Uw volledige video-oplossing

 • De MP3-bestandsgrootte zonder kwaliteitsverlies verkleinen op Windows/Mac.
 • Audio/videobestanden comprimeren door de bitsnelheid, beeldsnelheden, encoder, formaat, enz. aan te passen.
 • Video's direct online naar MP3 downloaden door URL's te plakken.
 • MP3-muziek simpel tussen computer- en telefoon via USB-kabel overzetten.
 • Veelzijdige toolbox combineert schermrecorder, GIF-maker, vaste video-metadata, enz.

Top 6 MP3 Compressor om MP3 Online te comprimeren

Het verkleinen van de grootte van MP3-audiobestanden zorgt voor extra ruimte op uw apparaten om meer audiobestanden op te kunnen slaan. Bestandsopslag en -beheer behoren tot de belangrijkste problemen voor alle muziekliefhebbers, dj's, podcasts, producenten en muzikanten. In dergelijke situaties is een MP3 compressor belangrijk. Er is een lijst met opties beschikbaar wanneer u MP3 online wilt comprimeren omdat online tools altijd gratis en eenvoudig te gebruiken zijn. Afhankelijk van uw wensen kunt u de meest geschikte MP3-reducer kiezen, ongeacht of deze online of op uw bureaublad staat. Dus als u op zoek bent naar de beste manieren om MP3-bestanden te verkleinen, lees dan verder voor meer informatie.

Deel 1. Beste MP3-compressor om MP3-bestanden zonder kwaliteitsverlies te verkleinen

Een Online MP3 reducer is een eenvoudig en handig hulpmiddel om te gebruiken maar er zitten wel een aantal beperkingen aan. Omdat de meeste van deze tools vrij te gebruiken zijn, ondersteunen ze maar een beperkt aantal bestanden en grootte en hebben ze geen extra functies. Dus als u op zoek bent naar een professionele oplossing die beter presteert dan die online tools als alternatief, dan is Wondershare MP3 Reducer een goede optie. Deze ondersteunt niet alleen het verkleinen van MP3-bestanden zonder kwaliteitsverlies, maar biedt ook een scala aan functies als een complete videotoolbox.

Wondershare UniConverter All-in-One Video Converter/Compressor/DVD Burner

WMV naar DVD brander
 • Video's naar populaire format zoals MP4, AVI, WMV, MKV, MOV en 1000 andere formats omzetten.
 • Brand en pas video's aan op uw DVD of Blu-ray disc met gratis DVD menutemplates.
 • Comprimeer video's zonder kwaliteitsverlies.
 • Geoptimaliseerde preset voor bijna alle apparaten, zoals iPhone, iPad, HuaWei telefoon etc.
 • 30X hogere conversiesnelheid dan gewone converters met unieke APEXTRANS technologie.
 • Krachtige bewerkingstools helpen bij het aanpassen van uw video's, zoals trimmen, bijsnijden, watermerk toevoegen, ondertitels etc.
 • Download of neem video's op van YouTube en 10.000 andere videodeelsites.
 • Video's van computer naar iPhone, iPad en andere apparaten direct overzetten en vice versa.
 • Veelzijdige toolbox: Voeg video metagegevens, GIF maker, cast video toe aan TV, VR converter en screen recorder.
 • Ondersteund OS: Windows 10/8/7/XP/Vista, mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6
Geverifieerde Beveiliging. 5,481,347 mensen hebben dit al gedowndload.

Hoe MP3 grootte te verminderen met behulp van Wondershare UniConverter

Stap 1 MP3 toevoegen aan Wondershare MP3-compressor

Installeer en start Wondershare UniConverter eerst op uw PC/Mac, klik dan op de +Bestanden Toeveogen knop onder het Omzetten tabblad om vanaf uw computer door de MP3 bestanden (die u wilt verkleinen) te bladeren.

Voeg MP3 bestanden toe om te comprimeren

Stap 2 MP3-instellingen aanpassen naar kleiner formaat

Klik op de Inverted triangle icon knop naast de Alle bestanden omzetten naar: optie en ga naar de Audio > MP3 om de Lage Kwaliteit optie te selecteren. U kunt hier een ander audioformaat selecteren als u het formaat wilt wijzigen.

Selecteer output format

Om de MP3 instellingen verder te optimaliseren, kunt u op het Bewerken icoontje klikken of op de +Aanpassen knop om bij het Instellingen scherm te komen, waar u Encoder, Kanaal, Bitrate, Sample aan kunt passen. Zodra alle instellingen klaar zijn, klikt u op de Creëren knop om verder te gaan.

Audio-instellingen aanpassen

Stap 3 Start het comprimeren van MP3-bestanden

Nu kunt u eenvoudig zien hoe de bestandsgrootte verandert, net zoals het screenshot laat zien, drukt u op de Alles Omzetten knop direct te starten met het verkleinen van de MP3 grootte. Bij het succesvol verkleinen van MP3-bestanden kan het bestand worden gecontroleerd en beheerd via het tabblad Omgezet.

Start mp3 bestandscompressie

Deel 2. 5 Veelvoorkomende MP3-reducers voor het gratis online comprimeren van MP3

Veel mensen stellen geen hoge eisen aan het verkleinen van MP3-bestanden en voor die mensen zijn er veel gratis diensten waarmee u online MP3-bestanden kunt verkleinen en mp3-audiobestanden online kunt comprimeren. Met deze handige diensten kunnen er meer nummers op uw MP3-speler doordat de MP3-audiobitsnelheid verlaagd wordt. De top 5 online MP3 compressoren staan hieronder:

 1. MP3Reducer
 2. Online Audio Converter
 3. Garyshood Music Convert
 4. ezyZip
 5. Online Convert

1. MP3Reducer

MP3Reducer is een gratis online MP3-compressor die de MP3-audiobitsnelheid vermindert. Het programma heeft een eenvoudig te gebruiken interface, waar u alleen het MP3-bestand hoeft toe te voegen en de gewenste kwaliteit bitrate van het output bestand hoeft te selecteren. Er kunnen maximaal 150MB aan bestanden via het programma worden geüpload.

MP3Reducer - Online MP3 Reducers

Belangrijkste eigenschappen:

 • Gratis te gebruiken.
 • Geen registratie of installatie nodig.
 • Reduceert snel de grootte van MP3-bestanden door de bitsnelheid te verlagen.
 • Na enkele uren worden de geüploade bestanden automatisch verwijderd.

2. Online Audio Converter

Dit is een andere online app die gratis te gebruiken is en die helpt bij het verkleinen van MP3. De app ondersteunt een scala aan formaten en ondersteunt ook de conversie van bestanden. Zodra de audiobestanden aan de app zijn toegevoegd, kunnen de kwaliteit, het aantal kanalen, de bitrate, de frequentie en andere parameters worden gewijzigd om de grootte te verkleinen. Het is ook mogelijk om een stem uit het audiospoor te verwijderen. Om de veiligheid van uw geüploade bestanden te garanderen, worden ze na enkele uren automatisch van de servers verwijderd.

Online Audio Converter- Online MP3 Reducers

Belangrijkste kenmerken:

 • Gratis te gebruiken zonder dat u de app hoeft te installeren.
 • Ondersteuning van batchverwerking van bestanden.
 • Maakt het omzetten van bestanden naar andere formats mogelijk.
 • Biedt ondersteuning voor tags door de naam van het nummer, het albumjaar, de naam van de artiest en andere details te wijzigen.

3. Garyshood Music Convert

Garyshood Music Convert is een gratis online MP3-compressor en een converter die de basisfunctie uitvoert. Er kan maximaal 8MB audio aan het programma worden toegevoegd en de maximale ondersteunde bitsnelheid is 256kbps. Het programma ondersteunt het merendeel van de geluidsformaten, waaronder MP3, WAV, AAC, AIFF en andere.

Garyshood Music Convert - Online MP3 Reducers

Belangrijkste kenmerken:

 • Geen registratie en installatie nodig.
 • De maximale audiogrootte is 8 megabyte.
 • Ondersteunt de maximale bitsnelheid van 256kbps.

4. ezyZip

ezyZip is een degelijke online compressie tool die ook werkt als een grote online MP3 shrinker. Met het programma kunt u naar behoefte bestanden zippen en unzippen. Met ezyZip is het uploaden of downloaden van bestanden naar de server niet nodig, omdat het lokaal als HTML5/ja_x_vascript app in uw browser draait. Het proces van het verkleinen van bestanden is zeer snel met de tool. Zodra de bestanden zijn gearchiveerd kunt u ze opslaan op uw lokale schijf.

ezyZip - Online MP3 Reducers

Belangrijkste kenmerken:

 • Gratis gebruik van het online programma.
 • Maakt het mogelijk om bestanden te zippen en een archief van bestanden aan te maken.
 • Snelle compressiesnelheid.

5. Online Convert

Online Convert is een gratis tool die uw bestanden converteert naar het zip-formaat. Met het programma kan het bestand direct of via een link worden toegevoegd. Daarnaast kunnen er ook bestanden worden toegevoegd vanuit Dropbox of Google Drive. Wachtwoordbeveiligde archieven worden niet ondersteund door het programma. Met Online Convert kan een archief ook worden omgezet naar een ander gecomprimeerd archief. Zodra de bestanden zijn gezipt, kunnen ze worden opgeslagen op een lokale PC.

Online Convert - Online MP3 Reducers

Belangrijkste kenmerken:

 • Gratis te gebruiken.
 • Geen registratie of installatie nodig.
 • Ondersteuning voor het toevoegen van bestandskoppelingen, bestanden van Dropbox en Google Drive, naast lokale bestanden.
 • Archieven kunnen worden omgezet naar andere gecomprimeerde archieven.

Deel 3. Vergelijking tussen meer dan 6 MP3 reducers

Hierboven staan de professionele software en top 5 online MP3-bestandscompressors. Een van de 6 programma's kiezen hangt volledig af van uw gebruik en eisen. Om het selectieproces iets gemakkelijker te maken, wordt de vergelijking van de bovenstaande 6 methoden in de onderstaande tabel gegeven. Als u weet wat u wilt kunt u de beste methode uit de onderstaande lijst kiezen.

Naam van de tool/Kenmerken Wondershare UniConverter MP3Reducer Online Audio Convert GaryshoodMusic Convert ezyZip Online Convert
Betaald/ Gratis Gratis proefversie met betaalde versie met alle functionaliteiten Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
Internetverbinding vereist Niet nodig, kan offline gebruikt worden. Ja Ja Ja Ja Ja
Kwaliteit van het uitvoerbestand Geen verlies van kwaliteit Goed Goed Verminderd Redelijk Goed
Compressiesnelheid zeer snel Redelijk Redelijk Gemiddeld Snel Goed
Compressiemethode Door bestanden bij te snijden en te trimmen, door het reduceren van bitrate, framerate, resoluties, kanaalnummer en sample rate Door de bitsnelheid te reduceren Door bitrate, aantal kanalen, frequentie en andere parameters te bewerken Door de bitsnelheid te reduceren Door te archiveren en een zip-bestand te maken Door te archiveren en een zip-bestand te maken
Extra functies Complete video toolbox met functies voor het converteren, downloaden, branden en bewerken van video's, vastleggen van metadata, opnemen van video en meer geen extra functies Maakt het mogelijk om bestanden te converteren naar een ander formaat en ze ook te taggen Converteer audiobestanden naar een beperkt aantal andere formats geen extra functies Creëert archieven naar andere gecomprimeerde archieven/ Ondersteuning voor het toevoegen van bestanden van Google Drive en Dropbox
Beperking aan invoeren bestandsgrootte Geen beperking Ja, tot 150MB Nee Ja, tot 8MB Nee Nee
Batchverwerking Ja Nee Ja Nee Nee Nee

We hebben geprobeerd om al uw vragen over hoe MP3-bestanden te comprimeren met het bovenstaande artikel te beanwoorden. Maak uw bestanden kleiner en creëer extra ruimte om meer van uw favorieten toe te voegen.

Tips & Trucs > MP3 > Top 6 MP3 Compressor om MP3 Online te comprimeren