Wondershare UniConverter

Uw volledige video-oplossing

 • AVI-video omzetten naar WMV, MP4, MOV, MKV en 1000+ video/audio formaten.
 • 30x snellere conversiesnelheid welke andere converter dan ook.
 • AVI-videobestanden bewerken, verbeteren en personaliseren met een real-time preview.
 • Video's downloaden of opnemen van meer dan 10.000 videdeelsites en omzettten naar AVI.
 • Veelzijdige toolbox combineert videocompressie, schermrecorder, GIF-maker, fix-metadata voor video, enz.

Top 5 Gratis AVI Converters voor Mac

Heeft u ooit gehad dat uw video niet kon worden afgespeeld vanwege de incompatibiliteit van het AVI-formaat, met andere woorden, dat deze niet door het bewerkingsprogramma herkend werd? Gefrustreerd en gestrest? Dat is niet nodig, het enige wat u moet doen is op zoek gaan naar een betrouwbare AVI-converter voor Mac . Om uw tijd te sparen, hebben we 5 gratis AVI-converters voor Mac verzameld, die verrassend volledig en helemaal gratis zijn.

Deel 1. Top 5 Gratis AVI Converter voor Mac gebruikers

 1. Miro-The Easy Video Converter
 2. Handbrake
 3. MacX Video Converter Free Edition
 4. Movavi Video Converter for Mac
 5. MPEG Streamclip

1. Miro-The Easy Video Converter

Het indrukwekkende van deze gratis AVI-converter is dat het de taak van videoconversie eenvoudig en gemakkelijk maakt. Deze kan ook populaire video-formats zoals AVI, MP4, MOV, FLV en WMV aan. Ondersteunt ook batchverwerking van film- en videobestanden. Als u wilt dat uw film compatibel is met andere apparaten, is dit misschien wel de beste keuze.

2. Handbrake

Handbrake is de meest geavanceerde Mac AVI-converter dat elk format ondersteunt en dat is geëvolueerd naar een all-round video-converter, inclusief geavanceerde opties en functies. Hiermee kunt u de nieuwste audiotracks toevoegen, het videocodec-type wijzigen, de hoofdstukken voor BluRay- of dvd-conversies aanpassen, de framesnelheid instellen en meer.

 • Voordeel: Het is een krachtige APP.
 • Nadeel: De conversiesnelheid hangt af van de Mac.

3. MacX Video Converter Free Edition

De MacX Video Converter Free Edition wordt nu gezien als de video-converter en Handbrake voor de Mac. Het beschikt over de belangrijkste functies die gebruikers helpen bij het omzetten van video op Mac via de intuïtieve gebruikersinterface. Het converteert bijna alle video-formats zoals de HD-video's en reguliere video's, waaronder AVI, MOV, DivX, MPEG en RMVBM RM. Bovendien is MacX Video Converter specifiek ontworpen met behulp van hyper threading-technologie, multi-core CPU en batchbestanden verwerkingsmodel. Op die manier kunnen gebruikers genieten van de hoogste afdrukkwaliteit en de hoge verwerkingssnelheid.

4. Movavi Video Converter for Mac

Met een eenvoudige gebruikersinterface, stelt Movavi Video Converter u in staat om op elk gewenst moment gratis AVI video op Mac te converteren. Mogelijk de beste gratis AVI-converter voor Mac die voldoet aan al uw wensen en eisen.

5. MPEG Streamclip

De MPEG Streamclip is een andere gratis AVI-converter voor Mac-gebruikers. Het belangrijkste voordeel van het gebruik van deze converter is dat deze gratis te gebruiken is, inclusief het bereik en vermogen. Het zet alles van AVI naar een ander format om, inclusief conversie van AIFF naar DV en omgekeerd en er ook is compatibiliteit met audio. Veel professionals en beginners maken gebruik van deze tool.

Deel 2. Beperkingen aan Gratis AVI Converter voor Mac

Ondanks de beschikbaarheid van gratis AVI-videoconverters op Mac, is het wel zo dat er bepaalde limieten zijn aan het gebruik ervan. En deze beperkingen worden hieronder weergegeven:

 • Beperkte functionaliteiten.
 • Zet slechts een paar formats om.
 • Niet veilig en stabiel genoeg.
 • geen support.
 • Kwaliteitsverlies en lage snelheid.

Deel 3. Beste AVI Converter voor Mac om AVI gemakkelijk naar elk Videoformat om te zetten

Hoewel de top vijf gratis AVI-converters voor Mac-gebruikers hierboven zijn besproken, is het goed om te weten dat Wondershare AVI converter Mac de aanbevolen AVI-converter voor Mac-gebruikers is, omdat dit de snelste manier is om AVI naar MP4 Mac om te zetten. Het combineert tevens een video-converter, video-editor, dvd-brander, video-downloader, enz. in één breed scala aan ondersteunde video- / audioformats, zoals AVI, MPEG, MKV, WMV, MOV, MP4, MP3, M4A en meer. Bovendien zet het video's met een dertig keer hogere snelheid om dan andere conventionele converters.

Tips: Wondershare AVI Mac-converter functioneert ook als een veelzijdige AVI-speler die alle populaire mediabestanden kan afspelen.

Wondershare UniConverter

Uw Complete Video Toolbox

video converter ultimate
 • Zet AVI naar meer dan 1000 videoformaten zoals MOV, MP4, MKV, MPEG en meer om.
 • Bewerk AVI-video's voordat u deze omzet met functies voor trimmen, croppen, draaien, watermerken toevoegen, enzovoort.
 • 30X snellere conversiesnelheid dan conventionele converters.
 • Download video's van meer dan 10.000 sites voor het delen van video's zoals YouTube door URL's te plakken.
 • Brand video op afspeelbare dvd met aantrekkelijke gratis dvd-sjabloon.
 • Video's overzetten naar iPhone / iPad / iPod / Android-apparaten vanaf de computer via een USB-kabel.
 • Stream uw video's van Windows of Mac naar andere apparaten, waaronder Chromecast, Roku, Apple TV, Xbox 360 of PS3.
 • Veelzijdige toolbox combineert fix video metadata, GIF maker, cast video naar TV, VR-converter en schermrecorder.
 • Ondersteund besturingssysteem: mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6, Windows 10/8/7 / XP / Vista.
Geverifieerde Beveiliging, 5,942,222 mensen hebben dit al gedownload

Video-tutorial om AVI naar MP4 of een ander format op Windows 10 om te zetten, vergelijkbare handleiding voor Mac

Handleiding om AVI naar MP4 Mac en Vice Versa te converteren met Best Free AVI Converter Alternative voor Mac:

Stap 1 Importeer AVI-video naar de AVI Video Converter op Mac

Start Wondershare AVI-converter voor Mac en klik op Bestanden toevoegen om uw doelvideo voor AVI Mac-conversie toe te voegen. U kunt ook rechtstreeks slepen & laten vallen in de primaire interface van het programma.

video aan avi converterv voor mac toevoegen

Stap 2 Selecteer MP4 als AVI-video-outputformat

Klik omgekeerd driehoek-ikoontje naast Alle taken converteren naar:, er zijn 5 categorieën waaronder Recent, Video, Audio, Apparaat en Bewerken voor output format. Als u AVI naar MP4 wilt omzetten op de Mac, gaat u naar Video > MP4 en selecteert u aan de rechterkant de videoresolutie.

avi naar ander format omzetten voor mac

Opmerking: Wondershare AVI-converter voor Mac ondersteunt ook het converteren van AVI-video voor verdere bewerking in iMovie, Final Cut Pro, iDVD, enz. Het enige wat u hoeft te doen is klikken op het Bewerken tabblad het bijbehorende output format te kiezen.

Stap 3 Start AVI naar MP4 Conversie met de beste AVI-converter

Wanneer alles is ingesteld, klikt u op de knop Omzetten of Alles omzetten om meteen de AVI-conversie op Mac te starten.

avi mac conversie starten

Populaire artikels
Tips & Trucs > AVI > Top 5 Gratis AVI Converters voor Mac