Slim Trimmen van Je Video

Auto-trim video's om bewerken snel, leuk
en makkelijk te maken.

Windows 11 / Windows 10 / Windows 8 / Windows 7 (64 bit OS)

Ga naar Mac >

macOS 10.11 - macOS 11(Apple M1 compatibel)

Ga naar Windows >
smart trim videos

AI trim een clip met 1 enkele klik voor
We Media|

Het is gebruikelijk om video's met ongewenste segmenten op te nemen voor We Media, online lessen, YouTube-kanalen, etc. Gebruik dus UniConverter Smart Trimmer
om automatisch videoscènes te selecteren en te verwijderen met verbale fouten, lage geluiden, lawaaierige achtergrond, etc. Deze door AI ondersteunde software voor het bijsnijden van video's
kan stille en stemarme inhoud inkorten, evenals specifieke videoportretten.

Stille videosegmenten verwijderen

Auto-trim en wis videoscènes met een laag volume of korte audioweergave
duur met slechts een muisklik.

remove silent video segments

Verwijder specifiek portret van video

Deze modus
stelt je in staat om gebaseerd op de geselecteerde mensen (enkel of meerdere) de geselecteerde mensen of portretten op een video slim bij te snijden.

smart remove specific portrait

Geavanceerde functies om je ervaring met het bijsnijden van video's te verbeteren.

trim any video

Trim elke video

Snel auto-trimmen van meer dan 40 standaard videoformaten, inclusief MP4, MOV, MTS, MKV, WebM, VOB, AVI, etc.

trim without quality loss

Geen kwalitetisverlies

Video's importeren en slim bijsnijden zonder kwaliteitsverlies of ongewenste watermerken.

trim with flexible settings

Flexibele instellingen

Slim video's bijsnijden op basis van audiovolume, afspeelduur en buffer. Je kunt ook portretten van mensen selecteren om bij te snijden.

404

Tiidlijnweergave bewerkingszone

Het ondersteunt een gebruiksvriendelijke bewerkingszone voor de tijdlijn om het trimmen leuk en nauwkeurig te maken.

Hier volgt waarom men de smart trim tool te gek vindt.

we media user

Door Rock Star

We Media

trim mp4 file
De beste beginnersvriendelijke manier om video's bij te snijden op Windows 10. Met de slimme trimfunctie kan ik automatisch MP4 bestanden bijsnijden, wat tijd bespaart. ik houd ervan!
we media user

Door Tina M

We Media

trim video windows 10
De flexibiliteit van deze tool voor het bijsnijden van video's is indrukwekkend. Ik kan video's inkorten op Windows 10 of Mac. Het beschikt ook over flexibele instellingen om het videoformaat gemakkelijk in te korten. Het belangrijkste is dat ik een MP4 bestand en andere videoformaten kan inkorten. Het is geweldig !
we media user

Door Brendan Steve

We Media

trim video size
Zeer mooie AI tool om video's bij te snijden op Windows 10 of Mac. Ik vind het geweldig dat ik gemakkelijk het videoformaat kan inkorten door alleen de audio-instellingen in te voeren.
lecturer user

Door Prashant Shah

Docent

video tool
Ik heb er nooit spijt van gehad dat ik deze videotool heb geïnstalleerd om het MP4 bestand bij te snijden. Ik kan het videoformaat gemakkelijk handmatig of automatisch bijsnijden met de slimme trimmer.
lecturer user

Door Morris

Docent

404
Perfect hulpmiddel om video's te verkleinen, en het werkt heel goed met video's (.MOV) die zijn vastgelegd met de nieuwe iPhones! Sterk aanbevolen en elke dollar waard?!
lecturer user

Door Abul Patel

Docent

trim large video
Dit is een uitstekende trimsoftware om een grote video bij te snijden. Ik kan gemakkelijk een deel van een video knippen door simpelweg de audio-instellingen in te voeren, en deze software selecteert de ongewenste secties voor mij.
insurance practitioner user

Door Kate Madison

Verzekeringsdeskundige

cut part of video
De verzameling AI tools op deze MKV videotrimmer is gewoon ongelooflijk. Ik kan gemakkelijk automatisch een video selecteren en een deel van een video knippen met onwerkelijke precisie. Eenvoudig maar krachtig
insurance practitioner user

Door Ryan Curly

Verzekeringsdeskundige

MKV video trimmer
Ik vind het leuk. Een handige MKV video trimmer. Ik kan een deel van de video handmatig knippen of automatisch videoscènes selecteren om bij te snijden. Het is trouwens gratis te installeren.
insurance practitioner user

Door Scott Adkins

Verzekeringsdeskundige

trim avi
Ik heb het maandenlang gebruikt om AVI en andere videoformaten te trimmen, en ik kan niet klagen. Ik ben dol op de frequente updates, die meestal met nieuwe en opwindende functies komen. De AI ondersteunde trimmer en achtergrondverwijderaar zijn tot nu toe handig gebleken.
teacher user

Door Viktor Kae

Leraar

video trimmer windows
Mijn werk is een stuk eenvoudiger geworden met een videotrimmer voor Windows en Mac zoals deze. Met deze AI tool kan ik videoclips gemakkelijk inkorten en verder aanpassen. Het maakt mijn presentaties gewoon leuk en boeiend.
teacher user

Door Aaron Lawson

Leraar

trim video clip
Dit is een geweldige videotrimmer voor gebruikers die geen eeuwigheid willen besteden aan het trimmen van video's. Het kan automatisch videoclip bijsnijden door stille segmenten of menselijke portretten te selecteren.
teacher user

Door Don Pierson

Leraar

trim my video
Dit is zo gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken. Ik kan gemakkelijk AVI, MP4, MOV, MTS, VOB en andere formaten inkorten. Hiermee kan ik ook mijn video bijsnijden handmatig of automatisch met de slimme trimmer. Ik verleng zeker!

V&A over het trimmen van video's.

01
Wat is slim trimmen?
Slim trimmen is in feite het knippen en trimmen van videoscènes voordat ze worden verwijderd, herschikt, overgangen toevoegen, enz. Maar in dit geval gebruikt de slimme trimmer geavanceerde machine learning om scènes automatisch te selecteren op basis van de workflow. Je kunt bijvoorbeeld stille scènes of menselijke portretten automatisch bijsnijden op UniConverter Smart Trimmer. Adobe Premiere Elements is een ander programma waarmee je slim kunt bijsnijden op basis van activiteiten of mensen.
Om video automatisch te bewerken, gebruik je een intelligent programma als Wondershare UniConverter Smart Video Trim tool. Het maakt gebruik van geavanceerde AI technologie om stille videoscènes of delen met menselijke portretten automatisch te herkennen en bij te snijden. Deze software voor het bijsnijden van video's beschikt ook over automatische achtergrondverwijderaars om video- en foto-achtergronden te wijzigen zonder veel te doen. Maar dat is niet alles; deze intelligente video bewerker kan videoverhalen automatisch converteren naar SRT ondertitels.
Er zijn veel programma's om video's bij te snijden op Windows 10. Maar als je iets snel en makkelijks nodig hebt, gebruik dan Wondershare UniConverter Smart Trimmer. Hier doet het AI systeem al het verveldn werk voor je. Volg deze stappen:
Stap 1. Start de Smart Trimmer en kies of je stille segmenten of specifieke portretten automatisch wilt selecteren en verwijderen.
Stap 2. Stel dat je ervoor kiest om stille segmenten te verwijderen; ga je gang en upload je video door op Bestanden toevoegen te klikken of door te slepen en neer te zetten.
Stap 3. Voer nu de instellingen voor audioselectie in, zoals buffer, volume en afspeelduur.
Stap 4. Klik op Uitvoeren om de automatisch geselecteerde scènes te zien en tik vervolgens op Exporteren. Dat is het!
Trimmen en bijsnijden zijn twee verschillende videobewerkingstechnieken. Een video trimmen is de afspeeltijd wijzigen door ongewenste scènes te wissen. Dit kan aan het begin- en eindpunt zijn of ergens in de videotijdlijn. Aan de andere kant is bijsnijden om het videoframe te wijzigen zodat sommige objecten niet zichtbaar zijn. Met andere woorden, bijsnijden heeft niets te maken met het wijzigen van de afspeelduur. Je zult vaak merken dat videomakers een video bijsnijden om erop in te zoomen of ongewenste objecten zoals logo's en watermerken verwijderen.

Ontdek meer add-on videofuncties.