Wondershare Video Converter Ultimate

Uw Complete Videotoolbox

 • Beste videoconverter/compressor/DVD-brander voor Windows/Mac.
 • Video's naar MP4/MOV/AVI/MKV/WMV en andere 1000+ formats omzetten.
 • Video's bewerken door deze te trimmen, croppen, draaien, watermerken toe te voegen, en nog veel meer functies.
 • Veelzijdige toolbox combineert schermrecorder, GIF-maker, fix video-metadata, comprimeren van video, etc.

Top 8 Online YouTube naar MP3 Converters voor Mac 2019

Online streaming van video's en muziek is de laatste jaren zeer populair geworden door de verscheidenheid aan inhoud en het eenvoudige proces. YouTube is een van de beste sites voor het uploaden, downloaden en delen van video's. Als uw favoriete muzieknummers beschikbaar zijn op YouTube, kunt u het audiogedeelte ophalen met behulp van een goede YouTube naar MP3-converter. Het heeft geen zin om veel opslagruimte voor een muziekvideo van hoge kwaliteit te gebruiken als u alleen de audio-inhoud ervan nodig hebt. Zet YouTube om naar MP3-tracks en u bent klaar om een verzameling van uw favoriete muziek te maken. Het volgende deel van het artikel gaat over verschillende YouTube naar MP3 converters voor Mac.

Deel 1. Beste YouTube naar MP3 Converters voor Mac om YouTube Afspeellijsten naar MP3 om te zetten

Als u op zoek bent naar de beste YouTube-naar-MP3-converter download voor Mac die een kwaliteitsconversieproces met geavanceerde functies biedt, dan is Wondershare Video Converter Ultimate de best geschikte software. De YouTube naar MP3 Converter werkt op alle Mac-apparaten met OS X 10.6 of latere versies, inclusief de nieuwste macOS 10.14 Mojave. Het is een complete videotoolbox voor het omzetten, downloaden, bewerken, overbrengen en branden van video's. Met ondersteuning van meer dan 1000 formaten, kunt u alle soorten video's omzetten in elk gewenst formaat, inclusief MP3 en andere. Wondershare Video Converter Ultimate ondersteunt ook YouTube naar MP3 downloaden in een enkele klik, YouTube playlist downloaden in een keer, en andere geavanceerde functies.

Wondershare Video Converter Ultimate

Uw Complete Video Toolbox

video converter ultimate
 • Download YouTube-video's en -afspeellijst met één klik en extraheer YouTube direct naar MP3.
 • Beste YouTube naar MP3 converter voor Windows/Mac om YouTube om te zetten naar MP3 met 30x hogere conversiesnelheid dan een conventionele converters.
 • Ondersteund de meest populaire video- en audioformaten zoals MP3/WAV/WMA/M4A/M4A/M4B/MP4B/AVI/MOV en andere.
 • Ingebouwde video-editor voor het bewerken, verbeteren en personaliseren van uw videobestanden.
 • Brand YouTube-gedownloade video naar afspeelbare DVD met aantrekkelijke gratis DVD-templates.
 • Comprimeer audio- en videobestanden naar een kleiner formaat zonder kwaliteitsverlies.
 • Veelzijdige toolbox combineert vaste video-metadata, GIF-maker, videocasten naar TV, VR-converter en schermrecorder.
 • Ondersteund OS: mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6, Windows 10/8/7/XP/Vista.
Geverifieerde Beveiliging, 5,942,222 mensen hebben dit al gedownload

Stappen Hoe YouTube naar MP3 om te zetten op de Mac met behulp van Wondershare Video Converter Ultimate:

Stap 1 Kopieer de YouTube URL link.

Open de gewenste YouTube-video op uw Mac-browser waarvoor u het MP3-bestand wilt downloaden. Kopieer de video-URL.

copy youtube url

Stap 2 Start beste YouTube naar MP3 APP voor Mac.

Download, installeer en open Wondershare Video Converter op uw Mac. Selecteer in de hoofdinterface het tabblad Downloaden.

start de youtube naar mp3 converter

Stap 3 Download YouTube Video naar MP3.

Open het drop-down menu naast +URL Plakken en kies de MP3 Downloaden optie. De gekopieerde YouTube-videolink wordt automatisch geplakt en de software begint het audiotraject van het videobestand te downloaden.

download youtube naar mp3

De snelheid van het downloaden en de resterende tijd zullen in de voortgangsbalk worden getoond.

download voortgangsbalk

Stap 4 YouTube omzetten naar MP3 op de Mac.

Zodra het proces is voltooid, is het uitgepakte MP3-bestand toegankelijk via het tabblad Afgerond.

youtube naar mp3 omzetten mac

Om het gedownloade bestand op uw Mac-systeem te controleren, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u In Finder tonen.

Video Tutorial over Hoe YouTube op te slaan naar MP3 met Wondershare YouTube MP3 Converter:

Als u Windows-gebruiker bent, kunt u de onderstaande stap-voor-stap tutorial bekijken om te leren hoe u een YouTube video naar MP3 kunt downloaden. Eigenlijk praktisch hetzelfde als de Mac-versie.

Deel 2. 2 Gratis YouTube naar MP3 Converters voor Mac

1. 5K Player

Als u op zoek bent naar een kleine YouTube naar MP3 converter dan is 5k Player een goede keuze. Met deze gratis YouTube-naar-MP3-converter kunt u op een eenvoudige en snelle manier MP3-muziek uit uw YouTube-video's halen. Het programma werkt als een downloader die converter is geworden, die het downloaden van video's van meer dan 300 sites vergemakkelijkt en ze tevens naar de gewenste formaten omzet. Het programma ondersteunt ook een functie waarbij de YouTube-afspeellijst in één keer kan worden gedownload. Dus download muziekbestanden van al uw favoriete nummers en geniet van het afspelen ervan op verschillende apparaten met behulp van een 5K-speler en dat ook zonder maar een dubbeltje uit te geven.

Stappen om YouTube-video's naar MP3-muziek te downloaden met behulp van 5K Player

Stap 1: Open in uw Mac-browser de gewenste YouTube-video en kopieer de URL ervan.

Stap 2: Installeer en start de gratis 5K Player YouTube naar MP3 converter voor Mac op uw systeem. Selecteer in de hoofdinterface van de software het tabblad Bibliotheek om het venster voor het downloaden van YouTube te openen.

youtube url plakken

Stap 3: Plak de gekopieerde video-URL in het venster. Het programma zal beginnen met het detecteren en analyseren van de details van de YouTube video.

Stap 4: Klik vervolgens op de knop Downloaden en selecteer de optie MP3: Omzetten naar MP3. De 5K player zal dan beginnen met het downloaden van het MP3-bestand van uw YouTube video.

download youtube naar mp3

2. DVDVideoSoft

Nog zo'n populaire software om gratis YouTube om te zetten naar MP3 Mac is DVDVideoSoft Free YouTube to MP3 Converter. Naast de Mac is er ook een Windows-versie van het programma beschikbaar. De eenvoudige bediening van de software maakt het mogelijk om snel de audio van YouTube-video's te strippen. Naast MP3 ondersteunt DVDVideoSoft ook het extraheren van video's in andere audioformaten zoals WAV, M4A, FLAC en OGG. Extra functies zijn onder andere een hoge conversiesnelheid, het downloaden van multithreads, het downloaden van afspeellijsten en kanalen, ondersteuning voor alle soorten links, en andere.

Stappen om de gratis YouTube naar MP3 Converter voor Mac DVDVideoSoft te gebruiken

Stap 1: Open de YouTube-video, -kanaal of -afspeellijst die u wilt downloaden in MP3-formaat op uw Mac, en kopieer de URL ervan.

Kopieer de youtube url

Stap 2: Download, installeer en start de gratis YouTube naar MP3 converter voor Mac DVDVideoSoft.

start mac dvdvideosoft

Stap 3: Klik op de knop +Plakken in de software-interface die de gekopieerde YouTube-link automatisch plakt en toevoegt aan de downloadlijst van het programma.

youtube url plakken

Stap 4: Open het drop-down menu naast de +Plakken-box om het output formaat te kiezen. Voor het uitpakken in MP3 kan er gekozen worden uit deOrigineel, Lame Insane, Extreme, en Standaard Kwaliteit presets.

youtube naar mp3 omzetten

Stap 5: Klik tenslotte op de knop Downloaden om te beginnen met het downloaden van de MP3 van uw YouTube link.

downloaden van youtube naar mp3 starten

Opmerking: Nadelen van het gebruik van DVDVideoSoft Free YouTube to MP3 Converter:

 • Beperkte ondersteuning voor audio-outputformaten
 • Alleen voor het omzetten van video's naar audiobestanden, geen andere extra functies
 • Het programma bevat advertenties

Deel 3. 5 Veelgebruikte Online YouTube MP3 Converters Mac

Naast professionele en gratis software zijn er ook een aantal online tools beschikbaar die helpen bij het omzetten van YouTube naar MP3. Deze online programma's hoeven niet gedownload of geïnstalleerd te worden en de meeste zijn gratis te gebruiken. U kunt gewoon de online tools vanuit uw browser openen en MP3-bestanden van uw YouTube en andere video's uitpakken. De werk- en conversiesnelheid van deze programma's is volledig afhankelijk van de beschikbaarheid en snelheid van de internetverbinding. Hieronder een lijst van veelgebruikte Online YouTube MP3 converters Mac.

1. MP3converter

Deze YouTube naar MP3 Converter is een populaire online tool die gratis, simpel te gebruiken en snel is. Uw hoeft u voor het programma niet te registreren, aan te melden of deze te installeren en heeft geen beperkingen voor het aantal downloads. Alle nieuwste browsers worden ondersteund. De tool vergemakkelijkt het downloaden en omzetten van YouTube-video's naar MP3, F4V, 3GP, MP4 en WebM-formaten. Naast YouTube worden ook andere sites ondersteund, zoals Vimeo, Vevo, AOL, SoundCloud, Facebook, DailyMotion, Instagram, Metacafe en VK.

mp3converter

Stappen om YouTube-video's naar MP3 om te zetten

 • Stap 1: Open en kopieer de YouTube-video-link die u wilt downloaden.
 • Stap 2: Open https://www.mp3converter.net/ op uw Mac browser en plak de gekopieerde link.
 • Stap 3: Selecteer MP3 als output formaat en klik op Start om het proces te downloaden.

Zodra het proces is voltooid, zal een link voor het downloaden van MP3-audiobestand beschikbaar zijn in de programma-interface.

2. listentoYouTube

Dit is een ander handig hulpmiddel om MP3-audiobestanden van YouTube-video's te extraheren. Met het programma hoeft u alleen maar de YouTube-video-link te kopiëren en te plakken. De link voor het downloaden van het MP3-bestand zal beschikbaar zijn in de programma-interface zelf. ListenToYouTube is een gratis te gebruiken programma waar geen registratie of installatie voor nodig is.

listentoyoutube

Stappen om YouTube-video's naar MP3 om te zetten

 • Stap 1: Kopieer de YouTube-video-link die u wilt downloaden.
 • Stap 2: Voer https://listentoYouTube.online/ uit op uw Mac browser.
 • Stap 3: Plak de gekopieerde URL en klik op Go. Het programma zal beginnen met het extraheren van MP3-audio uit de genoemde YouTube-video.

3. MP3-YouTube

YouTube MP3 Converter van Telecharger is een degelijk online programma dat het downloaden en omzetten van de gewenste YouTube-video's in MP3-formaat mogelijk maakt. Indien nodig kunt u de video's ook downloaden van andere 700 sites naast YouTube, zoals DailyMotion, Vimeo en andere. De tool is beschikbaar in meerdere talen en is eenvoudig te gebruiken.

mp3youtube

Stappen om YouTube-video's naar MP3 te downloaden

 • Stap 1: Open in uw Mac-browser de YouTube-video waarvan u het audiobestand wilt hebben. Kopieer de videolink.
 • Stap 2: Voer https://mp3-YouTube.download/en uit op uw systeem.
 • Stap 3: Plak de gekopieerde URL in het vakje van het programma. Klik op Downloaden om het proces te starten.

Zodra de video is geëxtraheerd in MP3 formaat, zal de download link beschikbaar zijn in de interface.

4. ytbMP3

Met deze YouTubeMP3 Converter kunt u uw YouTube-video's in MP3-bestand downloaden zodat deze offline op een groot aantal apparaten kunnen worden afgespeeld. Het programma werkt op alle soorten platforms, waaronder Windows, Mac, iOS, Linux en Android. Deze gratis te gebruiken tool heeft geen software download nodig, en indien nodig zijn er extensie en plug-in voor Chrome en Firefox, met een simpele downloadknop op YouTube pagina's. Met behulp van de tool kunt u ook de hele afspeellijst in één keer downloaden. U kunt in de programma-interface zelf naar de gewenste video's en de afspeellijst zoeken. Geavanceerde functies zijn onder andere de mogelijkheid om het tempo en de bitrate aan te passen, het instellen van aangepaste ID3v2-tags, het normaliseren van de luidheid, en het trimmen van de audiolengte.

ytbmp3

Stappen om YouTube-video's naar MP3 te downloaden

 • Stap 1: Open YouTube video of afspeellijst die u wilt downloaden en kopiëren van de URL. Voer https://www.ytbmp3.com/ uit op uw browser. Plak de gekopieerde link in het gegeven vakje en klik op het zoekicoontje. Als alternatief kunt u ook direct vanuit het programma naar de video zoeken.
 • Stap 2: Selecteer de gewenste automatische bitrate. Klik op "Meer opties...." om het bestand bij te werken, het tempo in te stellen en andere bestandsinformatie in te voeren.
 • Stap 3: Druk tenslotte op de Download knop om door te gaan met het proces. De link voor het downloaden van de geconverteerde MP3-bestanden zal beschikbaar zijn wanneer het proces is voltooid.

5. ytmp3.cc

Deze gratis te gebruiken online YouTube MP3 Converter is geschikt voor het omzetten van uw YouTube-video's naar MP3 of MP4-formaat. Het programma werkt op computers, mobiele apparaten en tablets en zorgt voor uitvoerbestanden van goede kwaliteit. Video's van maximaal 2 uur lengte kunnen met behulp van de tool in één keer worden omgezet. De interface is overzichtelijk en het proces is simpel.

ytmp3

Stappen om YouTube om te zetten naar MP3:

 • Stap 1: Open YouTube-video op uw Mac-browser en kopieer de link.
 • Stap 2: Open https://ytmp3.cc/ in een nieuw Mac browservenster.
 • Stap 3: Voer de geldige gekopieerde URL van de YouTube-video in het daarvoor bestemde vakje in. Selecteer MP3 als output formaat en klik op Omzetten.

Het omgezette bestand zal beschikbaar zijn om te downloaden wanneer het proces is voltooid.

Hierboven vindt u 8 verschillende manieren om MP3-audiobestanden uit uw YouTube-video's te halen. Maak een keuze uit de gegeven opties, afhankelijk van uw wensen. Als een hoge kwaliteit, snelle conversie en geavanceerde functies wilt, kunt u Wondershare YouTube to MP3 Converter Macdownloaden.

Tips & Trucs > MP3 > Top 8 Online YouTube naar MP3 Converters voor Mac 2019