Wondershare UniConverter

Uw volledige video-oplossing

 • Download supersnel YouTube-video's en afspeellijsten naar MP4 op de Mac.
 • Neem het bureaubladscherm of videogesprekken op naar MP4 of 1000+ andere formaten zonder kwaliteitsverlies.
 • YouTube-video's bewerken door middel van croppen, trimmen, draaien, watermerk toevoegen, effect toepassen, ondertitels bewerken en andere.
 • Veelzijdige toolbox combineert videocompressie, schermrecorder, GIF-maker, fix-metadata voor video, enz.

Beste en Gratis manierne om YouTube naar MP4 om te zetten op Mac

Tegenwoordig zijn er talloze manieren om YouTube-video's online te downloaden. U kunt kiezen voor een gratis online converter, hoewel dit meestal tijdrovend is en slechte prestaties levert, of u koopt een betrouwbare YouTube-naar-MP4-converter voor Mac, die bonusfuncties en online technische ondersteuning biedt. Kortom, mensen zijn altijd op zoek naar een manier om YouTube om te zetten naar MP4 op Mac omdat MP4 zo veel wordt gebruikt op een draagbaar apparaat. Om in deze behoefte te voorzien, gaan we u vertellen hoe u eenvoudig YouTube naar MP4 op Mac kunt downloaden en omzetten nadat gelezen heeft welke de 4 beste en gratis YouTube naar MP4 converters voor Mac zijn.

Deel 1. Beste Video Converter om YouTube te Downloaden en naar MP4 om te zetten voor Mac

Wondershare UniConverter voor Mac (Wondershare Video Converter Ultimate voor Mac) is een complete video-oplossing voor Mac-gebruikers die officieel verkrijgbaar is bij Wondershare. Deze helpt u bij het downloaden, opnemen, converteren, branden, bewerken en streamen van uw video's naar andere apparaten. Deze software is zeer eenvoudig in gebruik en stelt u in staat om YouTube-video's te downloaden met een 30X hogere snelheid en deze video's zonder kwaliteitsverlies om te zetten naar een ander formaat. Hiermee kunt u in één klik YouTubevideo's downloaden en omzetten naar MP4 op Mac.

Wondershare UniConverter - Best YouTube Converter for Windows / Mac (Mojave Included)

YouTube naar MP4 converter
 • Download en converteer YouTube-video's en afspeellijsten naar MP4 op Mac door de URL rechtstreeks te plakken.
 • Het ondersteunt 10.000+ online videodeelsites, waaronder YouTube, Facebook en Vimeo om eenvoudig video's te downloaden.
 • Met de opnamefunctie kunt u het computerscherm opnemen voor tutorials of online video's of uw videogesprekken te maken.
 • Bewerk YouTube-video's met de geavanceerde videobewerkingsfuncties zoals trimmen, bijsnijden, watermerk toevoegen, ondertiteling, etc.
 • Brand YouTube-video's naar afspeelbare dvd met aantrekkelijke gratis dvd-menusjablonen.
 • Verplaats eenvoudig gedownloade YouTube-video's van Mac- naar iPhone / Android-apparaten via een USB-kabel.
 • Veelzijdige toolbox omvat het repareren van metadata van video's, GIF-maker, het gieten van video naar tv, videocompressie, schermrecorder en anderen.
 • Ondersteund besturingssysteem: Windows 10/8/7/2003 / Vista / XP, mac OS 10.15 (Catalina), 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6.
Geverifieerde Beveiliging. 5,481,347 mensen hebben dit al gedownload.

Bekijk de video-tutorial om YouTube Video naar MP4 te downloaden op Windows, vergelijkbare stappen op Mac

Handleiding om YouTube te downloaden en naar MP4 om te zetten met Wondershare YouTube Converter op Mac

Stap 1 Download de YouTube naar MP4 Converter.

Download het Wondershare-conversieprogramma via de bovenstaande downloadlink en installeer deze. Start vervolgens de YouTube-converter op uw Mac op en u komt standaard bij het tabblad Omzetten .
Opmerking: Er zijn twee versies van het programma beschikbaar, zorg ervoor dat u de Mac-versie download.

Download de YouTube naar MP4 Converter

Stap 2 Zoek de YouTube video en kopieer de URL.

Ga nu naar YouTube.com en zoek de video van YouTube die u naar MP4 op Mac wilt omzetten. Zodra u de video hebt gevonden, klikt u met de rechtermuisknop in de adresbalk van de browser en kopieert u de video-URL. Met deze YouTube-converter is het mogelijk om een hele YouTube-afspeellijst tegelijk te downloaden.

Zoek de YouTube video en kopieer de URL

Stap 3 Begin met het omzetten van YouTube naar MP4.

Keer terug naar het venster van Wondershare UniConverter voor Mac (Wondershare Video Converter Ultimate voor Mac), klik op het tabblad Downloaden en klik op de knop URL Plakken om met het omzetten van de YouTube-video naar MP4 te beginnen.

YouTube naar MP4 omzetten voor Mac

Het downloaden van de YouTube-video zal enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van het videogrootte en de internetsnelheid. Nadat de converter klaar is met het downloaden van de video, vindt u de video in MP4-indeling in de bibliotheek Gereed .

Stap 4 - YouTube naar MP4 omzetten voor Mac

Bonus Tip: YouTubevideo omzetten naar ander Format

Wondershare UniConverter voor Mac (Wondershare Video Converter Ultimate voor Mac) kan een YouTube-video rechtstreeks naar MP4 omzetten. Maar als u een YouTube-video naar een ander format wilt omzetten, kunt u een keuze maken uit het pop-upvenster Toevoegen aan geconverteerde lijst . Klik daarna op de knop Omzetten aan de rechterkant van de interface om de conversie te starten.

Tips - YouTube naar elk ander format op Mac omzetten

Deel 2. 3 Manieren om Gratis YouTube naar MP4 om te zetten op Mac

1. Wondershare Free Video Converter voor Mac - Desktop YouTube naar MP4 Converter Mac

Wondershare Free Video Converter voor Mac is voor Mac-gebruikers geheel gratis. Deze software kan video's voor een spelconsole en meer apparaten omzetten. Met deze software kunt u YouTube-video's omzetten naar de vele door iOS-apparaten ondersteunde indelingen. Deze software kan video's converteren en video's van YouTube downloaden, maar alleen YouTube wordt ondersteund om video's te downloaden, terwijl Wondershare UniConverter video's van meer dan 10.000 sites kan downloaden.

Online YouTube naar MP4 on Mac - Gratis Wondershare Video Converter voor Mac

Voordelen:

 • Video's naar andere indelingen omzetten en de conversie naar bepaalde indelingen voor iOS-apparaten wordt ondersteund.
 • Kan video's van YouTube downloaden.

Nadelen:

 • U kunt video's alleen converteren naar andere formats met watermerk.
 • Videostreaming is niet mogelijk en u kunt alleen video's van YouTube downloaden.
 • U kunt geen andere toolbox-functies gebruiken.

Als u een betere ervaring prefereert, dan kunt u de gratis versie direct upgraden naar de premium-versie met nog meer geweldige functies. Download en probeer nu de upgradeversie.

2. Online KeepVid - Online YouTube naar MP4 Converter

Keepvid.com is een online website voor het downloaden van video's waarmee u gratis video's van 28 videodeelsites kunt downloaden. Het ondersteunt voornamelijk alle bekende videosites zoals YouTube, DailyMotion, Facebook enz. Deze website kan alleen video's downloaden in een aantal populaire formats, zoals MP4, 3GP enz. Deze site zal geen lokale video's kunnen converteren, maar u kunt wel eenvoudig online video's in MP4-formaat downloaden. Voor het gebruik van de site is het niet nodig om software op uw computer te installeren, u kunt direct een downloadlink van de YouTube-video's in uw browser invoeren.

Online YouTube naar MP4 op Mac - KeepVid

Voordelen:

 • Download YouTube-video's in een aantal populaire video- en audioformats.
 • Ondersteunt alle belangrijke videodeelsites.
 • U hoeft niets op uw Mac te installeren.

Nadelen:

 • De conversiefunctie is niet apart verkrijgbaar, u kunt alleen video's downloaden in de beschikbare formats.
 • Ondersteunt alleen de conversie van bepaalde formats, veel andere formats worden niet ondersteund.

3. Online Video Converter - Online YouTube naar MP4 Converter

Online Video Converter is een gratis video-convertersite die u kunt gebruiken. Met behulp van deze website kunt u uw video's of audio omzetten. Deze website is ook volledig compatibel met mobiele apparaten, dus u kunt YouTube ook rechtstreeks naar MP4 omzetten op mobiele apparaten zonder Mac te hoeven gebruiken. Er is ook een extensie voor Chrome-browsers voor Chrome-gebruikers. Deze website ondersteunt veel formats. U kunt YouTube naar MP4 op Mac omzetten door de URL van een video te kopiëren en deze te plakken of door de link van YouTube-video in te voeren.

Online YouTube naar MP4 voor Mac - Online Video Converter

Pros:

 • Gratis YouTube naar MP4 omzetten op Mac.
 • Ondersteunt niet alleen MP4, maar ook vele andere formats.

Nadelen:

 • De kwaliteit van de bestanden neemt na het converteren af.
 • De conversie wordt beperkt door internet..

Deel 3. Een vergelijkingstabel van de verschillende YouTube naar MP4 Converters

We hebben het gehad over de verschillende manieren om YouTube naar MP4 op Mac om te zetten. Afhankelijk van hun functies verschillen deze manieren van elkaar . Wondershare UniConverter is de enige software die een complete video-tool is. Hiermee kunt u video's naar 150+ formats omzetten, video's downloaden van meer dan 10.000 sites, waaronder YouTube, video's bewerken, video's opnemen en video's streamen. Dus tot slot zou ik willen zeggen dat de eerste software de beste video-converter is. Bekijk vergelijkingstabel hieronder om de juiste converter voor u te vinden.

Wondershare UniConverter Online KeepVid Online Video Converter Wondershare Free Video Converter
Ondersteunde systemen Windows en Mac Browsers Browsers Windows en Mac
YouTube Afspeellijst naar MP4 Omzetten Ja Nee Nee Nee
YouTube naar MP4 Downloaden en Omzetten Ja Ja Ja Ja
YouTube video's naar apparaten zoals iPhone overzetten Ja Nee Nee Tot 5 bestanden
Lokale video's omzetten naar MP4 en andere Formats Ja, veel verschillende formats mogelijk Nee Ja, beperkt aantal formats mogelijk Ja
Ondersteunde input formats 1000+ formats Alleen gedownloade formats beschikbaar 17 1000+ formats
Ondersteunde output formats 1000+ formats MP4, 3GP, WebM, M4A, MP3 17 1000+ formats, output met watermerk
Ondersteunde Download Sites 100,00+ 28 5 Aleen YouTube
Video's Opnemen Ja Nee Nee 1 minuut opnemen
DVD's branden/ rippen Ja Nee Nee Ja
Prijs USD 39.95 voor 1-jarig abonnement Gratis Gratis Gratis
Tips & Trucs > MP4 > Beste en Gratis manierne om YouTube naar MP4 om te zetten op Mac