Wondershare UniConverter

Uw volledige video-oplossing

 • Video video voor het uploaden naar Facebook, instagram, vimeo of andere sociale media netwerken comprimeren.
 • Uw video bewerken en aanpassen voor het comprimeren.
 • Download of neem video's op van meer dan 10.000+ videodeelsites.
 • Veelzijdige toolbox combineert videocompressie, schermrecorder, GIF-maker, fix-metadata voor video, enz.

Hoe video te comprimeren voor Facebook, Instagram, Vimeo

Vraag: Ik probeer het momenteel upload een HD-video naar Instagram door de .mov te converteren naar een .mp4 om te uploaden vanaf een Apple-apparaat. Het probleem is dat Instagram de kwaliteit van de video verlaagt nadat ik de clip heb geüpload. Ik zie de hele tijd duidelijke HD-video's op Instagram en ik vraag me af hoe het was gedaan! Ik heb urenlang gewerkt en geen geluk. Weet iemand wat het proces is om duidelijke video's te maken en de vreselijke compressie van Instagram te vermijden? --- Van Reddit Website

Voor het uploaden van een HD-video naar een sociaal netwerk zoals Instagram, Facebook of Vimeo en de kwaliteit ervan niet te verliezen, is de eerste stap het comprimeren en converteren van video's. Het betekent dat het noodzakelijk is om de juiste videocompressor te hebben om het videobestand te veranderen naar een ander, bijvoorbeeld van MOV naar MP4 (conversie) en dan zijn resolutie, framesnelheid en bitrate (compressie) aan te passen om de videoformaat te verkleinen, maar altijd de kwaliteit ervan behouden. Het is dus noodzakelijk om video converteren naar Instagram formaat en dan kunt u het naar uw apparaat overbrengen.

Het maakt niet uit of je opneemt in HD, Full HD of 4K, Instagram zal twee dingen doen wanneer je je video uploadt: het verkleint de grootte zodat het een frame van 640 x 640 pixels binnengaat en zal een zeer hoge compressie toepassen die sterk zal verminder de kwaliteit van je werk en Instagram comprimeert het zodat je niet hoeft te wachten tot de video is geladen.

De missie is om de videoresolutie en -kwaliteit zo dicht mogelijk bij te stellen wat Instagram toestaat, zodat de toepassing de kwaliteit vermindert, des te minder mogelijk in je video en het visuele aspect behoudt dat je aan het begin hebt gegeven. Als je een bestand uploadt dat weinig ruimte inneemt, is Instagram gezonder en is de compressie minimaal. Hiermee wordt meer kwaliteit in je video opgeslagen. Hetzelfde gebeurt met Facebook en Vimeo, het is ook noodzakelijk om comprimeer video voor Facebook en gebruik een programma voor Vimeo-videocompressie.

Laten we verder gaan om te leren hoe comprimeer video voor Facebook en comprimeer video voor Vimeo zonder hun kwaliteit te verliezen. Mis het niet.

Deel 1. Ken de video-uploadtechnische vereisten voor Facebook, Instagram, Vimeo

Het lijdt geen twijfel dat video's op sociale netwerken een belangrijk onderdeel zijn geworden van het geven van verschillende berichten. De verschillende virtuele platforms maken het mogelijk om verschillende video's zoals live video's te maken, korte video's die snel verdwijnen, video's van 360 graden, zijn enkele voorbeelden, maar om een video te uploaden, is het noodzakelijk om een technische vereiste te volgen die het volgen van een aantal specifieke dimensies omvat om de video van goede kwaliteit te maken en eenvoudig te uploaden naar de sociale media. We bespreken hoe video converteren naar Instagram formaat, comprimeer video voor Vimeo en doe Facebook videocompressie met een programma.

De video-technische vereisten voor Facebook zijn:

 • Bestandsgrootte: maximaal 4 GB.
 • Duur: minder dan 120 minuten.
 • Video-indelingen: Facebook ondersteunt veel verschillende indelingen, zoals mobiele video's zoals 3GP, 3GPP en 3G2, Windows Media Video zoals WMV, AVI Video, MPEG Video zoals DAT, Flash Video zoals FLV, MPEG4 video's zoals MP4, DVD Video zoals VOB en veel meer formaten. Het beste videoformaat voor Facebook is MP4.

De video-technische vereisten voor Instagram zijn:

 • Bestandsgrootte: maximaal 4 GB.
 • Duur: 60 seconden.
 • Video-indelingen: Instagram ondersteunt veel verschillende deurmatten, zoals mobiele video zoals 3GP, 3G2, 3GPP; Windows Media Video zoals ASF, WMV; AVI Video; MPEG-video zoals DAT, MPG; Flash-video zoals FLV, F4V; MPEG4-video's zoals MP4, M4V en nog veel meer. Het beste video-formaat voor Instagram is MP4 en MOV.

De video-technische vereisten voor Vimeo zijn:

 • Bestandsgrootte: MOV; MPEG4; AVI; WMV, FLV, 3GPP en meer.
 • Duur: basisleden kunnen maximaal 500 MB per week uploaden; Plus leden kunnen maximaal 5 GB per week uploaden; PRO-leden kunnen maximaal 20 GB per week uploaden.
 • Videoformaten: Vimeo ondersteunt alle belangrijke videoformaten zoals 3GPP; AVI, FLV, WMV, MOV, MPEG4 en meer.

Deel 2. Hoe Video te Comprimeren voor Facebook, Instagram, Vimeo

De video doorloopt een van zijn beste momenten op Instagram, Facebook en Vimeo en er zijn steeds meer platforms en sociale netwerken die het gebruik van video's van verschillende apparaten promoten, wat nodig is om te begrijpen is dat we specifieke parameters moeten volgen, zoals resolutie om de videokwaliteit te behouden wanneer we deze willen uploaden en hiervoor hebben we een goede software nodig comprimeer video voor Vimeo, een die het toestaat Instagram videocompressie en comprimeert video voor Facebook. Voor dit proces raden we Wondershare UniConverter aan.

Wondershare UniConverter-functies om video's te comprimeren:

 • U kunt de videoresolutie, framesnelheid en bitrate aanpassen om de videoformaat te verkleinen zonder kwaliteit te verliezen comprimeer video voor Facebook.
 • U kunt de Wondershare UniConverter-bewerkingstool gebruiken om het videobestand bij te snijden en zet video om naar Instagram-formaat verkleinen.
 • Met Wondershare UniConverter kunt u verschillende uitvoerbestandsformaten kiezen om verder te gaan Instagram videocompressie.
 • U kunt het formaat van het videobestand wijzigen door de pixelafmetingen aan te passen.

Als je wilt leren hoe je een videobestand kunt comprimeren voor Vimeo, Facebook en Instagram met Wondershare UniConverter, volg dan de volgende stap voor stap:

Stap voor stap handleiding om video te comprimeren voor Facebook, Instagram, Vimeo:

Stap 1 Open Wondershare UniConverter en voeg video toe.

Download, installeer en registreer eerst de Facebook-videoconvertor. Open het en klik op de Converteren optie en dan de Het Converteren tab. Klik op Bestanden toevoegen en selecteer de video die je wilt comprimeer video voor Facebook, klik dan op Open om de video te laden.

voeg video toe aan de video-converteerder van Facebook

Stap 2 Selecteer het uitvoerformaat in termen van uw sociale netwerk.

Naast de video ziet u een vervolgkeuzepictogram. Klik hier om het uitvoerformaat te kiezen. Selecteer de Video tab en kies de gewenste sociale media, bijvoorbeeld selecteren Vimeo, Facebook of voor Instagram zou kunnen MP4 of AVI en dubbelklik vervolgens op een specifieke resolutie voor elke sociale media en je zult zien dat het uitvoerformaat is gewijzigd in comprimeer video voor Vimeo bijvoorbeeld.

 Selecteer het uitvoerformaat in termen van uw sociale netwerk.

Stap 3 Start de Instagram (Facebook / Vimeo) videocompressie.

Klik Alles Converteren als je al je video's samen wilt converteren of selecteren Converteren om het een voor een te doen. U kunt deSnelle conversie pictogram in de linkerbenedenhoek activeren om de snelheid te versnellen comprimeer video voor Facebook. Als je wilt dat je video wordt geconverteerd, klik je gewoon op de geconverteerd tab of op het Uitvoer-pictogram om de gecomprimeerde video te vinden.

Start de Instagram (Facebook / Vimeo) videocompressie.

Deel 3. Meer tips

Wil je meer weten over videocompressie, behoud van kwaliteit en hoe je video comprimeert voor Vimeo, of hoe je video naar Instagram-indeling converteert, en nog meer tips voor video's van de beste kwaliteit voor Facebook, Instagram en Vimeo. U hoeft dus alleen maar de volgende stappen te volgen die u meer tips geven voor de betere kwaliteit van gecomprimeerde video's.

1. Hoe comprimeer je video voor Facebook, Vimeo of Instagram die hoge kwaliteit behoudt?

Als je bezorgd bent om hoge kwaliteit, dan moet je je concentreren op Video Codec: H.264 moet worden gekozen als de codec, het is de meest efficiënte en populaire codec en het is dubbel goed in videocompressie dan MPEG-4, bovendien om op grote schaal compatibel te zijn met bijna alle spelers en apparaten.

Verder moet je voor audio-instellingen kiezen voor AAC-codec.

2. Wat zou de ideale dimensie zijn voor Facebook Video?

Een goede videodimensie speelt een belangrijke rol, dus om dat te onthouden, moet de ideale dimensie voor video's 720p zijn (dat wil zeggen framegrootte van 1280 px breed bij 720 px hoog).

3. Wat moet de geoptimaliseerde grootte zijn voor Instagram-video?

Voordat je een video uploadt naar Instagram, moet je ervoor zorgen dat de duur van de video minder dan 60 seconden bedraagt. Anders zal Instagram de video inkorten die van invloed kan zijn op de kwaliteit.

4. Wat zijn de vereiste en ideale bestandsindelingen voor het comprimeren van video's op Facebook, Vimeo en Instagram?

De ideale bestandsindelingen voor video comprimeren voor Vimeo, comprimeer video voor Facebook en Instagram videocompressie zijn MP4 en MOV.

Marketingteams reageren met hun videostrategieën op het huidige publiek met meerdere apparaten met een kortere aandachtsspanne. Vandaar dat de explosie van audiovisuele en interactieve inhoud die vruchten begint af te werpen en gebruikers van verschillende sociale netwerken ook hun eigen video's willen maken en uploaden van het compileren van grappige video's naar het maken van video's om een sociale realiteit te tonen en veel van deze gebruikers hebben soms problemen wanneer het gaat om het plaatsen omdat de video niet compatibel is met de sociale media of het videobestand is het te traag ..

Naar comprimeer video voor Facebook is nodig om enkele videoparameters aan te passen en hetzelfde gebeurt met Instagram, dat moeten we zet video om naar Instagram-formaat want dan heb je geen probleem met de formaatcompatibiliteit en kwaliteitsvideo. Hiervoor kunnen we goede software gebruiken om de bestandsindelingen te wijzigen voordat een video naar een sociale media wordt geüpload.

Wondershare UniConverter (het vroegere Wondershare Video Converter Ultimate)

Je Complete Video Toolbox

video converter ultimate
 • Comprimeer video's in meer dan 1000 formaten, zoals AVI, MKV, MOV, MP4, enz.
 • Converteer video naar geoptimaliseerde preset voor bijna alle apparaten.
 • 30X snellere conversiesnelheid dan andere gangbare converters.
 • Bewerk, verbeter en personaliseer uw video's.
 • Brand video op afspeelbare dvd met aantrekkelijke gratis dvd-sjabloon.
 • Download of neem video's op van sites voor het delen van video's.
 • De veelzijdige toolbox omvat het repareren van videometadata, GIF-maker, uitzenden van video naar tv, VR-converter en schermopnemer.
 • Ondersteund besturingssysteem: Windows 10/8/7/XP/Vista, mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6.
beveiligingsdownload Beveiliging gecontroleerd, 5.481.347 mensen hebben het gedownload.
Tips & Trucs > Comprimeren > Hoe video te comprimeren voor Facebook, Instagram, Vimeo