Wondershare UniConverter

Uw volledige video-oplossing

 • ARF naar MP4 converteren op Windows en Mac zonder kwaliteitsverlies.
 • Video's bewerken door middel van croppen, trimmen, roteren, watermerken toevoegen, toepassen van effecten, enz.
 • Download of neem video's op van meer dan 10.000+ videodeelsites.
 • Veelzijdige toolbox combineert videocompressie, schermrecorder, GIF-maker, fix-metadata voor video, enz.

Hoe ARF naar MP4 om te zetten op Mac & Windows zonder Kwaliteitsverlies

ARF is een bestandsextensie voor een WebEx verbeterd opnamebestand van een netwerkgebaseerde opname. WebEx is Cisco's webconferentie-programma, waarschijnlijk heeft u dit al eerder hebben gehoord, omdat nu miljoenen mensen niet meer naar traditionele conferenties hoeven. Als u de opgenomen vergadervideo met uw collega's wilt delen, is het mogelijk dat u deze niet zomaar op een gewone mediaspeler kunt afspelen (omdat ze in ARF-indeling zijn). Als u op zoek bent naar een geschikter formaat om uw WebEx-opnames af te spelen, wordt daarom vaak aangeraden om het ARF-bestandsformaat te converteren naar MP4 , wat kan worden gedaan met behulp van de videoconverters van Wondershare. Hieronder zullen we bekijken hoe u uw ARF-bestand kunt converteren naar MP4 .

Deel 1. Hoe ARF naar MP4 met UniConverter (originally Wondershare Video Converter Ultimate) om te zetten

Als een krachtige desktop-applicatie, Wondershare UniConverter is erin geslaagd om al vele klanten te helpen met hun videoconversie, waaronder ARF naar MP4-conversie . Het spelen met een aantal formats is nu gemakkelijk geworden, want Wondershare UniConverter wordt geleverd met de mogelijkheid om bestanden van verschillende formaten te verwerken en de uitvoer te leveren volgens uw vereisten. Met Wondershare UniConverter zijn het bekijken, delen en genieten van video's op elk apparaat mogelijk gemaakt, omdat u nu kunt kiezen voor verschillende formats tijdens het converteren van hun video's.

Hieronder volgt een lijst met functies die Wondershare UniConverter alle gebruikers en professionals opvallen:

Wondershare UniConverter - Best ARF to MP4 Converter on Mac & Windows

video converter ultimate
 • Zet video om naar meer dan 1000 formats, inclusief MP4, AVI, WMV, FLV, MKV, MOV en meer.
 • Bewerk, verbeter & personaliseer uw videobestanden.
 • Brand en pas uw dvd aan met gratis dvd-menutemplates.
 • Download of neem video's op van meer dan 10.000 videodeelsites.
 • Veelzijdige toolbox combineert fix video metadata, GIF maker, cast video naar TV, VR-converter en schermrecorder.
 • Ondersteund besturingssysteem: Windows 10/8/7/ XP/ Vista, mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6.
Geverifieerde Beveiliging, 5,942,222 mensen hebben dit al gewdownload.

Hoe gebruikt u Wondershare UniConverter om uw ARF-bestanden naar MP4 om te zetten?

Video Tutorial: Wondershare UniConverter - ARF naar MP4 omzetten

Volg de onderstaande gedetailleerde stappen om ARF naar MP4 om te zetten in Windows. Als u een Mac-gebruiker bent, kunt u ook de vergelijkbare stappen volgen om ARF naar MP4 op Mac om te zetten.

Stap 1 Download en installeer deze ARF naar MP4 converter.

Download de software van de bovenstaande downloadlink. Vervolgens wordt u door het installatieproces geleid. Een belangrijke voorwaarde voor deze conversie is ook dat uw bestanden moeten worden opgeslagen in WMV-indeling (kan worden gedaan met behulp van de WebEx-speler).

Stap 2 Upload ARF-bestand naar de software.

Neem even de tijd om de programma-interface te bestuderen. U zult merken dat de interface twee methoden biedt om het bestand te uploaden. Naast de conventionele uploadoptie door op Bestanden toevoegen te klikken, is er ook de mogelijkheid om bestanden naar de software te slepen. Het is mogelijk om eerst verschillende ARF-bestanden samen te voegen voordat deze omgezet worden. De uploadtijd is afhankelijk van de bestandsgrootte.

Upload ARF-bestand naar de software

Stap 3 Selecteer het doelformaat MP4.

Nadat de upload is voltooid, klikt u op de pijl-omlaag in het vak Doel en selecteert u het Video tabblad, kiest u MP4 in de linkerzijbalk en selecteer de videoresolutie aan de rechterkant om het outputformat te bevestigen.

Select het doelformaat MP4

Optioneel: Bewerk voor de conversie de video's.

Samen met de conversie biedt de faciliteit ook een tool voor bewerken waarmee u het bestand kunt aanpassen middels effecten, kleurovergangen, ondertitels en filters. Het programma is gemakkelijk in gebruik en kan door iedereen worden gebruikt.

bewerk vood de conversie de video's

Stap 4 ARF-bestanden omzetten naar MP4.

Nadat u het formaat heeft geselecteerd, klikt u op de knop Omzetten in de rechterbenedenhoek. Hiermee wordt de conversie van uw bestand gestart. Nadat de conversie is voltooid, wordt het bestand opgeslagen naar de maplocatie.

ARF-bestanden naar MP4 omzetten

Deel 2. Gratis ARF naar MP4 Converter: Wondershare Free Video Converter

Wondershare Free Video Converter kunt u snel WebEx ARF omzetten naar MP4. Makkelijk in gebruik en met vele functies kan deze converter eenvoudig worden gedownload van Wondershare. Het installatieproces is heel simpel. De converter is ook voorzien van een breed scala aan functies, zodat gebruikers kunnen experimenteren met hun videoformaten.

Eigenschappen

 1. Biedt een snelle conversiesnelheid die veel sneller is dan veel van conventionele converters die er beschikbaar zijn.
 2. Outputbestanden van goede kwaliteit.
 3. De YouTube Video-downloadoptie is geïntegreerd in de converter.
 4. Een bewerkingstool met een effectieve interface stelt gebruikers in staat om wijzigingen aan te brengen.

gratis video converter

Deel 3. Kennisbank voor ARF en MP4 Formats

In deze tabel wordt meer uitgelegd over de bestandsindelingen ARF en MP4.

Bestandsextensie ARF MP4
Categorie
Een geavanceerd WebEx opnamebestand
Videobestand
Omschrijving ARF staat voor Advanced Recording File. Het is een videobestandsindeling die gegevens van een online opgenomen vergadering bevat. Dit is het formaat van het bestand dat de gebruiker downloadt vanuit de WebEx-software.

MP4 is een algemeen gebruikt bestandsformaat. Hiermee kan de opslag van verschillende soorten multimedia zoals stilstaande beelden, video, audio en ondertitels in een enkel bestand worden opgeslagen.

Bijbehorende programma's

WebEx Player

Apple QuickTime Player
Apple iTunes
Windows Media Player
VLC Media Player

Ontwikkeld door

CISCO

Moving Picture Experts Group
MIME Type
Video
Video
Tips & Trucs > MP4 > Hoe ARF naar MP4 om te zetten op Mac & Windows zonder kwaliteitsverlies